Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P59e52t73r 51H36a75n41n25i78g

10. 5. 2018 14:43

Pane Veverko, Vás už mažu automaticky, nečtu ani jednu řádku z Vašich vícečetných a opakujících se příspěvků mimo mísu tématu. A možná, že dokonce otevřu diskuzi a nebudu vůbec brát ohledy nato, že ji budete zase zahlcovat. Všichni mají právo na to, aby diskutovali k tématu a pokud budou vaše diskuzní příspěvky k tématu článku, tak budou ponechány. Pokud budete zase šermovat Bartošem, který zřejmě nebude tématem článku, tak budete mnou smazán.

0 0
možnosti
BV

>>Vás už mažu automaticky, nečtu ani jednu řádku z Vašich vícečetných a opakujících se příspěvků mimo mísu tématu.<<

To mě vůbec nezajímá,že "nečtete ani řádku". Vím, co jste zač - a proto jste mě tímto svým přiznáním se k ignorování všeho, co se vám nehodí do krámu,ani trochu nepřekvapil. Nepíšu to sem kvůli vám-ale kvůli těm rozumnějším z vašich fanoušků-abych jim ukázal,co jste zač.

>>A možná,že dokonce otevřu diskuzi<<

Tak to se teda pochlapíte,jen co je pravda.

Cenzor Hannig (PH) zametá stopy - můj krátký dovětek v jednom vlákně (které předtím až na tento dovětek kompletně smazal) - čili ten dovětek,který dříve cenzor PH nesmazal a na který pak reagoval pan Skácel,už teď smazal - a zmizela i ta nesmyslná Skácelova reakce. Takže tímto jsem zaregistroval naprosto průkazně jeden Skácelův příspěvek,který zde Hannig smazal - ale evidentně nikoli proto,že se mu nelíbil,ale proto, že smazat úplně celé vlákno a nechat tam jen jeden Skácelův příspěvek u kterého by nebylo vůbec zřejmé, na co Skácel regoval,by bylo silné kafe i na PH Takže cenzore Hannigu-uznejte,že není pravdou,že byste mazal VÝHRADNĚ moje příspěvky.

No nic,vrátím sem část té Skácelovy nesmyslné reakce a mou odpověď na ni:

Skácel: >>A tu Vaši pravdu Vám nikdo nebere, takže další Vaše diskuze je ztrátou času<<

Cenzor PH mi zde,jen v tomto vlákně,smazal pět příspěvků a nechal pouze jeden jediný,který byl jen krátkým dovětkem, který se mi nevešel do prostoru, který je vyhrazen pro jeden příspěvek (a jiná vlákna promazal tak, že většinu mých příspěvků smazal a vaše všechny ponechal) - a vy se NESTYDÍTE psát "Vaši pravdu vám nikdo nebere"? Nelze si představit horší cenzorské manýry a horší pokrytectví, ve kterém jste schopen (ve vlákně, kde nezůstal kámen na kameni a není z něho vůbec poznat o čem tam byla řeč) napsat "Vaši pravdu vám nikdo nebere". Opravdu se,pane Skácele,nestydíte takto sprostě lhát? A nevadí vám, že v jiných vláknech zůstaly téměř jen vaše reakce na mé příspěvky,který ten cenzor PH smazal?

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik