Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J13i67ř46í 97J55a21n41d30a

4. 7. 2018 18:46

Taky už Svobodná Evropa žaluje.

Kde je ta "rozmanitost a pestrost"?

https://www.rferl.org/a/russia-world-cup-team-no-multiethnicity-swiss/29329228.html

1 0
možnosti
MN

Všechna sportovní klání vznikla za jediným účelem - dokázat si, že "my" jsme lepší než "oni", že hráči našeho kmene nakopou zadky hráčům cizího kmene. Pokud to citlivé povahy, jako je např. pan Veverka či Horner, pohoršuje, tak zakažte sport jako takový. Místo poměřování sil se můžeme všichni chytnout za ruce a zpívat budovatelské písně o spolupráci ras a národů :-P

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PJ

Zcela souhlasím s názorem, že se z fotbalu stal jen byznys. Na rozdíl od výrobců čehokoliv mi v případě současného "sportu" chybí výsledný produkt, ze kterého by bylo zřejmé, kde se ty milionové částky berou. Ze vstupného na stadion to asi nebude. Poněkud to připomíná tzv. pračky peněz.

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MS

Tak mezi námi, ten "ruský" fotbalista Fernandes působil v zápase se Španělskem taky dost komicky. :-)

0 0
možnosti
KP

Domnívám se, že fotbalu se dává v mediích větší prostor než by si zasloužil. Vše je jen byznys a šou. Také korupční prostředí mu není cizí...viz stíhaní předsedové našich fotbalistů Pelta, Chvalovský. Také plat našeho šéftrenéra reprezentace...600 tisíc měsíčně překračuje jak platy prezidenta a premiéra dohromady. Ti páni fotbalisté hrají jen za sebe a pro sebe, Vlastně jsem rád, že skončila éra, kdy naši fotbalisté pod vedením trenéra Brüknera patřili k nejlepším v Evropě. To by zase fanoušci požadovali postavení stadionu pro reprezentaci za několik desítek miliard Kč. Dle mne má fotbal být sportem a ne předmětem byznysu.

10 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OM

karma R^

...a hlodavce a jemu podobné ignorujte, jsou to jenom placené nuly :-)

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

TP

Však také kdyby se potkala Nigérie s Francií, budu fandit Nigérii, neboť tam aspoň vím, komu fandím.

6 0
možnosti
TH

Jde o omyl. Zasadni. Pisete o Svycarsku, ze nemeli kolonie, proc hraci z jinych zemi...? A dodavate, ze bohate zeme s vzdy nekoho koupi.

Tak hraci Svycarska jako Shakiri, Xhaka, Djourou, Embolo, Fernandez, Drmic, Dzemali, Seferovic, Behrami, Mvogo, Zakaria, Gavranovic, Elvedi a Mouvandje jsou vsichni Svycari.

1 4
možnosti
LH

Naprosto se vším souhlasím. Třeba když za švýcarsko hrající kosovští srbové slaví branku posunky velké albánie. Co je to za švýcara? Nedávno manželka koupila máslo v Kauflandu vyrobené v německu a distribuované chorvatskem. Přitom máme svý krávy a to máslo snad z mléka vytlouct taky dovedeme...

11 3
možnosti
BV

Třeba proto, že to máslo umí někde vyrobit lépe nebo levněji - nebo obojí? Tomu se říká tržní ekonomika, milej pane... A pokud chcete stát fronty na dámské vložky, toaletní papír, banány a další nedostatkové komodity dle vašeho výběru, klidně si stůjte - respektujte ale prosím nás ostatní, kterým se po tom opravdu nestýská... a pokud se bez toho opravdu nemůžete obejít, vyjeďte si třeba na exkursi někam, kde bude vaší tužbě vyhověno... Opravdu vám v tom nikdo nebrání... vycestovat můžete - na rozdíl od lidí, kteří žijí resp. žili v totalitních režimech, které tržní ekonomiku z ideologických důvodů nepřipouštěly.

3 10
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik