Diskuse

Houževnatost nese plody, neboli Eurovize 2018

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

OK. Řekl bych, že jsem čekal dostatečně dlouho, abych zde dal dost času na (jakoukoli) reakci. A beru tímto na vědomí, že "pan" Petr Hannig je ubožák, který poté, co dá plus naprosté nehoráznosti, nemá v sobě ani tolik cti, aby se k té záležitosti jakkoli vyjádřil. Inu, co čekat od zbabělého nácka, že? - jen nácek totiž mohl v minulých parlamentních volbách vzít na kandidátku své strany kandidáty za neonacistickou Národní demokracii - a v jednom z volebních obvodů dokonce udělat lídrem (zcela prokazatelného) neonacistu a antisemitu A.B.Bartoše. A v minulosti se v diskusi pod svým blogem dokonce vyjadřovat o tom neonacistovi A.B.Bartošovi,že kdyby z touhy po zviditelnění se neprovokoval,byl by "zralý na státní cenu". Opravdu se nedivím, že člověk takto morálně pokleslý,strká hlavu do písku a odmítá se vyjádřit k příspěvku,kterému dal plus - a ve kterém jeho autorka sdělila, že Breivik (zřejmě měla na mysli jeho - koho jiného?) dostal doživotí za to,že "poukázal na problém". Jako by to doživotí nedostal za to,že zavraždil desítky lidí! Ale to vy se,vy zbabělče,zde neodvážíte zkritizovat,že ano? - protože pak by vás ta vaše neonacistická lůza, která vás zde tímto ubohým způsobem podporuje, přestala podporovat (a doufáte, že jednou díky jejím hlasům přelezete s odřenýma ušima do parlamentu). Takže zkritizovat se to neodvážíte ze strachu,aby vás vaše "ovečky" nepřestaly podporovat - a přihlásit se k tomu se také neodvážíte,protože chcete i nadále hrát roli "rozumného strejdy Hanniga", který přece s neonacisty nemá nic společného. Nic kromě toho,že jsou jeho hlavní voličskou základnou a že píšete blogy, pod kterými se slejzá ta nejhorší neonacistická lůza, mnohdy zcela otevřeně podporující Breivika. No,nic,vaše volba. Zbabělý neonacisto Hannigu - ani ta vaše hannigovsky proslulá zbabělost vás od toho,že neonacistou evidentně jste,rozhodně nezachrání. A že jsem vám sem dnes napsal toto,za to poděkujte sám sobě - když jste ani po více než 14 dnech nenašel odvahu zareagovat.

0 0
možnosti
BV

https://archiv.ihned.cz/c7-66173540-mgce6-54b419906be6f3d

Ano, dnes se lže hrdě (viz odkaz o řádek výš). Tedy alespoň někteří. Např. komouš Filip. Nebo i tak zvaní "vlastenci". Protože tvrdit, že >>add. Vždyť tu žádní nejsou: První co na problém nevyslyšen důrazně upozornil má doživotí.<< je jednoznačná lež. Nikdo (samozřejmě mám na mysli Západ - jehož jsme součástí - a samozřejmě i dobu v posledních mnoha letech) nedostal doživotí za to, že by "poukázal na problém". Doživotí se v civilizované (západní a střední) Evropě dává např. za masové vraždy. Rozhodně ale ne za "poukázání na jakýkoli problém". Uznají to zde v této diskusi dotčené osoby? - Nebo budou i nadále tak zbabělé, že v sobě (stejně jako výše zmíněný Filip) nenajdou ani špetku cti a budou i nadále strkat hlavu do písku??? A setrvávat po vzoru komouše Filipa v té své "hrdé" lži?

0 0
možnosti
BV

Protože to zde v této diskusi zapadlo v hloubi staršího vlákna a domnívám se, že to je docela důležitá věc, vypichuji to ještě sem, do nového vlákna, aby to bylo na očích a paní Běla Horáková si toho mohla snáze všimnout. Dne 11.6.2018 ve 12:12 v reakci na můj příspěvek (byl první ve vlákně, dá se to snadno dohledat), napsala mimo jiné toto:

>>add. Vždyť tu žádní nejsou: První co na problém nevyslyšen důrazně upozornil má doživotí.<<

Řekl bych, že je velmi důležité, aby paní Běla Horáková ozřejmila "kdo na problém důrazně upozornil a dostal za to doživotí".

A protože pan Hannig tomu příspěvku paní Horákové dal plus, zřejmě i on věděl, o kom to paní Horáková psala - tak prosím i pana Hanniga, aby, pokud to skutečně ví, to sem ještě laskavě napsal. Nebo aby třeba alespoň upozornil paní Horákovou, pokud by si toho třeba sama nevšimla, na tento můj dotaz - já se totiž opravdu velice důkladně snažil vygooglovat, kdo dostal za upozornění na tento typ problému doživotí - a ani při nejlepší snaze se mi to vygooglovat bohužel nepodařilo. A protože já sem do této diskuse chodím, abych se něco nového dozvěděl, byl bych velice rád, kdybych zjistil, ať už od paní Běly Horákové, nebo od pana Petra Hanniga, kdo že to dostal za upozornění na teno typ problému doživotí. Předem velmi děkuji za zajisté velmi zajímavou informaci. Zdravím a přeji pěkný den!

0 0
možnosti
BV

1/3

Nu, řekl bych, že jsem počkal dostatečně dlouhou dobu, aby paní Běla Horáková nebo pan Petr Hannig mohli zareagovat. A řekl bych, že nereagují právě proto, protože si jsou moc dobře vědomi, že mají v této věci opravdu nepěkně velkou hroudu másla na hlavě. Nu, což. Tak tedy to jejich máslo na hlavě trochu rozeberu. Buď zareagují (tzn. buď uznají chybu nebo doplní nějakou novou informaci, o které pak půjde diskutovat) - anebo budou i nadále strkat hlavu do písku a jen tím ještě víc (i když ono už to o moc víc ani nejde - když je něco na maximální hodnotě, jak by to mohlo být "ještě víc"?) potvrzovat tu svou níže popsanou nekompetenci (politicky korektní výraz pro "vlastenecké" "máslo na hlavě").

Čili co se týče té "supermyšlenky", kterou napsala paní Horáková a pan Hannig ji za to dal plus, a sice, že >>První co na problém nevyslyšen důrazně upozornil má doživotí.<< - řekl bych k tomu (nemaje dosud žádnou relevantní reakci) asi toto:

Je evidentní, že nikdo, kdo by poukázal na problém migrace resp. islámu v Evropě, za to "poukázání na tento problém" nedostal "doživotí". Paní Běla Horáková si to evidentně vymyslela (anebo ještě hůř, měla tím "upozorněním na problém" na mysli čin masového vraha - k tomu se vrátím pak na konci tohoto mého textu). Čili paní Horáková si evidentně vycucala z prstu naprostý nesmysl a s vážnou tváří zde napsala příspěvek, který šel interpretovat např. tak, že "lidé jsou už dokonce zavíráni na doživotí jen za to, že upozorní na problém migrace resp. islámu". A ukázala tím naprosto pregnantně, jak fungují dezinformace tzv. "vlastenců". Jeden takový "vlastenec" napíše naprostý nesmysl - a o té doby to je pro mnohé další z nich "jasný fakt" - přečetli si to přece na internetu, tak to přece musí být pravda, že. A pan Hannig tomuto nesmyslu paní Horákové dal snaživě plus (!) Pročpak, pane Hannigu?...

... pokračování ve vlákně... :

0 0
možnosti
Foto

P66e17t18r 90H48a27n43n94i93g

13. 6. 2018 20:00

Takže jsme dopluli do finále našeho rozhovoru. Dnes jsem si přečetl zajímavý článek o tom, že někoho, kdo je od nátury agresivní, nepřesvědčíte ničím. Pouze bude deptat. To mu totiž dělá rozkoš. Zkoušel jsem to s Vámi i velkoryse (viz: "Pane Veverko, chápu Vaši snahu, zavést mne do Vašeho politického řečiště....") Nejlepší je tedy ignorovat agresora. Neklesnout na jeho úroveň. Končím s diskuzí s Vámi, pane Veverko. A už si tu pište co chcete, nebudu to číst a kvůli Vám neotevřu diskuze ani pod dalšími články, nebo ji otevřu, kdy to budu považovat za vhodné, bez ohledu na Vaše výzvy. Nechť si každý udělá po přečtení těchto diskuzí s Vámi sám názor na věc.

0 0
možnosti
BV

>>Nechť si každý udělá po přečtení těchto diskuzí s Vámi sám názor na věc.<<

Ano, nechť si každý ten názor sám udělá. Každý, kdo si to tu přečte uvidí, že vy vůbec nereagujete na to, co jsem napsal - místo relevantní reakce se vždy snažíte vymyslet nějakou "kličku", abyste "získal navrch". Já, na rozdíl od vás, ve svých příspěvcích reaguji na to, co jste napsal vy, rozebírám to a ukazuji v čem se, dle mého názoru, mýlíte. A vy, místo, abyste na to zareagoval, TÉMĚŘ VŽDY založíte nové vlákno o něčem úplně jiném a všechny mé argumenty ignorujete. Ano, ať si každý udělá úsudek sám - a uvidí pak zajisté, že vy vůbec diskutovat neumíte. Vy nediskutujete, vy jedné co umíte, je to, že pouze odvádíte pozornost od oponentových argumentů a k těm argumentům se nikdy nevyjádříte (resp. pokud jste se k něčemu, o čem jsem psal, vyjádřil, musel jsem vás k tomu opakovaně vyzývat). Zatímco já, ve většině svých příspěvků, nejdříve ocituji co jste napsal vy - a následně to rozeberu. TO JE DISKUSE. Kdybyste vy reagoval obdobně, mohli jsme se k něčemu dobrat. Vy ale zřejmě vůbec netušíte, co to diskuse je - a proto - a v tomto případě, máte stoprocentní pravdu - tato diskuse postrádá jakýkoli význam, protože vy si zde na "diskusi" jen hrajete - a snažit se s vámi diskutovat je jako hrách na zeď házet. A pokud má někdo pocit, že nemám pravdu, budu jedině rád, když mi nějakým smysluplným argumentem ukáže, v čem se mýlím. To je, pane Hannigu, diskuse. A ne to, že poté, co jste zde utrpěl tak neuvěřitelný diskusní debakl, začnete opět uraženě naříkat, jak jsem na vás "zlý" a že mé příspěvky proto nebudete ani číst. Tak reaguje malé dítě a ne dospělý člověk. A vy jste zde tím, té své neuvěřitelné neschopnosti diskutovat, jen nasadil korunu.

0 0
možnosti
Foto

P53e62t15r 37H74a60n91n90i62g

13. 6. 2018 18:56

Pořád mi zde předhazujete, že jsem veřejně činný politik a zároveň říkáte, že jsem v žádných volbách neuspěl. V tom druhém máte pravdu. Dokud nebudu jakkoli úspěšný, zastupitel na jakékoliv úrovni atd - nejsem politikem, nakonec i ve smyslu zákona. Takže klidně můžete odhalit i svůj věk - jsme totiž po této stránce na stejné lodi - političtí amatéři.

0 0
možnosti
BV

>>nejsem politikem<<

Předseda POLITICKÉ strany není politikem?

>>političtí amatéři<<

Ano, jste politický amatér. Politik, výsledky jehož politiky jsou veskrze amatérské. Opravdu se, pane Hannigu, domníváte, že "předseda politické strany není politikem"? Už jednou jsem vám tento váš nesmysl omlátil o hlavu - a vy si ty vidle ZNOVA pokládáte na zem a s rozkoší na ně ZNOVA skáčete, až vám ta vaše hlava ZNOVA zaduní?

Takže jedno jediné, na čem se tedy teď můžeme shodnout je to, že jste politický amatér. Čili neúspěšný politik, přesto ale politik. Na rozdíl ode mne. Takže na "stejné lodi" rozhodně nejsme. A je velmi smutné, že místo toho, abyste zpytoval svědomí a třeba i sám (dal jsem vám tu možnost a ve svém minulém příspěvku jsem to nezmínil, přestože mi to už tehdy přišlo na mysl) přišel na to, že ptát se na něco dříve, než odpovíte (resp. relevantně zareagujete) vy sám, je velmi neslušné - čili místo toho, abyste pro začátek zareagoval alespoň na některý z mých podnětů v mých minulých příspěvcích, jen si zase vymýšlíte ty své kličky a POLITICKÉ finty, jak obejít tu mou velmi velkorysou nabídku, že vám odpovím na VŠECHNY vaše dotazy - ale ovšem až poté, co vy odpovíte na všechny mé námitky v mých předešlých příspěvcích. To je tak, pane Hannigu. Pokud chce někdo slyšet odpověď na svou otázku, nejdříve odpoví on sám - a teprve pak se táže. Překvapuje mě, že vás to doma nenaučili. Resp. vlastně mě to u vás už ani nijak moc nepřekvapuje. U někoho tak neuvěřitelně... neuvěřitelného mě už nemůže překvapit vůbec nic.

0 0
možnosti
Foto

P86e96t46r 61H10a29n20n75i38g

13. 6. 2018 15:10

Pane Veverko, vy víte o mě dost věcí, věk, profesi, také se o mě ví, že jsem nikdy nebyl členem KSČ, nejsem na seznamech spolupracovníků STB atd. Co, kdybyste se, jako můj častý oponent také trochu odhalil. Ptám se na Váš věk, profesi, zda jste byl či nebyl před převratem v KSČ, zda nejste v seznamech spolupracovníků STB?

0 0
možnosti
BV

1/2

Nejsem politik, nevidím nejmenší důvod proč bych se tu měl nějak "odhalovat". Nicméně rozhodl jsem se, že jistou vstřícnost (přestože si ji, viz zdůvodnění níže, rozhodně nezasloužíte) projevím - a částečně vám na vaše dotazy přece jen odpovím.

Co se týče např. toho vašeho věku, ten opravdu nemám důvod nevěřit zdrojům, ve kterých bych si ho mohl zjistit (nicméně doteď mě vůbec nenapadlo, proč bych to jako měl dělat).

A co se týče např. toho zda jste donášel STB - vzhledem k tomu, jak věrolomně se zde v diskusi chováte, domnívám se, že nemám nejmenšího důvodu vám tuto vaši (resp. jakoukoli) informaci BEZVÝHRADNĚ věřit. A navíc - já osobně (nemaje v tomto směru žádného másla na hlavě) nemám i nejmenší důvod, abych veřejně a nikým nevyzván zdůrazňoval své nečlenství v KSČ a absenci svého podpisu pod jakýmkoli dokumentem STB. A naopak osobně mám s lidmi takovou jistou obecnou zkušenost, která by se dala shrnout do lidového přísloví "potrefená husa nejvíc kejhá". Já, na rozdíl od vás, to své nečlenství a tu absenci svého podpisu zde pouze potvrzuji na vaši přímou výzvu, a proto jsem se, na rozdíl od vás (nejen teď, i v minulosti jsem vás při tom již několikrát přistihl), žádného "kejhání" nedopustil. A vy mi, samozřejmě, tuto mou informaci, věřit můžete i nemusíte - stejně jako i já vám. Čili domnívám se proto, že mnohem užitečnější by bylo, kdybyste místo toho "kejhání" resp. vyptávání se na záležitosti zcela nerelevantní pro tuto diskusi, reagoval věcně na mé námitky vůči vám, resp. vůči vašemu konkrétnímu chování (ať už jde o vaše chování zde v diskusi nebo chování vás jakožto politicky činné osoby ve veřejném prostoru) - místo toho, abyste od těch mých zásadních a zcela relevantních námitek (jste přece veřejně činný politik, tak nemohou být ze své podstaty v žádném případě nerelevantní) neodváděl pozornost k něčemu, co nijak nesouvisí s těmi mými vznesenými námitkami.

... pokračování ve vlákně... :

0 0
možnosti
Foto

P64e51t33r 93H52a43n27n82i29g

12. 6. 2018 13:38

Pane Veverko, chápu Vaši snahu, zavést mne do Vašeho politického řečiště. Dokonce Vás nezařazuji mezi ony zřejmě placené agitátory mající za úkol jakýkoliv svobodný názor lišící se od oficiální EU linie zesměšnit (či zadusit). Na to je Váš sloh příliš sofistikovaný a zřejmě je i Váš věk vyšší, a příjem peněz za takové nečestnosti by Vám asi nepřipadal čestný. Ovšem veškerá snaha mne ovlivnit nedojde úspěchu. Jsem "synek" z dělnické rodiny, naši NIKDY nebyli v žádné straně a dokonce i moji prarodiče. Co se týká pana Adama Benjamina Bartoše, nejsem zbabělý, abych ho přestal hájit, neboť po přečtení jeho knih si myslím, že kdyby používal méně novinářské snahy po atraktivnosti, tak by byly dokonce vhodné na státní cenu. Vždyť jasně ve dvou dílech s provokativním názvem "Obřezaná republika" (kdyby byl název "ČSR vděčí za svůj vznik světovému židovstvu") popisuje, že nebýt světové židovské lobby, se kterou za oceánem jednal Masaryk, aby přesvědčila prezidenta Wilsona, který chtěl zachovat Rakousko-Uherskou monarchii a úsilí Beneše v týchž kruzích ve Francii, tak by ČSR nevznikla

0 0
možnosti
BV

1/3

>>Dokonce Vás nezařazuji mezi ony zřejmě placené agitátory mající za úkol jakýkoliv svobodný názor lišící se od oficiální EU linie zesměšnit (či zadusit).<<

Takže vy se skutečně domníváte, že nějací takoví "placení agitátoři" skutečně existují? Svatá prostoto! Vy opravdu nevidíte tu naprosto neuvěřitelnou míru hlouposti tzv. "vlastenců"? To přece není potřeba "zesměšňovat" - oni se přece zesměšňují sami! A nikdo přece nemusí platit, ať už mne nebo kohokoi jiného, koho ta míra hlouposti irituje, aby proti tomu něco napsal... vy jste opravdu tak mimo, že vám asi skutečně nebude pomoci, když píšete takovéhle nesmysly...

>>jakýkoliv svobodný názor<<

Nemyslím si, že by kdokoli, koho iritují hloupost, lži a nenávist (včetně mě), měl cokoli proti "svobodnému názoru". Svobodný názor je jistě dobrá věc - vy si ale pletete svobodný názor s tím, že někdo je ze své "svobodné" vůle hloupý. Navíc ta "svobodná vůle" vůbec není svobodná, když je někdo, kdo chrlí ty nesmysly, evidentně "zblbnut" evidentními demagogy - např. panem Tomiem Okamurou, panem Adamem Bartošem, panem Jiřím Černohorským a jim podobnými (a ano, dle mého skromného soudu i panem Petrem Hannigem). Ne, ti tři zmínění pánové (resp. s vámi čtyři - ale je vás samozřejmě mnohem víc) jen zneužívají těch nejtemnějších stránek lidské psychiky, podporují v lidech strach, nenávist, závist apod., aby s nimi mohli manipulovat. Takže přestaňte laskavě plést dohromady svobodný názor a "svobodnou" hloupost, kterou vy navíc (ať už vědomě nebo nevědomě - ale to se mi opravdu nechce věřit, že byste byl tak "nedovtipný", že by to bylo ve vašem případě nevědomé) podporujete. Jste to naopak vy, kdo se snaží svobodný názor zadusit (viz např. vaše zakazování diskutovat pod vašimi novými blogy, vaše mazání nesouhlasných příspěvků v diskusích pod vašimi blogy v nedávné minulosti) - a jste to vy, kdo se snaží z těch nejpřízemnějších pohnutek podporovat v lidech "svobodnou" hloupost.

... pokračování ve vlákně... :

0 0
možnosti
BV

1/2

>>Nemám opravdu čas se probírat sáhodlouhými příspěvky B. Veverky<<

Ano, a proto jste, pane Hannigu, tam, kde jste. Ve své "virtuální realitě", ve své "bublině", naprosto izolován od všeho, co se vám "nehodí do krámu" - vše, co se vám "nehodí do krámu" ignorujete - a právě proto se nikdy nic nového nedovíte. Vám zřejmě ani teď nedochází, jak neuvěřitelně omezen jste ve svém vnímání světa, když si zcela evidentně dobrovolně vy sám sobě dáváte klapky na oči a zacpáváte si vy sám sobě uši, abyste nemusel být konfrontován s čímkoli, co by mohlo nabourat váš "virtuální svět", ve kterém máte na všechno jasnou odpověď a "všechno víte předem nejlíp vy sám" - vy, který jste se tak legračně (tedy bylo by to legrační, kdyby to nebylo k pláči) pasoval na >>realisticky a rozumně uvažujícího zdejšího bloggera<<. Vy, který ani nejste ochoten obětovat pár minut času, abyste se seznámil s názory svého oponenta. (Nebo vám opravdu činí tak nepřekonatelné problémy přečíst si a pochopit nějaký trochu delší příspěvek, že "nemáte" čas se zabývat příspěvky vašich oponentů?) No jo, no, to je pak ale velmi těžké... zůstanete tam, kde jste a nikdy se nic nedovíte, když si nikdy nic (kromě diskusního mazání medu kolem svých úst od vašich podporovatelů, které všechny už stejně dávno znáte a předem víte, co vám do diskuse asi tak napíší) - čili nikdy si (kvůli té vaší výše popsané vlastnosti) nic kritického k vašim názorům nepřečtete a proto zůstanete tam, kde jste - a nikdy na nic nového nepřijdete a nic nového se nenaučíte.

... pokračování ve vlákně... :

0 0
možnosti
BV

... pokračování předchozího příspěvku (2/2) :

... ale ano, v podstatě vás ale chápu - vy právě proto zakazujete diskutovat pod svými novějšími blogy, abyste nemusel být konfrontován s odlišnými názory a "nemusel je číst". Váš problém a vaše ostuda. Vy jste přece politik, tak byste měl být vděčný za každou zpětnou vazbu - ale vy jste natolik zahleděný do sebe, že už jste každou veškerou zpětnou vazbu dávno vzdal a odmítáte vyjít ven z té vaší xenofobní virtuální reality. OK, vaše rozhodnutí a vaše smůla. Vězte ale, že pokud v tom budete pokračovat, nikdy nepřestanete být naprosto marginálním "politikem" bez sebemenší šance na jakýkoli reálný vliv na společnost. Já to s vámi myslím dobře a proto vám radím: Sundejte si už konečně ty své klapky z očí! A přestaňte se vymlouvat, že "zakazujete diskutovat jen proto, aby vaše 'geniální' názory nemohly být 'znevažovány' vašimi oponenty". Znova opakuji: Sundejte si už konečně ty své klapky z očí!

0 0
možnosti
Foto

P45e20t36r 56H61a54n44n17i22g

11. 6. 2018 16:04

Tady se může Bedřich Veverka vyřádit jak je mu libo. Dokážu si představit názory úderky placené za kritizování příspěvků kolidující se světonázorem George Sorose. To téma postupného a v podstatě nekontrolovaného zabydlování semeniště terorismu je příliš vážné, než aby bylo zpochybňováno povrchními soudy stále stejných kritiků realistického či rozumného uvažování zdejších blogerů. Jsou to stále stejná jména a ozývají se většinou ve stejném časovém horizontu po zveřejnění blogů

0 0
možnosti
BV

1/3

>>Dokážu si představit názory úderky placené za kritizování příspěvků kolidující se světonázorem George Sorose.<<

A já si zas dokážu představit úterky placené za kritizování příspěvků kolidující se světonázorem např. Miloše Zemana. Bylo by ale zcela samozřejmě pod mou úrovní, abych se snížil k tomu, v jakékoli diskusi vyrukovat s tímto svým podezřením. Protože moc dobře vím, že lidé do roztrhání těla bránící např. toho Miloše Zemana, zajisté existují - a já nechápu, proč bych se měl ztrapňovat tím, že bych, maje dostatek protiargumentů, přicházel s ničím nepodloženým tvrzením - a sice, že jsou "někým placeni". Vám ale argumenty evidentně již dávno došly (kdyby nedošly, nezakazoval byste diskutovat pod svým novým blogem), proto je vám jakákoli a jakkoli velká špinavost dobrá k tomu, abyste mohl očernit své oponenty. Shazujete ale jen a jen sám sebe, když jste s něčím tak sprostým schopen "vyrukovat". Vy se opravdu domníváte, že "mě platí Soros"? Resp. že mě (kdokoli) platí za to, že se tu dohaduji s naprosto marginální politickou figurkou bez jakéhokoli reálného politického vlivu jak v minulosti, tak (zaplaťpánbu i) v budoucnosti? Opravdu si to myslíte? Pokud skutečně ano, pak tím ještě víc dokazujete, že nemá nejmenší smysl vás brát vážně.

... pokračování ve vlákně... :

0 0
možnosti
BV

Zbabělec Hannig (ano, v tomto konkrétním případě jsem nenapsal "zbabělec pan Hannig", protože to by bylo opravdu už velmi komické, resp. skutečně přehnaně "politicky korektní" - titulovat zbabělce slovem "pan" - jeden titul stačí) - čili zbabělec Hannig opět nepovolil diskusi pod svým novým politickým blogem. Inu, je zřejmé, že se odlišného názoru bojí jak čert kříže. Zcela evidentně má proč - a moc dobře si je toho vědom.

1 0
možnosti
BH

R^

add.

Vždyť tu žádní nejsou

První co na problém nevyslyšen důrazně upozornil má doživotí.

Společnost nemůže dlouhodobě lhát sama sobě a ti první co na cestu do pekel upozorní se umlčují tak dlouho, že než se národ vzpamatuje, je zaděláno na megaprůšvih bez možnosti klidného a pokojného řešení.;-(

1 0
možnosti