Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P55e53t15r 98H11a28n26n74i41g

17. 5. 2018 10:14

Nechť si čtenář sám udělá úsudek. Já Vás vždy oslovuji pane Veverko ve třetí osobě diskutér Veverka, či pan Veverka a vy hned ve třetím řádku píšete "..arogantní Hannig..." ne tedy autor článku Hannig, nebo Petr Hannig, že by Vám vyklouzlo pro normální slušné lidi slůvko pan, to ani nepředpokládám.

0 1
možnosti

>>ne tedy autor článku Hannig, nebo Petr Hannig, že by Vám vyklouzlo pro normální slušné lidi slůvko pan, to ani nepředpokládám<<

Když se podíváte do mých starších příspěvků, všude nebo téměř všude tam to "pan Hannig" najdete. Čili to vaše "to ani nepředpokládám" je jen vaše další sprostá lež.

A co se týče toho mého posledního příspěvku - když se na něj podíváte pozorně, zjistíte, že tam téměř všude chybí mezery za čárkami a tečkami. Proč asi... protože systém pro vkládání příspěvků dovolí vložit příspěvek dlouhý maximálně 2000 znaků. Napsal jsem příspěvek zhruba o stovku znaků delší a nechtěl jsem ho rozdělovat do dvou - proto jsem nejdřív odstranil ty mezery - a když to nestačilo, odstranil jsem pár slov, které odstranit šly, aniž by to snížilo srozumitelnost toho příspěvku. Mimo jiné i to slůvko "pan", na kterém tak pokrytecky bazírujete. Před tou úpravou, která srazila délku příspěvku na rovných 2000 znaků (každý si může ověřit, že těch 2000 znaků přesně má) tam samozřejmě bylo "arogantní pan Hannig".

>>Nechť si čtenář sám udělá úsudek.<<

Nevím jak ostatní, ale mě připadá vaše "bazírování" na tom, že všude musí být "pan Hannig" naprosto pokrytecké. Zvlášť za situace, kdy jste ještě před nedávnem sprostě mazal mé příspěvky (a příspěvky oponenta Skácela jste nechal a nebylo tudíž zřejmé na co Skácel reagoval) - vy bazírujete na "slušnosti" (navíc v kontextu toho, že si sám můžete dohledat, že v drtivé většině případů to slůvko "pan" používám) - a přitom jste sprostě mazal slušně formulované příspěvky jen proto, že se vám nehodily do krámu. A dokonce jste s tou vaší výhradou, že se "má psát pan Hannig" přišel již dříve a já vám již dříve doložil, že je nesmyslná, protože to slovo "pan" používám. Každý si to může ověřit - a proto ano - ať si každý čtenář udělá úsudek sám. A řekl bych, že vaše výše popsané podpásovky ten obrázek o vás u jen trochu objektivního a nezaujatého čtenáře zcela určitě nijak nevylepší. Proč si stále a stále takhle hloupě "nabíháte na vidle"?

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že by Vás, pane Veverko asi téma Eurovize nezajímalo, tak otevření diskuze plánuji na politické téma, a to bude brzy, až shromáždím relevantní materiál. Nerad píši dojmologicky a musím si tedy přeložit závěry marakešského jednání přímo z angličtiny, abych o věci psal nepovrchně.

0 0
možnosti

>>Myslím si, že by Vás, pane Veverko asi téma Eurovize nezajímalo, tak otevření diskuze plánuji na politické téma<<

Ano,rozumím - arogantní Hannig ví přece dopředu,co by koho zajímalo nebo nezajímalo-a co si on "myslí" tak prostě "musí být a basta".A ten úplný začátek končící tím >>..dnes se čtou alternativní weby<<-a úplný konec začínající tím >>Vidíte a to mě mnozí..<< je navíc ovšem veskrze politický.Takže opět jste se zachoval jako srab,když jste napsal v tom blogu ty veskrze politické věty-a zároveň jste si diskusi,aby se v ní nemohly objevit nesouhlasné názory s těmito nehoráznostmi,pojistil tím,že jste ji úplně zakázal. Takže P.H. se zachoval opět jako srab-a navíc i jako pokrytec,když se pokusil "zdůvodnit" proč neotevřel diskusi.Opět lhal,opět si byl moc dobře vědom,že reakce k tématu článku by byla i reakce na ten nehorázný politický začátek i konec a opět moc dobře věděl,že by své názory tam prezentované nebyl schopen obhájit-a proto P.H diskusi jako srab opět zakázal.

Překvapuje to ještě vůbec někoho? Mě rozhodně ne.Za tu dobu,co se zde v diskusích s vámi potýkám,jsem váš charakter již dávno ohodnotil jediným slovem.Slovem "křivý".Ano,bohužel,je to tak.Smutné-obzvláště s přihlédnutím k faktu,že někdo tak křivý kandidoval na prezidenta. A vůbec mě po tom vašem debaklu v prvním kole nepřekvapuje,že jste v druhém kole podpořil podobně křivého kandidáta,jakým jste vy sám. Inu-jak se říká: "vrána k vráně sedá".

>>otevření diskuze plánuji na politické téma, a to bude brzy<<

Počítejte s tím,že budu pozorně sledovat,zda se tedy skutečně přece jen "pochlapíte" a tento svůj slib splníte.

>>abych o věci psal nepovrchně<<

Jsem opravdu zvědav.Zatím jsem nic nepovrchního od vás ještě nečetl. Nicméně dávám vám samozřejmě šanci.Tak ji nepromarněte-a mějte na paměti,že pokud ten "politický" článek bude v podobném duchu,jako byl ten politický úvod a závěr v tom vašem včera zveřejněném "nepolitickém článku",ze svých obvyklých kolejí povrchnosti se vám opět dostat nepodaří.

0 0
možnosti
Foto

P23e82t56r 69H93a79n53n92i31g

14. 5. 2018 13:50

Vidíte, ani po dobrém se s tím B. Veverkou nehne. Prostě chce za každou cenu kydat a kydat.

0 1
možnosti

No vidíte, že ten P. Hannig není schopen diskuse - místo aby rozporoval oponentův příspěvek nebo uznal chybu, jen naprosto bezduše a nesmyslně "kydá a kydá" o "kydání a kydání". A navíc nemá ani tu elementární lidskou slušnost, aby odpověděl do vlákna, na které reaguje - ne, musí založit vlákno nové a diskusi ještě více znepřehlednit (i když ono to, po těch mazacích orgiích, které zde tak neuvěřitelně předvedl - viz níže - už asi ani o moc víc nejde). Inu, smutné, velmi smutné...

A jen podotýkám, že bych sem již žádný příspěvek sám od sebe nedával - ale na vaše nehoráznosti (a nehoráznosti vašich oveček), P. Hannigu, budu reagovat vždy - a to kdekoli, kde se pochlapíte a nezakážete diskusi (vy, "bojovník" za "absolutní svobodu slova") - s tím se smiřte.

A závěrem poslední poznámka: Pokud diskusi pod svým dalším blogem nepovolíte, jen tím dokážete, že se diskuse bojíte, protože moc dobře víte, že v ní neobstojíte. Ukažte, že to není pravda - a diskusi otevřete - jak jste v minulých příspěvcích slíbil. Stojte si za svým - a když něco slíbíte, splňte to. Budu to pozorně sledovat - a pokud tento svůj slib nesplníte, bude to poslední hřebíček do rakvičky vaší důvěryhodnosti.

0 0
možnosti
Foto

Pane Veverko. Už si pište co chcete. Nemám čas se Vám věnovat. Doufám, že díky Vašim příspěvkům dosáhne počet příspěvků 100.

0 0
možnosti

Ne, nedosáhne. Znemožnil jste se sám natolik, že k tomu již nemám nic moc co víc dodat. A abych sem vracel své vámi tak sprostě smazané příspěvky - TO VY jste to tu znepřehlednil tím, že na mnoha místech Skácel na něco odpovídá a nikdo neví na co - ne, opravdu mi vaše mazací sprosťáctví nestojí za to, abych tu vámi zdevastovanou diskusi zde rekonstruoval (přestože všechny své příspěvky mám zazálohované a udělat bych to mohl). Takže pokud sem nenaženete své věrné fanoušky, tohle je zřejmě poslední příspěvek zde v diskusi pod tímto blogem - a stovky příspěvků zde tím pádem ani náhodou nedosáhnete. Počkám si, zda otevřete pod novým blogem diskusi - a pokud do ní napíšete nějaké své další nehoráznosti, smiřte se s tím, že na ně tam pak budu reagovat.

0 0
možnosti
Foto

A víte co, pane Veverko, pište si co chcete, dokonce nemám čas Vás ani mazat.

0 0
možnosti
Foto

P80e13t52r 32H89a51n83n51i38g

10. 5. 2018 14:43

Pane Veverko, Vás už mažu automaticky, nečtu ani jednu řádku z Vašich vícečetných a opakujících se příspěvků mimo mísu tématu. A možná, že dokonce otevřu diskuzi a nebudu vůbec brát ohledy nato, že ji budete zase zahlcovat. Všichni mají právo na to, aby diskutovali k tématu a pokud budou vaše diskuzní příspěvky k tématu článku, tak budou ponechány. Pokud budete zase šermovat Bartošem, který zřejmě nebude tématem článku, tak budete mnou smazán.

0 0
možnosti

>>Vás už mažu automaticky, nečtu ani jednu řádku z Vašich vícečetných a opakujících se příspěvků mimo mísu tématu.<<

To mě vůbec nezajímá,že "nečtete ani řádku". Vím, co jste zač - a proto jste mě tímto svým přiznáním se k ignorování všeho, co se vám nehodí do krámu,ani trochu nepřekvapil. Nepíšu to sem kvůli vám-ale kvůli těm rozumnějším z vašich fanoušků-abych jim ukázal,co jste zač.

>>A možná,že dokonce otevřu diskuzi<<

Tak to se teda pochlapíte,jen co je pravda.

Cenzor Hannig (PH) zametá stopy - můj krátký dovětek v jednom vlákně (které předtím až na tento dovětek kompletně smazal) - čili ten dovětek,který dříve cenzor PH nesmazal a na který pak reagoval pan Skácel,už teď smazal - a zmizela i ta nesmyslná Skácelova reakce. Takže tímto jsem zaregistroval naprosto průkazně jeden Skácelův příspěvek,který zde Hannig smazal - ale evidentně nikoli proto,že se mu nelíbil,ale proto, že smazat úplně celé vlákno a nechat tam jen jeden Skácelův příspěvek u kterého by nebylo vůbec zřejmé, na co Skácel regoval,by bylo silné kafe i na PH Takže cenzore Hannigu-uznejte,že není pravdou,že byste mazal VÝHRADNĚ moje příspěvky.

No nic,vrátím sem část té Skácelovy nesmyslné reakce a mou odpověď na ni:

Skácel: >>A tu Vaši pravdu Vám nikdo nebere, takže další Vaše diskuze je ztrátou času<<

Cenzor PH mi zde,jen v tomto vlákně,smazal pět příspěvků a nechal pouze jeden jediný,který byl jen krátkým dovětkem, který se mi nevešel do prostoru, který je vyhrazen pro jeden příspěvek (a jiná vlákna promazal tak, že většinu mých příspěvků smazal a vaše všechny ponechal) - a vy se NESTYDÍTE psát "Vaši pravdu vám nikdo nebere"? Nelze si představit horší cenzorské manýry a horší pokrytectví, ve kterém jste schopen (ve vlákně, kde nezůstal kámen na kameni a není z něho vůbec poznat o čem tam byla řeč) napsat "Vaši pravdu vám nikdo nebere". Opravdu se,pane Skácele,nestydíte takto sprostě lhát? A nevadí vám, že v jiných vláknech zůstaly téměř jen vaše reakce na mé příspěvky,který ten cenzor PH smazal?

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Pane Veverko, mažu Vaše příspěvky, neboť co např. pan A. B. Bartoš, kterého neustále dehonestujete,má společného s novou úpravou hymny. Kvůli Vám a jenom kvůli Vám nepovoluji diskuze, protože, nechť si každý udělám sám obrázek podle počtu smazaných příspěvků, jak zahlcujete diskuze k tématu článku neadekvátními nenávistnými sáhodlouhými litaniemi většinou na adresu A.B. Bartoše. Proč nenapíšete sám nějaký blog, pane Veverko. Proč se pouze upínáte k takovémuto řešení Vašeho přístupu k tématům článků. Rád bych povolil diskuze, protože mě samotného zajímá např. tato kauza - hymna. Dlouho to tu běželo bez Vás k tématu věci. Potom Vás někdo upozornil, že jsem zde otevřel diskuzi a už to tu zase jede pod Vaší stylem. Obouváte se do pana Skácela viz: "Při vší úctě k Vaší nevzdělanosti...", každý musí vědět, že "jenom já Bedřich Veverka mám patent na rozum". Vyjádřete se k tématu tohoto článku a já Vám k tématu tohoto článku odpovím v této diskuzi. Samotného mě udivuje, proč se vůbec na Vaši adresu vyjadřuji. Jestli Vaše vyjádření nebude výhradně k hymně, Váš příspěvek opět smažu.

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

P47e82t62r 67H12a64n84n36i56g

28. 4. 2018 15:19

Mažu výhradně nekonečné a multiplikované příspěvky B. Veverky.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik