Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P33e48t18r 30H53a61n49n77i17g

30. 5. 2018 22:17

pokračování předešlého: Ano, většina ostatních národů (např. Izrael, Švédsko atd.) přemýšlí jinak než sebemrskačsky, jako my. Chápejte to tak: 6. místo není místem prvním, ale po řadě neúspěchů se ČR v této soutěži ( i s účastí našich superhvězd např. Kabát), kterou ostatní Evropa, nejenom EU i blízké zahraničí Izrael, Ázerbajdžán, Turecko, Gruzie, Arménie, berou velice vážně, tak jako my třeba hokej, je to úspěchem velkým, který by mohl do státní kasy přinést i nějaký ten groš na daních, pokud se ovšem tento mladý člověk, který má světovou budoucnost nezatvrdí, a po nehezkých vyjádřeních našich lidí (jak on řekl, myšlením zatvrdlých v dlouhých vlasech big beatu 70 let a kytarové muziky od které se už nejméně třicet let odklonila světová pop music) a nenajde si jiný daňový domicil. A měl by na to větší morální právo než naše tenistky, které si kvůli daním vybrali daňový domicil Monte Carlo. Naše tenistky národ miluje, a přesto mu nejsou vděční. Mikolase Josefa bohužel národ zavrhl, místo aby mu byl vděčný za umístění v soutěži.

0 0
možnosti
BV

Pane Hannigu - všiml jste si, že jste mi odpověděl na něco jiného, než na co jsem se vás ptal? (To, že na pokračování příspěvku zakládáte nové vlákno pominu - sice to je, dle mého skromného soudu, hodně velký prohřešek proti diskusní etice, ale vy za to zřejmě skutečně nemůžete - opravdu asi máte velké problémy s počítačovou gramotností... OK, beru na vědomí.)

Nicméně to, že jste odpověděl na něco jiného, než na co jsem se ptal, s počítačovou gramotností evidentně nijak nesouvisí... (Možná s celkovou gramotností? Nebo s tím, že jako "správný politik" jste "zvyklý" vždy a za každých okolností to, co se vám nehodí do krámu, zamlouvat? To je opravdu nepěkná vlastnost... možná by vám nezaškodilo, kdybyste se zamyslel nad tím, zda to třeba nemůže způsobovat ty vaše tak dlouho stabilní a tak žalostné volební preference...) - No nic, odpověděl jste na něco, na co jste odpovídat "chtěl", nikoli na to, na co jsem se tázal, tak se tedy ptám znovu (a ptát se budu tak dlouho, dokud nepochopíte, že "odpovědět" na konkrétní otázku tím, že tu otázku zamluvíte a stočíte svou "odpověď" někam úplně jinam, je opravdu hodně nepěkné, neřkuli neslušné... Tak tedy znovu ta otázka:

>>Opravdu máte, pane Hannigu, pocit, že primární je "hrdost za výhru" a až sekundární to, zda "vyhrál či nevyhrál neumětel"? Nemělo by to být náhodou naopak? Anebo vy se domníváte, že je "čestné" resp. "správné", aby (a teď to myslím čistě teoreticky, OBECNĚ) "vyhrál" neumětel na základě "hrdé soudržnosti svých fanoušků ignorujících jeho neumětelství"? Nebo jste ten svůj příspěvek myslel nějak jinak? Pokud ano, jak?<<

0 0
možnosti
Foto

P81e95t54r 95H67a14n47n84i17g

30. 5. 2018 10:12

Nemám opravdu čas se probírat sáhodlouhými příspěvky B. Veverky, který zřejmě nemá nic jiného na práci, než diskutovat a tapetovat diskuze sáhodlouhými příspěvky. Nemám je čas číst ani se jimi probírat v minulosti.

0 0
možnosti
BV

1/2

>>...B. Veverky, který zřejmě nemá nic jiného na práci, než diskutovat...<<

Mýlíte se, pane Hannigu - mám na práci i jiné věci než diskutovat zde. Toto beru pouze jako odreagování - a pokud Vás překvapuje "přílišná" délka mých příspěvků, vězte, že na počítači píši zhruba stejně rychle, jako např. vy mluvíte.

>>...a tapetovat...<<

...a navíc, pane Hannigu, zcela evidentně nechápete slovo "tapetovat". Protože jsem ovšem člověk kromobyčejně trpělivý, vysvětlím Vám, co to slovo znamená. A protože jsem Vás odhadl jako člověka, který by se "suchou definicí" mohl mít velké problémy ji pochopit (jak jste prosím vůbec s touto indispozicí chtěl být zákonodárcem?), uvedu dva ukázkové příklady tapetování, které se vyskytly v této diskusi. Prvním ukázkovým příkladem (ano, zřejmě nechtěného) tapetování jsou ty vaše úvodní diskusní příspěvky s těmi Vámi nechtěně vloženými informacemi o fontech. A k tomu druhému příkladu tapetování, který mám na mysli, zde v této diskusi zatím nedošlo - to bylo to, jak jste mě vyzýval, abych Vám znova zopakoval, na co jsem se Vás v tom příspěvku ptal. A kdybych Vám vyhověl a udělal to, i to by byl typický příklad tapetování - tzn. zkopírovat ten samý text do diskuse vícekrát. Což mimochodem opakovaně dělá pan Skácel - ty jeho desítky zkopírovaných citátů (těch samých citátů, v diskusích pod různými blogy) jsou typickou ukázkou tapetování. Už jste, pane Hannigu pochopil, že já se zde žádného tapetování nedopouštím? Že se zde (vaší terminologií) "dopouštím" pouze "diskutování", nikoli však "tapetování"?

No nic, tak snad už to chápete. A protože jste mě k tomu tapetování vyzval přímo vy, autor blogu, pod kterým je tato diskuse - a dokonce jste mě o to požádal, abych Vám pomohl s vaší počítačovou gramotností - tím, že si zde (znovu opakuji: na vaši VÝSLOVNOU žádost) "tak trochu zatapetuji", vyhovím Vám - a tapetování se zde PRVNĚ dopustím.

...pokračování příspěvku ve vlákně:

0 0
možnosti
Foto

P93e37t72r 79H60a52n96n56i56g

29. 5. 2018 11:46

Vyzval jsem k diskuzi (sice až několik dnů po zveřejnění jsem ji otevřel - proto tak málo přispěvatelů) přátele i nepřátele. Byl jsem překvapen, že diskutér z druhé skupiny mlčel. Pane Veverko, jsem rád, že jste jako můj diskuzní nepřítel č. 1 opět zde. A jako vždy "perfektně" k tématu". Co kdybyste zhodnotil vystoupení mladého Mikolase Josefa? Děkuji, že jste alespoň Vaše oblíbené téma vypustil. Tož, máte jeden kladný bod ode mne.

0 0
možnosti
BV

>>Byl jsem překvapen, že diskutér z druhé skupiny mlčel.<<

Řekl jsem si, že počkám minimálně deset dní, aby se ty "davy diskutujících", kteří podle vašich dřívějších slov "zavalily vaši mailovou schránku žádostmi, aby zde mohly diskutovat", mohly projevit. Dal jsem tomu dokonce jedenáct dní - a ono pořád nic - pouze dva diskutující, každý po jednom příspěvku, plus pan Skácel, který opět zkopíroval jedno své "oblíbené moudro", které sem do diskusí na iDnes zkopíroval v minulosti již mnohokrát (třicetkrát, padesátkrát, stokrát - opravdu přesně nevím kolikrát, ale zcela jistě to je v řádu desítek - opravdu vám to jeho naprosto zřejmé a únavné tapetování nevadí? - ale ano, jistě, chápu vás - nevadí, když to je "váš člověk", že - odpustíte mu i ty nejhorší prohřešky proti diskusní etice, že ano... už chápete, proč vás označuji za pokrytce?)

0 0
možnosti
BV

Petr Hannig, 17.5.2018 (před 11 dny) napsal : >>Otevřel jsem diskuzi... Ti, co znají mou mailovou adresu mě zavalili různými názory a vyjádřili názor, že je škoda, že nemohou diskutovat.<<

Tak se na to podívejme: Kolipak tu máme příspěvků? Jedenáct. A kolipak z nich je z pera (resp. z "klávesnice") páně Hanniga? Šest. Takže kolipak příspěvků zbývá na ty, jež, pane Hannigu, údajně "zavalili vaši mailovou adresu s přáním zde diskutovat"? Rovných pět. A kolipak různých lidí to bylo? Tři - včetně pana Skácela, který se může vždy "přetrhnout", aby napsal nějaké "moudro", kterým by vás podpořil. I vy šibale, že vy jste si, pane Hannigu, to "zavalení" vaší mailové adresy tak trochu "přibásnil"? ... inu, jste "umělec", tak na tuto vaši nejnovější "básnickou licenci" samozřejmě i máte "právo" - a mě teď zde tedy nezbývá než vám pogratulovat k tomu, jak mnoho lidí vaše neuvěřitelně inspirativní blogy zajímají... Výtečně, jen tak dál!

A budu k vám tentokrát i nadmíru shovívavý a to vaše "tapetování", ve kterém jste tuto "diskusi" načal svými pěti příspěvky s těmi výtečnými "fontovými glosami" protentokrát pominu - ano, chápu, i počítačoví negramoti mají přece právo "vyjadřovat" v "diskusi" své "názory"... a být negramot není přece žádná hanba, že - koneckonců, co by mnozí "přechytralí intelektuálové" za takové krásné vylepšení svého kádrového profilu za minulého režimu dali, že?

Takže vám zde závěrem ještě pogratuluji, že jste se tak "pochlapil" a poté, co jsem vás tak dlouho a tak často a opakovaně vyzýval, abyste přestal být srab a otevíral diskuse pod svými blogy, jste tak skutečně učinil. A pevně věřím, že vám tato vaše nově nalezená "odvaha" vydrží - a diskuse již napříště zakazovat (resp. cenzurovat mazáním) nebudete. Ještě jednou gratuluji!

0 0
možnosti
JD

J68a93n 34D86r42t20i36n44a

22. 5. 2018 11:17

O Eurovizi a zpusobu hlasovani nic nevim (neni to muj salek caje), takze nasledujici "hypoteza" je mozna nesmysl

To zapojeni znamych do hlasovani mi pripada trochu zvlastni. Zpivat moc neumim, trochu hraju na kytaru, nejake podivne pisnicky jsem zamlada slozil (dneska bych se k nim neznal). Ale kdybych aktivoval sit svych znamych (a rada z nich by aktivovala zase svoje site znamych), hlasu bych urcite pobral mraky. A tak by mohl hudebni neumetel dosahnout v Eurovizi velkeho uspechu. Neni to ale divne??

0 0
možnosti
Foto

P70e95t21r 95H73a85n48n64i11g

22. 5. 2018 14:00

Přemýšlejí takto spoluobčané ostatních vítězů či dobře umístěných? NE jsou hrdí, za výhru či dobré umístění pro svou zem! My se umíme radovat jenom ze sportovních úspěchů např. hokejistů, i když už 6 let není se z čeho radovat.

1 1
možnosti
PS

P60e98t25r 59S98k41á27c75e95l

19. 5. 2018 15:03

V poslední době jako by se protrhl pytel s dobrými zprávami. Mladý muž, o němž je článek, určitě proslaví naši vlast. Stejně jako další z jeho generace, i když nepochází z nastupující "moderní" aristokracie. Např. vím o mladém muži, který v tyto dny maturuje a nedávno se dobře umístil na světové soutěži mladých vědců.. Písemné zkoušky má za sebou bez problémů a čeká ho poslední, tedy ústní zkouška. Na podzim některá z fakult vysokého učení. Pokud nezpychne z dosavadních úspěchů ve svém oboru, dozvíme se o něm v budoucnosti samé dobré zprávy. Ani nám nebude potřeba těžit lithium, naše mozky, tedy naši vzdělanci budou pro náš národ požehnáním. Podobně jako vynálezci z doby I. republiky, kdy jim celý svět platil za jejich patenty. O takových mladých lidech je potřeba psát a hlavně, dát jim příležitost. Těm ostatním, kteří se až tak nesnaží a o prosazení usilují v různých neziskovkách svojí podlézavostí k establishmentu, mohou být vzorem...R^

3 0
možnosti
Foto

P39e23t76r 52H78a51n92n24i88g

17. 5. 2018 12:08

Vážení. Otevřel jsem diskuzi, protože, i když jsem si myslel, že hudební téma nevzbudí žádnou vlnu protichůdných názorů, opak je pravdou. Ti, co znají mou mailovou adresu mě zavalili různými názory a vyjádřili názor, že je škoda, že nemohou diskutovat. V mém článku nejde o skladbu či zpěv či provedení. Jde o to, že v podstatě navzdory porotám se tento mladý člověk bez rodinných konexí, sám svou vlastní pílí a dřině na sociálních sítích dokázal prosadit prostřednictvím obyčejných lidí v celé Evropě, kteří chtějí, aby písničky byly písničkami bez bizarních extravagancí typu vousatá zpěvačka.

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"MS 明朝"; mso-font-charset:78; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:1 134676480 16 0 131072 0;} @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"MS 明朝"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:CS;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt; mso-fareast-font-family:"MS 明朝"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-ansi-language:CS; mso-fareast-language:JA;} @page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;}

2 0
možnosti
Foto

P98e20t51r 89H56a34n98n66i44g

17. 5. 2018 12:09

Omlouvám se, nějak to neumím, že jsem zase použil asi špatné písmo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik