Diskuse

Agrese

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Pane Hannigu, nedal jsem vám hlas, chci vám to takto sdělit.

0 0
možnosti
Foto

Pane Hannigu, dala jsem Vám hlas, chci Vám to takto sdělit.

1 1
možnosti
BV

To se opravdu nemáte čím chlubit. Jestli máte na mysli prezidentskou volbu - jestlipak víte, že neonacista Adam Bartoš byl páně Hannigovým tiskovým mluvčím?

0 0
možnosti
BV

>>Kašlou na nás<<

https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=708282

Ale jinak máte, pane Hannigu, naprostou pravdu. Voliči na politiky, kteří si ani nejsou schopni své názory obhájit, opravu kašlou.

0 0
možnosti
BV

PETR HANNIG naprosto ZBABĚLE zakázal diskusi pod svým novým blogem - přesně tak, jak to předem avizoval (a rozumnějším z jeho strany "Rozumní" se nepodařilo ho přesvědčit o tom, že tím jen dokáže, že nesnese jiný názor) - a teď se opět chová jako zbabělec, protože když se v diskusích objevovaly kritické výhrady, rozhodl se diskusi pod nejnovějším blogem raději zcela zakázat. Jeho problém. Ale já své výhrady k tomu jeho nejnovějšímu blogu napíši sem, kde "neprozřetelně" svobodnou diskusi tenkrát, když publikoval blog, pod kterým je tato diskuse, povolil. Má výhrada je naprosto k věci - a POKUD NA NI PAN HANNIG NEZAREAGUJE, JEN TÍM DOKÁŽE, ŽE DISKUSE ZAKÁZAL JEN PROTO, PROTOŽE SI SVÉ NÁZORY NENÍ VE SVOBODNÉ DISKUSI SCHOPEN OBHÁJIT - A POD SLOVEM "DISKUSE" SI ZŘEJMĚ PŘEDSTAVUJE JEN POCHLEBOVÁNÍ OD SVÝCH PŘÍZNIVCŮ.

PETR HANNIG v blogu z 8.4.2019: >>Pro západ jsme prostě kolonií se strávníky, kteří mají asi jiné žaludky, než strávníci němečtí, rakouští atd. Prostě jsme pro ně popelnicí EU, kam se vozí z ciziny odpad všeho druhu<<

Ne, nejsme popelnicí EU. Jen máme trochu jinou (hádejte, pane Hannigu - větší nebo menší?) kupní sílu než naši západní sousedé (a čím to asi tak je?) - a proto by u nás kvalitnější a dražší potraviny nikdo nekupoval. Resp. kvalitnější a zároveň samozřejmě dražší potraviny si můžete koupit i dnes. Většina českých spotřebitelů ale požaduje levnější - a proto jsou i méně kvalitní (nebo snad chcete výrobcům diktovat ceny?). ČEMU NA TOM, PANE HANNIGU NEROZUMÍTE?

0 0
možnosti
Foto

Co řeknete na to, že dokonce ony kvalitnější potraviny (ve stejném balení, pouze v jiné řeči) jsou v Německu lacinější. Několikrát jsem se o tom přesvědčil. Proto lidé v příhraničí jezdí nakupovat do Německa. Je to tam lacinější a kvalitnější, přes NIŽŠÍ NAŠI KUPNÍ SÍLU: A proč máme po 30 letech stále nižší kupní sílu. Protože jsem kolonie, kde za stejně kvalitní práci mají naši zaměstnanci od zahraničních majitelů firem třetinovou mzdu. Tak, co na to řeknete?

3 0
možnosti
BV

PANE HANNIGU - souhlasíte s panem Bezděkem, který zde na "obranu" vašeho blogu uvedl toto? :

>>Žádné posrbštění nebylo potřeba, Kosovo je odjakživa Srbské navzdory partě kriminálníků, která se tam v nedávné době navezla.<<

Anebo dáte za pravdu mně, když tvrdím, že zde:

https://cs.wikipedia.org/wiki/D%C4%9Bjiny_Kosova

je mnoho jednoznačně ověřitelných a proto pravdivých faktů, které tuto páně Bezděkovu "argumentaci" vyvracejí?

0 0
možnosti
BV

PETR HANNIG: >>Tak jsem si po čase přečetl (od nových) ty zkazky od B. Veverky<<

Díky, pane Hannigu, že jste zde dal najevo, jak správně politicky korektně (nebo nekorektně, když "vzýváte" politickou nekorektnost jako to "nejlepší" na světě?) ty vaše blogy nazývat. Já osobně jsem si je soukromě nazýval "Pohádkami ovčí babičky" - ale uznávám, že to bylo k vám až příliš přívětivé - a rozhodně bude lepší je nazývat, tak jak jste nám všem zde dal v tomto svém příspěvku najevo, Zkazkami (a já na to přišel až teď, co jste tím vlastně chtěl říci...) Takže Hannigovy Zkazky - to zní opravdu úderně!

Tak ještě jednou díky za upřesnění té správné a jedné možné "Rozumné" terminologie. A přeji hezký víkend!

0 0
možnosti
BV

Ajajaj. Pan Teodor zase dneska perlil... Díky pane Teodore, že mi zde dáváte příležitost ty docela zřejmé věci rozebírat znovu a znovu ze všech možných stran... a že zde odhalujete přímo "na dřeň" to, co jsou příznivci pana Hanniga a té jeho obskurní partaje zač... Ještě jednou tisíceré díky, pane Teodore, za skvělou spolupráci během této zajisté velmi záslužné činnosti. Bez vás by to nebylo tak snadné - opravdu, ještě jednou - tisíceré díky moc! - za pomoc.

0 0
možnosti
BV

Takže jako takovou "symbolickou tečku" za tímto nesmyslným blogem zde nabízím k přečtení část velmi moudrého blogu pana Ábelovského:

>> ... A tak když někteří opakovaně a lživě píší o "humanitárním bombardování" ke kterému navíc nebyl dán souhlas OSN - a viní z něj dokonce Václava Havla (ano, i takové příklady hlouposti, zášti či jen nenávisti tu jsou) a při tom opomene zmínit, že agresorem byl zcela jednoznačně Miloševič a Srbsko, ale sám označuje za agresora NATO - jednoduše lže! A když říká, že Rada bezpečnosti neschválila a nepodpořila útok na Srbsko, a opomene říct, že v Radě jsou země, právě jako "Putinovo" Rusko, Čína, Írán aj., které navíc mají právo veta, pomíjí jasnou příčinu toho, proč taková "rada" i jiné útoky neposvětila. Co si o takovém člověku mám asi myslet? No, buď je to lhář, nebo naprostý ignorant, případně onen "Zemanův" idiot. Myslím si tedy, že už je snad jasné o čem je řeč. Ti lidé zcela bezostyšně lžou, říkají polopravdy, a to jenom proto, že se jim to z nějakého důvodu hodí do jejich vidění světa, do jejich světonázoru, ideologie ... tedy ne proto, že je to pravda.<<

Celý blog naleznete zde: https://abelovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=706218

0 0
možnosti
BV

Opravdu vážení členové strany Rozumní "žerete" panu Hannigovi ty jeho výmluvy proč vám hodlá v příštích blozích zakázat diskutovat? Včera se tady diskutovalo naprosto k věci - a je zajímavé, že pan Hannig do toho nijak nezasáhl - a dnes si jako záminku vybere jednu marginální jízlivost v reakci na skutečnou nehoráznost jednoho jeho věrného diskutujícího - a na základě toho oznámí, že diskuse pod novými blogy bude zakazovat. Opravdu máte, rozumní členové strany Rozumní pocit, že toto chování vašeho předsedy je rozumné? Včera ke konstruktivní diskusi mlčel jak ryba - a dnes si vybere jednu naprosto marginální věc, která mu poslouží jako záminka, aby pod příštími blogy své názory nemusel obhajovat. Opravdu jste, vážení členové strany Rozumní, všichni stejně "rozumní" jako pan Hannig? Nebo se tu najde někdo skutečně odvážný, kdo si dovolí svému předsedovi odporovat - a doporučí mu třeba, aby místo marginálních záminek zde diskutoval k tématu? Včera měl příležitosti více než dost, evidentně ale neměl co říct (a zřejmě moc dobře věděl, že by jeho "argumenty" byly vyvráceny) - a proto dnes jen "suše" oznámí, že pod příštími blogy si své názory nebude muset obhajovat, protože tam diskuse jednoduše zakáže... Opravdu zde všichni členové strany Rozumní slepě dodržují "stranickou linii" stanovenou jejich předsedou - a nikdo se zde neodváží svému předsedovi oponovat? A třeba mu napsat, že zákaz diskusí pod blogy je opravdu znakem neschopnosti si své názory ve svobodné diskusi obhájit? Tak schválně - najde se zde někdo, kdo např. svému předsedovi doporučí, aby zde nedělal své straně ostudu srabáckým avízem zákazu dalších diskusí? (jasně, to by bylo příliš "politicky nekorektní"... tak nějak trochu více "politicky korektně" to doporučení naformulovat, samozřejmě...) Tak schválně...

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem si po čase přečetl (od nových) ty zkazky od B. Veverky a našel jsem zase útok na dalšího diskutéra, pana Skácela, "A ty prášky od pana doktora Chocholouška berete pravidelně?" dočetl jsem až jsem, dál už jsem se nechtěl v tom marasmu babrat a sděluji, už nebudu dávat prostor k diskuzím. Poděkujte diskutéři B. Veverkovi. S ním se prostě nedá ( s vámi, dalšími, jsem si zadiskutoval rád) a musím s vaším ("sluníček") preferovaných prezidentským kandidátem opakovat. S Veverkou "je to marný, je to marný, je to marný". Adieu přátelé i nepřátelé, co se diskuzí týká.

0 1
možnosti
BV

Tak hlavně že máte záminku zakázat diskuse pod vašimi blogy, vy "obránče absolutní svobody slova".

Ano, neodpustil jsem si mezi poměrně velkým množství textu zde v diskusi, který byl naprosto k věci, jednu jízlivou poznámku směrem k panu Skácelovi. A řekl bych, že jízlivou naprosto oprávněně - protože prezentovat "názor", že za války v bývalé Jugoslávii může Západ, který je tam "vyprovokoval" proto, aby se "zbavil svých starých zbraní", může skutečně jen člověk, který opravdu neví o čem mluví. Jistě, mohl jsem být k panu Skácelovi trochu víc "politicky korektní" - nebyla by to ale ta "zhoubná" politická korektnost, kterou vy, pane Hannigu, ve svých textech pravidelně "tepete"? A pokud jste měl potřebu se pana Skácela zastat, když jsem si k němu dovolil být trochu politicky nekorektní, můžete se prosím vyjádřit k tomu jeho nesmyslu, který tu mou politickou nekorektnost vyvolal? Opravdu se, pane Hannigu, společně s panem Skácelem, domníváte, že v Jugoslávských válkách se válčilo západními zbraněmi? Neměla náhodou Jugoslávie docela dobře vyzbrojenou armádu - a tudíž žádné zbraně, kterých by se "Západ potřeboval zbavit" nepotřebovala? Nedá se vám, že pan Skácel očerňoval Západ naprosto bezdůvodně? Neměl byste proto, když už jste vyčinil mně, vyčinit i jemu? Anebo s tou jeho tezí souhlasíte?

No nic. Takže opět (pokolikáté už?) beru na vědomí, že máte opět své další srabácké období, ve kterém se svobodných diskusí pod svými blogy bojíte - a diskuse pod novými blogy hodláte zakázat. Vaše věc - ale vzhledem k tomu, že jsem sem v poslední době napsal opravdu hodně textu, který se týkal vašeho článku a na který jste vůbec nereagoval, je zřejmé, že pravým důvodem není má "politická nekorektnost" vůči panu Skácelovi, ale jednoduše to, že moc dobře víte, že ve svobodné diskusi nedokážete argumentovat - a to je ten pravý důvod vašich případných následujících zákazů diskusí. Pane "obránče absolutní svobody slova", pokrytče Petře Hannigu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik