Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

PANE HANNIGU - ti vaši "mozkoví chirurgové" a "jaderní inženýři" tady zas včera ale perlili... opravdu "výkvět" "Rozumných", jen co je pravda... jeden nejmenovaný "duševní gigant" se zde dokonce svěřil se svým "výzkumným úkolem" zjistit zda dvouleté nepřipoutané dítě při prudkém zabrzdění spadne ze sedadla či nikoli... člověk tedy, pane Hannigu, opravdu žasne, kam až jsou ti vaši chovanci ve své "rozumnosti" schopni zajít. Vy se za tu svou zdejší zoologickou zahradu opravdu ani trochu nestydíte? Jo, já vím, nestydíte - jinak byste se nemohl chovat podobně jako oni a vaše názory by mezi ty jejich tak krásně nezapadaly... jsem zvědav, čeho se zde ještě člověk naděje...

0 0
možnosti
OS

Veverko, ty jsi ale grafoman, to se nedá číst, diskuze zaplevelená jedním diskutérem, to už není diskuze, ale monolog, navíc úplně o ničem. Prostě, někdo velmi rád velmi obšírně sděluje svoje výblitky do diskuze. Jdu někam jinam, tohle je fakt grafologický mimoň.:-(

0 0
možnosti
JS

Bože, to jsou zase blbosti...

2 2
možnosti
PS

P10e77t90r 19S93k48á75c57e74l

14. 5. 2019 22:44

Politika státu směrem k občanovi jsou skutečně blbosti a o politiku je třeba se zajímat. Pro zemědělce - až vám budou vyvádět kravičku ze chléva, je pozdě nadávat na politiky. Pro nynější občany - až vám nařídí další revize čehokoliv v domě (nyní kotel, komín, el. rozvody u staveb), je pozdě nadávat na zákony, potažmo na ty, kdož je schvalují a vytahují Vám peníze z kapsy.

0 1
možnosti
TG

Tak snad poprvé v životě jsem na základě jedné věty nedočetl článek. Ale po té obhajobě nepřipoutání se opravdu považuji za zbytečné číst od autora něco dalšího.

2 4
možnosti
Foto

P65e21t16r 27H50a75n15n32i32g

11. 5. 2019 23:31

Co se Vám na té zmínce o nepřipoutání zdá tak negativního. Za nepřipoutání jsou opravdu 3 trestné body a dřív se nepřipoutávalo, takže senioři se někdy zapomenou. Je to takové ohrožení plynulosti a bezpečnosti silničního provozu?

2 2
možnosti
TK

V paušálním snížení počtu bodů také smysl nevidím. Ale byl bych pro zodpovědnější přezkušování toho, že jsou stále ještě schopni bezpečně řídit. Něco jako minizkoušky v autoškole, např. jako STK každé dva roky 15 minut jízdy s komisařem (ono by to nebylo od věci cca každých 5..10 let i u ostatních řidičů, ale to by bylo křiku ;-)). Argument, že těch pár set Kč za přezkoušení by bylo tahání peněz z lidí neberu, náklady na samotný provoz auta jsou řádově vyšší a z hlediska bezpečnosti to má minimálně stejný smysl, jako STK.

4 2
možnosti
MK

O vašem návrhu by se dalo diskutovat třeba v případě prodloužení platnosti STK na 4roky....a bylo by ušetříno....

2 0
možnosti
Foto

Jsem také senior a vůbec by mi nevadilo kdyby např. auto řízené seniorem nad 70 let bylo označeno nějakým logem ,např. S.

1 1
možnosti
JV

A nebyla by lepší třeba žlutá hvězda?

3 2
možnosti
PJ

Všechno je to vlastně jenom o dodržování morálních zásad. Chyby se může dopustit kdokoliv v jakémkoliv věku. Morální snahou je chybám předcházet a pokud k ní dojde, tak ji již neopakovat. To platí nejen ke schopnosti v řízení vozidla, ale zejména ke schopnosti politiků. Pitomci i slušní lidé se vyskytují v každém věku.

9 0
možnosti
VM

Zde presentzovany clanek je opravdu fundovany.Obsahove i stylisticky. Nekde nemaji duchodci k lekarum se v púodstate jak dostat, krome auta..

12 0
možnosti
JH

Taky na vás, pane Sukupe, dojde. Ale tolik zobecnovat byste neměl.

0 0
možnosti
JH

Je jenom JB. Možná i věkem.

0 0
možnosti
JH

Minus bylo nežádané - tlustý prst na malé klávesnici.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik