Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

1/2

Tvrdil jste zde v diskusi, pane Hannigu, že "nejste rasista". Domnívám se, že se mýlíte. Jsou dva typy rasistů - jeden (říkejme jim rasisté "typu A") preferuje vlastní rasu a všechny ostatní rasy jsou pro něj méněcenné - ano, uznávám, že tímto typem rasismu vy netrpíte. Ale pak je ještě druhý typ rasismu - ten, jehož příslušník sice nehlásá, že méněcenné jsou všechny ostatní rasy vyjma jeho vlastní - ale hlásá, že méněcennými se rasy stávají tím, že se navzájem míchají (říkejme těmto lidem rasisté "typu B"). A tímto typem rasisty jste, pane Hannigu, zcela nepochybně - dokonce bych řekl, že jste jeho ukázkovým (a bohužel i odstrašujícím) příkladem. Jeden z mých předřečníků vám zde již vysvětlil, že mnozí z těch lidí, jejichž reprezentování určité země ve vašem rasistickém zápalu kritizujete, jsou občané toho státu, který reprezentují (kdy např. jeden z jejich rodičů je rodilým příslušníkem státu, který reprezentuje a druhý ne - a vám pak takový člověk nepřipadá dostatečně "rasově čistý") - jak nazvat člověka, kterému vadí takováto "nedostatečná rasová čistota" v reprezentaci některých států? - jak takového člověka nazvat jinak, než jako rasistu? A to naprosto ukázkového? (ano, ve vašem případě "jen" "typu B").

... pokračování ve vlákně...:

3 3
možnosti
BV

... pokračování předešlého příspěvku (2/2) :

Řekl bych, že jste si, pane Hannigu opět "naběhl na vidle". Napsal jste ukázkově rasistický blog - a zároveň zde tvrdíte, že "nejste rasista". To vám ovšem může uvěřit jen člověk postižený rasismem stejně, jako jste vy sám. Mimochodem vyjádříte se v diskusi pod vaším předminulým blogem (ale měl byste i zde, protože to úzce souvisí s tématem tohoto článku) k tomu vámi oplusovanému příspěvku, ve kterém se vám vaše fanynka snažila zřejmě "udělat radost" tím, že napsala >>První co na problém nevyslyšen důrazně upozornil má doživotí<< (problémem je v tom příspěvku míněna migrace). Mohl byste se prosím vyjádřit k tomu, zda jste věděl, když jste tomu příspěvku dával plus, koho konkrétně ta paní měla na mysli? Kdopakže to dostal doživotí za to, že "důrazně upozornil na problém migrace"? Já doteď jen spekuluji, koho ta paní mohla asi tak myslet... a řekl bych, že když jste tomu příspěvku dal plus, zajisté na to budete mít nějaký názor, resp. je zřejmé, že asi budete vědět, koho měla ta paní na mysli... můžete se k tomu prosím vyjádřit? Protože ono to velmi souvisí i s tímto článkem - ukázal jste zde totiž nade vši pochybnost, že jste rasistou "typu B" - a bylo by velice zajímavé, kdybyste se zde rozepsal o tom, co všechno podle vás může být bráno jako "poukázání na problém migrace", který zcela nepochybně souvisí i s vámi zde kritizovanou "nedostatečnou rasovou čistotou národních týmů ve fotbale". Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

5 2
možnosti
Foto

Zcela se ztotožňuji s názorem paní Marie Tomšíčkové: "Mluvíte mi z duše...Nenechám si ujít na MS žádnou hymnu..."

Kritici typu Bor a Bárta jedou zase na známé notě "A propos kde budete letos kandidovat" Co je vám do toho! Kandiduji za své peníze a peníze voličů, kteří mě podpořili i z toho mála, co mají - viz transparentní účet prezident, na rozdíl od Vašich oblíbenců a i za to málo, co jsem (a mí podporovatelé) třeba do prezidentské volby dal, jsem předstihl kandidáta, kterému do toho mocní dali 6 milionů. v Parlamentních volbách ROZUMNÍ bez velkých peněz dosáhli na 0,72, na rozdíl od Realistů 32 milionů a výsledek 0,71, ODA výsledek 0,15% a investice do voleb 25 milionů. Až si lidé uvědomí že mocní do ROZUMNÝCH neinvestují, protože ROZUMNÍ by bojovali ne za velké ryby, ale za občany jako takové, tak výsledky budou jiné. Kolik kdo do voleb dal najdete na portálu Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran a hnutí. Čili fakta. Navíc v článku neřeším barvu pleti (Brazílie) ale kšefty se sportovci.

8 1
možnosti
Foto

Do "Rozumných" ovšem neinvestují i zdejší karmovači,tak schválně,kolik vybrala Vaše náckovská strana od "obyčejných lidí"...?Vždyt za Vámi jde celý národ.:-)Pokud jsem označil Vaši stranu za náckovskou,společný projekt nácka a antisemity Bartoše,jinak ani nazvat nejde.Spojil jste se s pěknou verbeží....Rv

4 4
možnosti
JB

J62i47r24i 19B90o66r

3. 7. 2018 10:12

Pane Hannigu,ta vaše známá pozná pozná kdo hraje když budou všichni bílí? Máte pravdu,za Iry by měly hrát jenom zrzaví,za Švedy blonďáci atd.Kdo se v tom má potom vyznat. Akorát ti Japonci to dodržují. Á propós,kam budete letos kandidovat?

1 3
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše, mám oblíbené stejné týmy a to hlavně proto, jak jsou hrdí na to, že jsou reprezentanti své země.To je to, co se u nás vytratilo. Kluci se sejdou, hodí řeč a s největší opatrností odehrají zápasy, aby mohli zase zdraví bojovat za své kluby, které jim řídí život.

Nenechám si na MS ujít žádnou hymnu, protože ty emoce které vyzařují z hráčů i z diváků proniknou i k nám do obýváku a já mám oči plné slz, jak mě dojímá ten projev vlastenectví.Tady každý jasně vidí, že je to stále v lidech, chtít někam patřit a býti hrdý na to, že tomu tak je.[>-]

Není tedy třeba se divit tomu, jak většina států přistupuje k migraci. Chtějí svoji kulturu, své zaběhlé pořádky a ten kdo zaklepe na dveře s prosbou o pomoc, je vítán jen v tom případě, že bude daná pravidla dodržovat.

12 0
možnosti
JS

Věřím, že to pro vás hnědé musí být utrpení ;-D

5 5
možnosti
Foto

Karma skvělá,když to hodím do kalkulačky,vychází mi to u Senátních voleb tak na 1,5 procenta,svět tam venku v realitě je zatím uplně někde jinde,tam nadšení rusofilu opravdu stačit nebude...Tak Vám vadí ve fotbale cizinci?A co v politice?Slovák českým premiérem a poloviční Japonec narozený v Tokiu "největší český vlastenec".....:-)Všiml jsem si na olympiádě v Soulu "korejských" biatlonistu?Až budete dávat příklad opravdu nakoupených sportovcu,tak raději uvedte Korejci nakoupené ruské biatlonisty a biatlonisky....Kylián Mbappé je rozený Francouz.

5 5
možnosti
BJ

Neni potreba ani chodit do Koreje, muzeme zustat v Rusku a ZOH v Soci 2014: Viktor Ahn (3 zlate, 1 bronzova) ma ruske obcanstvi od roku 2011. Vic Wild (2 zlate) taktez. Tatiana Volosozhar (2 zlate) od roku 2010, ale jeji rodice jsou Rusove, tak tam se to da pochopit.

3 2
možnosti
JP

Já si nejsem jistý, jestli u některých družstev jde o kopanou. Připadá mi to spíš jako rvačka, přesto, že sudí pořád ukazují, že tento styl nepřipustí. Naši komentátoři to komentují, jako drobný faulík, který by se pískat neměl. V jiném případě se zase drží oba dva, takže taky žádný faul. Kdo se kde narodil není podstatné, kopanou hrají peníze.

3 0
možnosti
PS

Ze všech zde uvedených příspěvků mně vyplynula otázka pana Ludvíka Vaculíka v knize Sekyra a/nebo z článku v Deníku (?), který k příchodu migrantů ještě v době poklidné (rok 1985) sdělil: "Jdou to tam zmrvit". Určitě v knize Sekyra (všem doporučuji k četbě) uvádí, jak jeho tatínek chodíc po zemi Valašské byl nabíjen atomy, podle toho se k naší vlasti choval, a tak se nově příchozích pan Vaculík ptá: "Kde jsou vaše atomy?"

K tomu "zmrvení"...všímáte si, jak např. oni žoldáci, najatí k nám z cizích zemí, velmi porušují pravidla krásné hry zvané kopaná? Dělají z ní okopávanou, logicky. Chtějí vyniknout za každou cenu, i za cenu zmrzačení soupeře. Pan Josef Masopust jednou prohlásil, že se ze hry vytrácí rytířskost...oni vždy respektovali soupeře, i toho jehož porazili třeba 7:0.

3 1
možnosti
LB

Ludvík Vaculík se v románu Sekyra nezabývá migranty, ale komunisty! Tato kniha vyšla v roce 1968 a těžiště příběhu se odehrává na valašské vesnici v 50. letech.

Těžko jste si mohl v roce 1985 přečíst v Deníku článek Ludvíka Vaculíka, protože ten v té době nemohl publikovat, leda v samizdatech. Ani Deník v roce 1985 nevycházel, Deníky začalo vydavatelství VLP postupně vydávat až od roku 1992.

4 1
možnosti
Foto

Sypu si popel na hlavu. Diskutéři proti mě, máte pravdu. Je tam u Rusů skutečně Fernandéz. Čert vem globalizaci!!!!!

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Na začátku diskuze byla skutečně diskuze k tématu. I když byly protichůdné názory, viz pan Filip Vracovský. Teď už je diskuze uštěpačná, bez objektivit. Má to cenu tedy povolovat diskuzi?

3 1
možnosti
BJ

Pojdme diskutovat, ale konkretne: muzete napsat, kteri hraci v tymu Svycarska na MS neprosli ve Svycarsku mladeznickym fotbalem?

4 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik