Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Veverko, už mi lezete na nervy. Kvůli Vám ji neotevřu. Nedáte si pokoj a bude to to samé i pod novým článkem. Jakýpak z ostudy kabát. To máte Vy. Všichni si klepou na čelo z Vašich příspěvků.

0 0
možnosti
BV

>>Všichni si klepou na čelo z Vašich příspěvků.<<

Všichni ne. Jen ti, kteří vás podporují - a i kdybyste napsal cokoli, podporovat vás nepřestanou. Všichni ostatní mi dají za pravdu - pokud si má tvrzení ověří - najsou si to, jak nestydatě jste zalhal, abyste očernil své oponenty a následně zfalšoval citaci oponentova příspěvku, abyste dokázal, že jste "nelhal".

>>Jakýpak z ostudy kabát. To máte Vy.<<

Z ostudy kabát má lhář, nikoli ten, kdo na lež upozornil.

>>Pane Veverko, už mi lezete na nervy.<<

Ne já. Vaše neschopnost diskutovat vám leze na nervy.

>>Kvůli Vám ji neotevřu.<<

Jen a jen váš problém, když ji neotevřete - a přiznáte tím de facto, že diskutovat nechcete, protože vás názory oponentů nezajímají - a když vám pak dojdou argumenty, své názorové oponenty očerňujete lživými obviněními, které se nejdříve snažíte "dokázat" tím, že zfalšujete oponentův příspěvek - a teprve po dlouhé době pak připustíte, že oponent nenapsal, co jste mu podsunul, ale opět se "po hannigovsku" vymlouváte, že "formulace byly nejasné", přestože hned první dvě slova toho příspěvku zcela jasně popřela vaši interpretaci. Co k tomu dodat? OK, zakazujte si diskuse jak je libo - koneckonců každý bloger je zde může zakázat - nicméně když je zde zakáže politik, který nedávno aspiroval na nejvyšší ústavní funkci v zemi, nevzkazuje tím voličům nic jiného než "jste mi ukradení, vaše názory mě nezajímají, jediné co po vás chci je, abyste mi hodili hlas". Nu, váš problém, takto se chovat. Kdo se ale pak může divit, že jste při volbách s tímto způsobem chování vždy skončil v poli poražených? Kdo se tomu může divit? Přece Petr Hannig. A pak ještě zřejmě ti, kteří si "klepou na čelo z mých příspěvků" - inu, v každé společnosti se najdou "lidé zvláštího ražení" - naštěstí je vás tak zanedbatelný počet, že jste tak nevýznamní, že je úplně jedno co vy kdy uděláte nebo neuděláte - a zda diskusi otevřete nebo neotevřete. ... pokračování ve vlákně... :

0 0
možnosti
Foto

Pokud diskuzi pod článkem otevřu, nebudu zřejmě reagovat na diskutéry.

0 0
možnosti
BV

Možná kdybyste reagoval aniž byste přitom lhal a své lži se pak nesnažil zamaskovat tím, že ve vámi zkopírované části příspěvku vypustíte klíčovou pasáž a tím změníte zcela jeho smysl, nebyl by nejmenší důvod abyste v budoucnu "nereagoval na diskutéry". Ale vaše věc - v každém případě musím konstatovat, že vaše včerejší sebereflexe byla více než polovičatá a moc "hezky" jste zde v diskusi tou celou kauzou demonstroval váš vztah (a potažmo i celých "Rozumných", jichž jste předsedou) k pravdě. Vy prostě pravdu uznáváte jen když se vám hodí do krámu - a když ne, nemáte nejmenší zábrany lhát, dezinformovat a provádět zcela účelové úpravy na vámi citovaných textech. A když už máte z ostudy kabát, jste tak maximálně schopen napsat, že "v příspěvku nebyly formulace příliš zřejmé", přestože hned první dvě slova onoho příspěvku vás naprosto jasně usvědčovala ze zcela zřejmě lživé interpretace toho příspěvku. Ty jste ale v té vaší citaci "šikovně" vynechal. No, prostě "šikulka", jen co je pravda...

Nu, pokud v tomto chování hodláte pokračovat, bude opravdu asi nejlepší když do diskusí nebudete vůbec zasahovat. Mlčet je rozhodně lepší než lhát a podpásově dehonestovat své oponenty. Nicméně kdybyste někdy chtěl opravdu diskutovat k věci (a nikoli si jen nechat mazat med kolem vašich úst od vašich přikyvovačů), jsem vám i v budoucnu k dispozici. A přeji vám vše nejlepší v novém roce - hlavně co nejméně lží, dezinformací a rozeštvávání lidí i celých národů nesmyslnými požadavky reparací apod. ve vašich blozích a diskusních příspěvcích.

0 0
možnosti
BV

Petr Hannig: >>Už jsem se těšil, že budu moci diskuze otevírat pod články, ale zřejmě si už zase brousíte klávesnici, abyste mne deptal.<<

Diskusi otevřete, nelžete v ní, neignorujte pádné argumenty oponentů - a když uděláte chybu, přiznejte ji hned a nesnažte se ji "zakamuflovat" zmanipulováním příspěvku oponenta tím, že v něm vypustíte pasáž, bez níž ten příspěvek vyzní zcela opačně, než jak je na první pohled zřejmé, jak ten původní příspěvek váš oponent myslel - a nikdo vás tam deptat nebude. A pokud vám někdo ukáže, že jste se mýlil, buďte rád, že vás na ten omyl někdo upozornil - přiznejte ho - a pokuste se z něj pro příště poučit. Je to velmi jednoduché, pane Hannigu.

Anebo máte druhou možnost: Diskusi pod novým článkem zakázat - a přiznat tím de facto, že diskutovat nechcete, protože se byste pod tíhou argumentů vašich oponentů zase "neudržel" - a své oponenty byste se zřejmě opět pokusil pošpinit lží, kterou byste se pak opět snažil "zamést pod koberec" naprosto odpudivou a vědomou manipulací.

>>Ještě si povolení diskuze za brzkým novým článkem rozmyslím. Nejsem tak zcela rozhodnut zda ano či ne.<<

Je to jen na vás, pane Hannigu, kterou cestou se vydáte. Jsou ale jen dvě - a výše jsem vám je docela podrobně vylíčil. Takže rozmýšlejte, rozmýšlejte. A vězte, že vaše rozhodnutí může být buď odvážné, přestože pravda může někdy i bolet - anebo zbabělé - a přestože se vám v té vaší bublině vašich pochlebovačů bude možná zpočátku velmi líbit, lež a zbabělost vás nakonec stejně dostihnou a všichni vaši pochlebovači vás pak stejně opustí, až uvidí, jak jste se těmi lžemi a zbabělou snahou nechat si mazat med kolem úst od vašich nejvěrnějších kumpánů naprosto zdiskreditoval. Máte jen tyto dvě cesty, žádná střední cesta mezi nimi není, pane Hannigu. Je to jen na vás, kterou se vydáte. It's up to you, Mr. Hannig.

0 0
možnosti
Foto

P97e39t59r 71H54a94n42n77i11g

22. 12. 2018 13:57

Blížíme se mílovými kroky k svátkům vánočním. Proto zde už jenom toto: Radostné vánoce a vše nejlepší do Nového roku přeje Petr Hannig

A zde mé vánoční rozjímání nad lidovými písničkami: https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Mgr-Petr-Hannig-47381/clanek/Co-vsechno-skryvaji-texty-narodnich-pisni-91245

0 0
možnosti
BV

Dal jsem vám, PANE HANNIGU, přes Vánoce mnoho času, abyste mohl zpytovat své svědomí - a pokud máte v těle alespoň kousek cti, abyste se následně omluvil za tu svou nespornou lež, kterou jste zde v diskusi v příspěvku z 14.11.2018 10:10 napsal - zde vás naprosto přesně cituji: Petr Hannig: >>Někteří aktivisté, jak je nazývám, zde v diskuzi přiznali, že článek ani nečetli.<<

Není pravdou, že by zde v této diskusi byl byť jeden jediný příspěvek, ve kterém by někdo něco takového napsal - a vy jste dokonce použil množné číslo, jako by jich snad bylo "víc" - a ani jeden jediný jste nedoložil. Místo toho jste jako "důkaz", že jste měl "pravdu" zkopíroval část příspěvku pana Valička - první větu, ve které napsal, že si článek přečetl, jste zcela účelově vynechal - a jako "důkaz", že zde pan Valiček napsal, že "článek ani nečetl" jste zkopíroval jeho následné hodnocení, že číst "ani netřeba" - míněno "číst netřeba článek, který je tak nesmyslný". Nu - měl jste přes Vánoce a Nový rok dostatek času, abyste se nad tím vším zamyslel - a provedl nějakou sebereflexi. Uděláte to?

Nebo snad tím, že i nadále budete předstírat, že se nic nestalo a tuto mou výzvu budete i nadále ignorovat, chcete ukázat jaký je váš skutečný vztah (a tím de facto i vztah strany "Rozumní", jíž jste předsedou) k pravdě? Tzn. že pro vás je "pravda" jen to, co se vám účelově hodí do krámu - a pokud zalžete, "není na tom nic špatného, kvůli čemu by se snad měl Petr Hannig omlouvat" - to on přece určuje, co je "pravda". Co je "pravda" je podle něj vždy věcí názoru - a na to, zda zde v diskusi někdo napsal nebo nenapsal, že článek ani nečetl, "mohou mít lidé názor různý" - je to tak pane Hannigu? Přestože zde nikdo nic takového nenapsal, máte "právo" zde tvrdit, že to zde "někteří aktivisté napsali" - je to tak, pane Hannigu? Je podle vás pravda takto gumová? Anebo uznáte, že jste šlápl vedle a už se konečně omluvíte? Děkuji.

0 0
možnosti
BV

Pan JOSEF PAVELKA v tomto vlákně:

https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A181112_687344_blogidnes&vlakno=93296059

napsal toto:

>>Co záměrně překroutil pan Hannig, že jej viníte z přečinu proti pravdivosti?<<

Pan Hannig zde v diskusi napsal:

>>Někteří aktivisté, jak je nazývám, zde v diskuzi přiznali, že článek ani nečetli<<

To je jednoznačná lež - nikdo zde v diskusi nenapsal, že článek nečetl.

Pokud je pan Pavelka členem strany "Rozumní", nezbývá mi než konstatovat, že členové této strany jsou buď notorickými lháři (předseda strany Petr Hannig zde zalhal a doteď neuznal za vhodné se za to omluvit - jedinou jeho reakcí bylo, že se pokusil zfalšovat příspěvek oponenta tak, aby "dokázal", že měl pravdu) - nebo obhájci notorických lhářů - pan Pavelka zase svého předsedu (pokud je tedy také člen té strany) "hájí" tím, že "hraje blbého" - a "nechápe" proč pana Hanniga "vidím z přečinu pravdivosti". Ne, já ho "neviním z přečinu pravdivosti" - já zde dokázal, že zde uvedl nepravdu - a následně se snažil zfalšováním příspěvku oponenta "dokázat", že to nepravda nebyla - a v ten okamžik ukázal, že lže naprosto vědomě.

(V tom výše odkazovaném vlákně je i důkladně doloženo proč zde mohu s čistým svědomím napsat, že pan Hannig zcela nepopiratelně vědomě lhal.)

Takže pokud pan Hannig resp. pan Pavelka nebudou reagovat, nezbude mi než konstatovat, že obskurní strana "Rozumní" je stranou notorických lhářů. Resp. stranou, ve které jejím členům nevadí zcela evidentní a vědomá lež jejich předsedy - nikdo z páně Hannigových příznivců (a že jich sem pan Hannig "nahnal" docela hodně - soudě podle počtu mínusů u některých mých příspěvků) nepovažoval za vhodné svého předsedu "umravnit" a sdělit mu, že lhát se nemá. Nu, nikdo z "Rozumných" to neudělal, tak to dělám já: Lhát se nemá, pane Hannigu. Omluvíte se za tu lež - nebo zde na toto téma budete i nadále "mlčet jak ta ryba hannig"?

0 0
možnosti
Foto

P19e18t29r 59H40a51n43n97i95g

21. 12. 2018 12:20

Abyste, BV zbytečně nelil špínu na někoho, koho vůbec neznám, čili není členem naší strany, tak se smiřte s tím, že i nezaujatí čtenáři mají svůj vlastní názor, který se zplaťpánbu zcela diametrálně liší od toho Vašeho.

0 0
možnosti
BV

Zareagujete, PANE HANNIGU, na tu mou nedávnou námitku ohledně toho, že Česko-německá deklarace a smlouvy, které má Česká republika uzavřeny s Německem, zaručují, že ani jedna strana nebude vznášet majetkové požadavky z minulosti - a vznesením toho "vašeho požadavku" na válečné reparace by ČR porušením těchto smluv tyto smlouvy de facto jednostranně vypověděla - a protože by tím vypovězením přestaly platit, Němci by za této situace, jako reakci na požadavek reparací, zajisté mohli otevřít otázku majetku, který tu zůstal po odsunutých Němcích - vy opravdu nevidíte, že tím vaším nesmyslným "nastolením otázky válečných reparací" byste způsobil přesně to, čemu jste původně chtěl "zabránit"? Opravdu to nechápete?

Vy jste se sám zde teď naposled přiznal, že "vaše činnost je v očích Německa tak marginální, že mám zcela zbytečné obavy" (toto jste takto napsal přímo vy - pokud to měla být ironie, tak se vám vůbec nepovedla - popsal jste totiž vaši "činnost" naprosto trefně) - tak nebojte, obavy opravdu nemám, vím, že jste zcela marginální - nicméně, když tak "rád diskutujete" - mohl byste na tuto docela pádnou námitku nějak zareagovat - anebo uznat, že "jste to nedomyslel"... Zareagujete, pane Hannigu, viďte, že zareagujete. Žádná rekce by totiž znamenala, že uznáváte, že nemáte žádné protiargumenty. Nebylo by v tom případě ale čestnější to na rovinu přiznat - a na rovinu uznat, že "nastolovat otázku válečných reparací" je naprosto nerozumné a kontraproduktivní?

0 0
možnosti
Foto

P45e23t29r 31H32a22n83n88i66g

14. 12. 2018 12:04

1. Napsal jsem to přímo já, vždyť je to pravda. Jsme marginální, neboť nám žádný mafián nedá peníze na kampaně. Jsme sice marginální, ale i bez peněz jsme dokázali předstihnout v parlamentních volbách Realisty, kteří dostali do voleb 32 milionů a další bohaté strany ODA 25 milionů, Dobrá volba 3 miliony atd.

2. Odpověď na Vaši otázku. Zatím pouze takto: Zkuste si prostudovat tu samou záležitost týkající se Polska. Oni mají podobné smlouvy a přesto nastolili otázku válečných reparací.

0 0
možnosti
Foto

P74e84t16r 66H60a95n14n36i62g

13. 12. 2018 19:21

Obávám se, že má činnost by byla v očích Německa tak marginální, že máte zcela zbytečné obavy.

0 0
možnosti
BV

Asi jste nedočetl až do konce ty mé poslední příspěvky, na které takto "originálně" reagujete v novém vlákně (znepřehledňujete tím diskusi) - já tam přece již před tímto vaším příspěvkem výslovně psal, že jste tak bezvýznamná figurka, že vás zcela jistě nikdo z důležitých německých politiků nebude nikdy brát vážně - nicméně o to tu přece vůbec nejde - já zde přece ukazoval, jak je ten váš blog hloupý a váš pokus o následnou "argumentaci" zde v diskusi nesmyslný. A to jste tím teď sám vlastně potvrdil - řekl jste teď de facto něco v tomto smyslu:

"Já, Petr Hannig, uznávám, že má činnost je tak marginální, že mohu psát jakkoli velké nesmysly - a bude to úplně jedno - resp. v podstatě to navenek (směrem k německé vládě apod) bude úplně jedno - já, Petr Hannig, zde nepředkládám žádné reálné návrhy natož vize - já, Petr Hannig, zde pouze hovořím ke svým potencionálním voličům, pro které zde píšu to, co chtějí slyšet - a doufám tak, že mě budou příště volit o trochu víc než posledně - a já tak prvně v životě, s odřenýma ušima, budu zvolen. Sice budu i nadále v pozici marginální figurky, která s tak slabým mandátem stejně nikdy nic neprosadí - ale to mi je jedno. O nic jiného, než o moji ješitnost v mém politickém působení nejde a nikdy nešlo".

Takže, pane Hannigu, děkuji, že jste zde, to výše napsané, de facto přiznal. Vidíte, co o vás taková jedna hloupá věta, kterou sem bez rozmyslu napíšete, může všechno vypovědět. To jste netušil, viďte?

0 0
možnosti
BV

V nedávném příspěvku, poté, co pan Hannig zareagoval na mou výzvu (okomentoval ten nejdoporučovanější příspěvek pana Kavky) a já mu tam v reakci na ten jeho komentář znova napsal, že reagovat na nesmyslný požadavek ještě nesmyslnějším, je hodně nerozumné, napsal PETR HANNIG toto: >>Takže je úplně zbytečné cokoliv Vám vysvětlovat. Polsko to již udělalo a zastavilo se to.<<

Pan Hannig ale zcela pominul to, že on ten svůj nesmysl o nastolení otázky válečných reparací vznesl pro případ, že >>Pokud nějaká možná budoucí vládní reprezentace Německa má ve svém programu zrušení Benešových dekretů, tak je třeba (tak jako to udělali Poláci) nastolit otázku válečných reparací.<<

Čili pan Hannig zcela účelově pomíjí fakt, že současná vládní reprezentace Německa je rozumná - a na nesmyslný požadavek Poláků proto zcela samozřejmě nezareagovala ničím ještě nesmyslnějším. Pokud je ale německá vláda rozumná a Benešovy dekrety neotvírá, je nesmyslné ty válečné reparace vůbec vytahovat. A pokud by se v Německu dostali k moci extremisté (např. z extremistické AfD, sesterské strany Hannigových "Rozumných"), pak by, kdyby volání pana Hanniga po nastolení otázky válečných reparací bylo vládou ČR vyslyšeno, dalo by se předpokládat, že by s vysokou pravděpodobností extremistická AfD na nesmyslný požadavek nastolení otázky válečných reparací skutečně zareagovala něčím ještě nesmyslnějším, aby Hannigův požadavek "trumfla". Takže MÁ NÁMITKA, kterou pan Hannig odbyl slovy >>Polsko to již udělalo a zastavilo se to<< STÁLE PLATÍ - opravdu, pane Hannigu, nevidíte ten rozpor, že na jedné straně "argumentujete", že >>Polsko to již udělalo a zastavilo se to<<, v situaci, kdy Německá vláda je rozumná - a na druhé straně tvrdíte, že váš návrh je jen pojistkou pro případ, že by se v Německu dostali k moci extremisté např. z AfD - kteří by ale zajisté v reakci na váš nesmyslný požadavek zareagovali něčím ještě mnohem nesmyslnějším - a kde by se to pak zastavilo? ... pokračování ve vlákně ...

0 0
možnosti
BV

... pokračování předešlého příspěvku (2/2) : ... Opravdu ani teď nechápete, že reagovat na nesmyslný požadavek něčím ještě nesmyslnějším, je veskrze nerozumné? Odpovíte, pane Hannigu? Nebo tím, že opět nebudete reagovat (jak míváte ve zvyku), jen potvrdíte, že nemáte protiargumenty a váš blog je tudíž naprosto nesmyslný? Zareagujete, viďte.

0 0
možnosti
BV

Pan PETR HANNIG v tom jeho zatím posledním blogu https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=689778 ve kterém (prý "kvůli mě") zakázal diskutovat (ve skutečnosti ale kvůli tomu, že jeho běžnou diskusní metodou je lež, zlovolná manipulace - a hlavně zásada "nikdy nepřiznat omyl, nikdy neuznat vlastní lež a manipulaci, i kdyby byla sebezřejmější") napsal toto:

>>V mém minulém článku „Nastolme otázku válečných reparací“ jsem povolil diskuzi s tím, že když ji znehodnotí svým tapetováním jeden z diskutérů, tak už diskuze nadále kvůli němu povolovat nebudu. Nic jsem nesmazal, i když používá nevhodná slova nejenom proti mně, ale i proti komukoliv, kdo nemá stejný názor jako on. Takže se máte možnost sami přesvědčit. Ze začátku diskuze se dalo diskutovat s mými oponenty a docela jsem si to užíval. Rád totiž diskutuji.<<

Opravdu jste si to pane Hannigu "užíval"? Opravdu "rád diskutujete"? Ale neříkejte... proč jste potom ale např. vůbec nezareagoval na příspěvek, který má zde v diskusi nejvíc plusů? Když si příspěvky seřadíte podle doporučovaných (kliknutím na "Doporučované" vlevo nahoře), je v tuto chvíli zobrazen jako první, tzn. nejdoporučovanější) - a řekl bych, že v něm pan Kavka vystihl opravdu hodně dobře podstatu toho, co se zde vašim oponentům na tom vašem blogu nelíbilo. Pro jistotu sem dávám na tento příspěvek pana Kavky přímý odkaz, aby si každý mohl dohledat co mám na mysli - a aby to šlo dohledat skutečně kdykoli (kdyby náhodou Hannigova mínusovací klaka dostala příkaz ten příspěvek mínusovat, mohl by přestat být nejdoporučovanější) - a právě proto (kdyby tam najednou přibylo větší množství mínusů - zatím tam není ani jediný) sem dávám na něj tento přímý odkaz:

https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A181112_687344_blogidnes&vlakno=93095623

... pokračování příspěvku ve vlákně:

0 0
možnosti
BV

... pokračování předešlého příspěvku... (2/2) :

A je velice zajímavé, že na tak zásadní příspěvek jste se vůbec nenamáhal reagovat. Proč asi... Vy jste zde v diskusi totiž reagoval na příspěvky vašich pochlebovačů - a pak na příspěvky, ve kterých jste mohl vaše oponenty někde "chytit za slovo" na nějaké podružnosti (někde jste dokonce vaší oponentce "vyčinil" za to, že Německo jejími slovy "vyhrožuje" - a vůbec jste nepochopil, že to "vyhrožování" byla její parodie na vaše vyhrožování válečnými reparacemi Německu) - ale vyjádřit se k podstatě toho, v čem s vámi zde v této diskusi vaši oponenti nesouhlasili, jste se zde naprosto důsledně vyhýbal. Proč asi... Ne, vy si (skutečnou - svobodnou, i s nesouhlasnými příspěvky) diskusi "neužíváte". Vy si tak maximálně "užíváte" pochlebování vašich příznivců. A když vám někde vaši oponenti ukážou, v čem se konkrétně mýlíte, odpovědi se vyhnete - a jediná reakce, které se od vás pak lze dočkat, je maximálně ta, že si najdete nějakou záminku, abyste mohl "zdůvodnit" proč pod příštím blogem diskusi zcela zakážete. Proč to pane Hannigu děláte? Odpovíte na ten příspěvek pana Kavky alespoň teď?

Eva Homolková: >>Chtěla jsem si přečíst názory lidí na dobrý článek<<

Nu, pod novým blogem pana Hanniga je diskuse (panem Hannigem) zakázaná, tak nemůžete. A jestli se ptáte proč ji tam zakázal, vysvětlení viz výše v tomto příspěvku.

0 0
možnosti
BV

Petr Hannig: >>Výborně. 80. diskuzní příspěvek. Ještě 20 je jich třeba<<

Nabídnu vám, pane Hannigu, jinou "statistiku":

Do té vaší sprosté lži jste sem do diskuse vložil vy osobně, pane Hannigu, 19 příspěvků. Já jsem do tohoto okamžiku (té vaší lži) sem do diskuse vložil příspěvků 28. A pan Skácel, váš věrný "přitakávač", sem do toho okamžiku vaší lži, vložil příspěvků (shodou okolností také) 28. Čili do doby, než jste se zde podlou lží snažil očernit své oponenty, mé příspěvky zde v diskusi nijak nevybočovaly - a diskuse (až na to, že jste - tak jak míváte ve zvyku - strkal hlavu do písku před pádnými argumenty vašich oponentů) zde probíhala vcelku normálně. Až pak (když jste zde uvedl zjevnou nepravdu - a následně se pokusil zcela účelovým zkopírováním jen části příspěvku vašeho oponenta pana Valička svou lež "dokázat") - čili až pak jsem z toho vašeho bohapustého lhaní byl tak konsternován, že jsem se vám mnoha různými způsoby snažil ukázat, že jste lhal - a že lhát se nemá - a že když slušný člověk (např. z důvodu ledabylého čtení oponentova příspěvku) napíše nepravdu, když je na to upozorněn, omluví se. Vy jste ale místo toho, naprosto manipulativně, naložil s příspěvkem vašeho oponenta, pana Valička - a dokázal jste tím nade vši pochybnost, že to nebyl z vaší strany omyl, ale vědomá lež. Ale pořád máte šanci se zachovat jako slušný člověk - a omluvit se za to. Uděláte to, pane Hannigu? Nebo i nadále se budete "spoléhat" na to, že vaši příznivci jsou lidé negramotní, kteří příspěvek delší než 3 věty nikdy nedočtou - a proto se jim nikdy nepodaří pochopit nespornost té vaší lži? Ne, pane Hannigu - nepodceňujte je. Pro mnohé jste zcela jistě nevolitelný už jen proto, protože si své názory nejste schopen obhájit - a když teď navíc vidí, jaký jste nestydatý lhář (a každý, kdo je schopen alespoň přeslabikovat a pochopit jen trochu delší příspěvek, to zcela jistě musí vidět) - proč by vás jako měli volit? Inu, komu není rady...

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik