Diskuse

Agrese

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Copak, PANE HANNIGU, že jste se zde v blozích ani nesvěřil s důvody rozpadu té vaší "široké vlastenecké koalice", kterou jste se před volbami na podzim 2017 tak chlubil? - že prý jste "sjednotitel" a "dokážete se dohodnout s každým komu jde o věc"... (volně citována vaše dřívější slova).

Můžete to samozřejmě zkorigovat - já ale odhaduji, že vás vaši "věrní partneři" opustili kvůli tomu, že již nechtěli být spojováni s tím nacistou Adamem Bartošem, resp. s tou jeho neonacistickou stranou Národní "demokracie". A protože vám byl nacista Adam Bartoš bližší než ostatní vaši tehdejší partneři, dopadlo to jak to dopadlo. Z nacisty Adama Bartoše jste udělal jedničku společné kandidátky vašich nacizujících "Rozumných" a jeho neonacistické Národní "demokracie" - a ostatní vaši političtí partneři odešli, protože být na kandidátce, kterou vede nacista, bylo i pro ně už příliš... Je tomu, PANE HANNIGU, skutečně tak? Můžete to prosím nějak okomentovat? Děkuji.

0 0
možnosti

Helemese - tak to vypadá, že možná docela podstatná část těch několika stovek neonacistů 25.4. na Václaváku byla svezena z celé republiky speciálními autobusy na náklady SPD:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/spd-svym-priznivcum-zaplatilo-cestu-na-demonstraci-vyslalo-p/r~7a43ee2c6aae11e9ad610cc47ab5f122/?fbclid=IwAR3LU_wSnrZ2krRyz2Ika1RwbBTtT9BXzz_TuXCiXrYV42VjjgY-9L0Tj4o

0 0
možnosti

A ještě dodávám, PANE HANNIGU - kdybyste si někdy udělal čas a vyšel z té vaší ulity ven mezi lidi - např. mezi "vaše lidi" na tu neonacistickou demonstraci 25.4.2019 na Václavské náměstí - a následně pak třeba, ze "studijních důvodů" (stejně jako já "studoval" neonacisty minulý týden na Václaváku) na prodemokratickou demonstraci, která byla včera (29.4.2019) na Staroměstském náměstí, zjistil byste, že to je jako "nebe a dudy". Neonacistů je pár stovek, z nichž někteří dokonce i nepokrytě hajlují, viz:

http://bedrich.veverka.sweb.cz/NEONACISTICKE_EXEMPLARE/hajlujici_ucastnik_okamurovske_demonstrace_25_4_2019_na_Vaclavskem_namesti.jpg

- a nás demokratů včera bylo nesrovnatelně více. Slušných lidí, kteří jsou i v dešti (!) schopni zaplnit ze dvou třetin Staroměstské náměstí (skutečně reálný odhad včerejší demonstrace je 15 tisíc lidí - kdo tam byl, určitě si nemůže myslet, že to číslo je "nadsazené" - to byl prostě nekonečný proud lidí - a na samotném náměstí se nešlo protlačit i jen trochu dopředu, jak tam byla hlava na hlavě) - zatímco pár hloučků vymaštěných hajlujících nácků minulý čtvrtek na Václavském náměstí, úhrnem pár set lidí s vymytými mozky - protože jak jinak nazvat tyto "exempláře"? :

http://bedrich.veverka.sweb.cz/NAJDI_PET_ROZDILU/najdi_pet_rozdilu.jpg

No nic, pane Hannigu. Opravdu vám ty vaše "primáře" a "mozkové chirurgy" (kterými se tak rád oháníte, že vás "podporují" - viz např. ty "exempláře" z té fotografie výše) nezávidím. Inu, jak se říká - svůj k svému, že. Je mi vás moc líto - že se z vás stal, s definitivní platností, neonacistický politik.

0 0
možnosti

... a pokud by někdo pochyboval o reálnosti 15ti tisíc prodemokratických demonstrantů včera na Staroměstském náměstí, zde je fotografie náměstí z ptačí perspektivy:

http://bedrich.veverka.sweb.cz/prodemokraticke_demonstrace/Staromestske_namesti_29_4_2019.jpg

- a to prosím pěkně pršelo a nebyl tam žádný koncert zdarma - jako pro těch pár set nácků minulý čtvrtek na Václavském náměstí. A příští pondělí bude lidí na Staroměstském náměstí ještě víc - pokud dnes Zeman jmenuje tu loutku Benešovou ministryní spravedlnosti, protesty budou pokračovat. Je to opravdu dobrý pocit, když člověk vidí kolika slušným lidem není osud této země lhostejný. Zatímco vy, náckové, umíte jen hajlovat a hrozit druhým pěstí.

0 0
možnosti

A ještě jedna fotografie z té neonacistické demonstrace na Václavském náměstí 25.4.2019:

https://www.google.com/search?q=Hajluj%C3%ADc%C3%AD+mu%C5%BE+25.+4.+2019+b%C4%9Bhem+demonstrace+xenofobn%C4%9B-populistick%C3%A9ho+hnut%C3%AD+Svoboda+a+p%C5%99%C3%ADm%C3%A1+demokracie&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4wu7ytfXhAhVKOBoKHSn_DzUQ_AUIDigB&biw=923&bih=785#imgrc=_JHetPldMnjoAM:

- naprosto nepokrytě hajlující "vlastenec". Už chápete, pane Hannigu, proč hovořím o neonacistech? Ale to je příliš politicky korektní - mnohem výstižnější je takovéto lidi hezky politicky nekorektně a bez nějakých "neo vytáček" nazývat slovem nacista. A ano, pane Hannigu - vy jste nikdy při veřejném hajlování přistižen nebyl, takže vy jste jen neonacista. A ano, také je to politicky nekorektní vyjádření - politicky korektně jste "jen" nacizující politik. Protože jak jinak byste mohl spolupracovat s nacistou, který veřejně prohlásil, že za 2. světovou válku jsou zodpovědní Židé - a dodnes se od tohoto svého veřejného výroku nedistancoval - natož aby se za něj omluvil? Jen nacizující politik (politicky korektně vyjádřeno) může spolupracovat s tak evidentním neonacistou (také politicky korektně - ve skutečnosti a hezky bez obalu politicky nekorektně nacistou).

0 0
možnosti

Velmi poučné a zábavné - doporučuji každému aby se pokusil těch pět rozdílů najít:

NAJDI PĚT ROZDÍLŮ V TĚCHTO DVOU OBRÁZCÍCH:

http://bedrich.veverka.sweb.cz/NAJDI_PET_ROZDILU/najdi_pet_rozdilu.jpg

0 0
možnosti
Foto

P80e40t91r 95H84a27n97n14i26g

26. 4. 2019 18:52

Netušil jsem pane Veverko, že jste byl na demonstraci na Václavském náměstí. Vy jste zřejmě byl v té skupině Antifa. Jelikož jsem natáčel odpoledne televizi na Slovensku a Vy jste na demonstraci byl, odpovězte mi. Kolik, tam bylo příznivců, dle Vás "nacizujících" evropských stran a kolik odpůrců. Vrátil jsem se dnes a počty učastníků jsou rozporuplné. Každé médium prohlašuje cosi jiného. PH

0 0
možnosti

>>Netušil jsem pane Veverko, že jste byl na demonstraci na Václavském náměstí.<<

Netušíte toho více, než si myslíte.

>> odpovězte mi. Kolik, tam bylo příznivců<<

Povězte mi, pane Hannigu - kde se ve vás bere ten "dvojí metr" - já se vás v diskusích pod vašimi blogy zeptal na mnoho konkrétních věcí a vy jste to ignoroval - a teď se domníváte, že bych vám "měl odpovědět". Jak vůbec můžete něco takového požadovat, když vy sám jste většinu mých konkrétních dotazů ignoroval? Kde se ve vás bere ta nestoudnost? - vy si vše, co se vám nehodí do krámu tady hezky "odingorujete" - a následně se nestydíte zeptat oponenta, jehož konkrétní otázky jste odignoroval - a očekáváte že vám odpoví... Nicméně očekáváte správně. Já totiž nejsem tak nestoudný jako vy, abych vaši konkrétní otázku zamluvil. Nemám totiž, na rozdíl od vás, k tomu žádný důvod. Takže vám teď mohu sdělit, že jste se zeptal skutečně správné osoby. Já tam byl hlavně proto, abych si udělal takový svůj "soukromý průzkum" kolik neonacistů se té okamurovsko-ortelovské nestoudnosti zúčastní. I tak je těžké říct nějaké konkrétní číslo, přestože jsem se snažil udělat co nejpřesnější odhad. Nicméně mohu vám sdělit že jsem si jistý, že demonstrantů nebylo více než tisíc. Ale to byli demonstranti jak protievropští neonacističtí, tak proevropští demokratičtí. Čili jsem si jist, že když vám tady teď sdělím, že tam bylo zhruba několik set neonacistů a několik set proevropských demokratů (a pár desítek anarchistů), bude to skutečně velmi dobrý reálný odhad. A kdybych to měl specifikovat přesněji, já osobně odhaduji zhruba šest set neonacistů. Ale za tím si už opravdu nemohu stát tak silně jako za tím odhadem "max tisíc demonstrantů z obou stran názorového spektra, obou skupin zcela jistě několik set". Což je trochu fiasko vás "národovců" (ve skutečnosti neonacistů), nemyslíte, pane Hannigu? ... pokračování příspěvku ve vlákně... :

0 0
možnosti

Pro odlehčení sem dávám fotografii pořízenou včera (25.4.2019) v podvečer na Václavském náměstí, kde bylo setkání příznivců nacizujících stran - i když já razím politickou nekorektnost, takže spíše bych proto hovořil rovnou o nacistických stranách. Hovořila tam i oblíbená Hannigova neonacistka Le Penová a hrála tam "vlastenecká" (ve skutečnosti neonacistická - ale i to je příliš korektní - takže mezi námi příznivci politické nekorektnosti natvrdo a bez nějakého korektního "kličkování" přímo natvrdo nacistická) hudební skupina "Ortel" - čili dávám sem jednu fotografii pořízenou včera na této akci - a pod ní je jedna docela známá, pořízená zřejmě kdesi v islámském světě. A formou oblíbenou v různých luštitelských časopisech sem dávám pro to výše zmíněné odlehčení tento následující kvíz:

NAJDI PĚT ROZDÍLŮ V TĚCHTO DVOU OBRÁZCÍCH:

http://bedrich.veverka.sweb.cz/NAJDI_PET_ROZDILU/najdi_pet_rozdilu.jpg

I když... pro odlehčení... ono to zas až tak "pro odlehčení" není - řekl bych, že je to vlastně docela hodně vážné až závažné téma - a že každý příznivec Rozumných, který se považuje za SKUTEČNĚ ROZUMNÉHO, by se těch PĚT ROZDÍLŮ měl pokusit NAJÍT. A všem zde tímto PŘEJI co nejvíce POUČNÉ HLEDÁNÍ!

0 0
možnosti

PANE HANNIGU - domníváte se to, co váš podporovatel pan Teodor Bezděk, zde v tomto vlákně v jiné diskusi? :

https://opl.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190316_705013_blogidnes&vlakno=95242605

- pan Bezděk tam včera napsal, že NATO "zcela účelově totálně vybombardovalo hlavní město" (míněno Bělehrad během náletů NATO na Srbsko v roce 1999). Domníváte se, pane Hannigu, stejně jako pan Bezděk, že Bělehrad byl v roce 1999 "totálně vybombardovaný"? Nebo se, stejně jako já, domníváte, že pan Bezděk sprostě lže,když hovoří o "totálním vybombardování" Bělehradu v roce 1999 letadly NATO?

Pane Hannigu - zareagujete na tento můj dotaz? Nebo ho budete zcela ignorovat, jako tento zde v této diskusi? :

https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190325_706340_blogidnes&vlakno=95422652

- čili zareagujete na ten můj výše uvedený dotaz - nebo ho budete ignorovat stejně, jako ten můj uvedený příspěvek (viz adresa vlákna) zde v této diskusi? A pokud takto ignorujete příspěvky, které jsou jednoznačně k tématu vašeho blogu - a jsou to evidentně příspěvky, které se vám "nehodí do krámu" - ukazujete tím nesporně jaký je váš vztah k pravdě. Protože když příspěvky, které se vám nehodí "do krámu" ignorujete a "bouřlivě" reagujete na příspěvky, které s vámi souhlasí, ukazujete tím nade vši pochybnost, že si vybíráte jen to,co vaše "teorie" podpoří - a ZÁMĚRNĚ ignorujete to, co je nabourá. A tudíž že vám nejde o pravdu, ale o to dokázat, že jste měl "pravdu" - i kdybyste ji třeba neměl. Opravdu chcete,aby toto vaše chování bylo tak zřejmé a zřetelné? Opravdu chcete aby "vešel do historie" slogan "Petr Hannig žil život ve lži"? (to byl vtip - je zřejmé, že VY do historie, ať už v negativním nebo pozitivním smyslu, zcela určitě nevejdete). Anebo se "pochlapíte" a začnete reagovat i na příspěvky, které vaše "teorie" nabourávají? A uznáte že pan Teodor Bezděk sprostě lhal? - to by by byl docela dobrý začátek, kdybyste chtěl přestat zavírat oči před pravdou. Uděláte to, PANE HANNIGU?

0 0
možnosti
Foto

Pane Veverko, Vy jste asi doopravdy pomátl. Kdo tady mluví o prezidentské volbě? To Vy jste si tu otázku nadhodil a sám na ni reagujete.

0 1
možnosti

Pane Hannigu, vy máte tak dlouhé vedení, že vám nedošlo, že jsem reagoval na příspěvek, ve kterém bylo pouze "dala jsem vám hlas" - a nic víc - a já, protože mě opravdu nějaká soutěž o "blogera roku" vůbec nezajímá, jsem ze zeptal paní Kaltsogianni zda tím "hlasem" myslela hlas v prezidentské volbě. A až potom jsem si všiml, že zde probíhá jakási soutěž o jakéhosi "blogera roku", tak mě došlo, že zřejmě myslela hlas v této soutěži - a proto jsem to pak tou "reakcí sám na sebe" pouze uvedl na pravou míru. Pro vás je takto jednoduchá věc (v reakci na vlastní příspěvek uvést omyl ve svém předešlém příspěvku na pravou míru) opravdu tak nepochopitelná, že zde musíte psát takto nesmyslné příspěvky?

A ještě máte tak pramálo úcty k diskusní etice, že kvůli tomuto vašemu zcela zbytečnému příspěvku zakládáte nové vlákno - každý normální člověk s dlouhým vedením by to napsal do vlákna, ve kterém je ten příspěvek, který "kritizuje" - ne však pan Hannig - ten musí založit nové vlákno - zřejmě proto, aby odvedl pozornost od předešlého vlákna, ve kterém je příspěvek, který je stoprocentně k tématu blogu - a panu Hannigovi se zřejmě nelíbí, ale nemá na něj žádné protiargumenty, proto dělá, že ho "nevidí" - a místo toho trollí odváděním pozornosti naprosto nesmyslným příspěvkem, který ještě navíc vloží do nového vlákna. Vy opravdu, pane Hannigu, nechápete, že tímto vaším "oblíbeným postupem" žádnou pozornost neodvedete - a jen zde opět ukážete na to, že odvádíte pozornost od relevantních příspěvků, které vám "nejdou do krámu" příspěvky naprosto nesmyslnými, protože na ty relevantní nemáte žádné protiargumenty a nejste to ochoten přiznat?

0 0
možnosti

Kam to vedlo, když mezinárodní společenství nezasáhlo, se můžete podívat (je tam i video) resp. si přečíst např. zde:

https://www.lidovky.cz/svet/genocida-ve-rwande-v-1994-byla-petkrat-horsi-nez-holokaust-zemrelo-pres-800-000-lidi.A190407_112455_ln_zahranici_ele

To, že NATO v roce 1999 zasáhlo a přinutilo Miloševičův zločinný režim upustit od masakrů kosovských Albánců, pomohlo zabránit masakru podobných rozměrů, jaký se udál v roce 1994 ve Rwandě. Jistě, okolnosti byly jiné - ve Rwandě masakrovali "amatéři" z Interahamwe, v Kosovu se chystali masakrovat "profesionálové" z regulérní "jugoslávské" (ve skutečnosti srbské) armády. Proto se domnívám, že kdyby NATO tenkrát nezasáhlo, "profesionálové" by svou "práci" provedli ještě rychleji, než "amatéři" ve Rwandě - a rwandské prvenství v počtu mrtvých denně (5x větší než během nacistického holocaustu) mohlo být v Kosovu překonáno. A všichni, kdo zde obviňují NATO ze smrti srbských civilistů, by si měli uvědomit, že NATO zabránilo masakru rwandských rozměrů - ke kterému by navíc došlo v Evropě (opravdu byste si něco takového, Miloševičovi "advokáti", přáli?) A za mrtvé srbské civilisty proto nesl jednoznačnou zodpovědnost ten zločinný Miloševičův režim - stejně jako za smrt civilistů během bombardování Drážďan nesl zodpovědnost Hitler. A kdo zde hájí Miloševiče, je to stejná odpornost, jako kdyby hájil Hitlera.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS