Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Nejvíc nehod zůsobují právě mladí řidiči a řidičky,kteří buď koukají do svých mobilů,telefonují za jízdy,kouří a řídí jednou rukou,jezdí podnapilí nebo zfetovaní.Bylo by to vůči seniorům zásadní porušení lidských práv.Mladí jezdí v mnoha případech bez zkušeností rychle a riskantně,zatímco senioři mají za sebou tisíce najetých km bez nehod.

0 0
možnosti
PJ

Hodnotit řidiče podle věku je hloupost. Schopnost k řízení vozidla u seniorů periodicky posuzuje lékař a je si při tom velice dobře vědom své odpovědnosti, kterou potvrzuje svým podpisem dokumentu. K pochybení při řízení vozidla může dojít u kohokoliv bez rozdílu věku.

1 0
možnosti
Foto

Pro ty mladé a sebevědomé mám dva postřehy jeden technický a druhý o životě

Kdyby nebylo Škody 120 a Favorita, tak by mladí konstruktéři nedostali šanci dělat Superb, Octavii, atd.

Když někdo navrhuje jak "zpřijemnit" život těm starším, tak by si měl přečíst básničku od Jana Nerudy - Dědova mísa - http://www.ceskaliteratura.cz/texty/neruda.htm

I ten nejmladší "odborník" jednou zestárne ;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

"...je tento návrh z dílny Pirátů, Trojkoalice (STAN, TOP09 a KDU-ČSL) a Praha sobě

Zdroj: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=712364";

1 0
možnosti
Foto

sorry, omylem jsem sem reagoval mimo vlákno

0 0
možnosti
LF

Lžete, SPD není pro zvyšování hranice odchodu do důchodu.

0 1
možnosti
Foto

Co to je za ********? To těm jednovokejm se šátkem opravdu už hrabe? PaneBože, vidíš to? Jak říkal Einstein: (pro adminy - volně cituji, možno dohledat v díle AE) "Existují dvě nekonečné věci. Vesmír a lidská blbost. Jen si nejsem jistej, které nekonečno je větší". U pirátů rozhodně prohrává ten vesmír na body.

2 0
možnosti
BV

Kde vidíte jakého "piráta"? Nepomátl jste se z toho nedávného horka?

Ale jinak s tím Einsteinovým výrokem máte zajisté pravdu. Jen bych řekl, že jste si popletl Piráty s Hannigovými "Rozumnými".

0 1
možnosti
Foto

P39e16t55r 96H77a43n50n68i23g

31. 5. 2019 12:05

Omlouvám se za slova, která normálně ve svém slovníku nepoužívám. Už mne ale vytočilo neustálé popichování B. Veverky, který snad tím dosáhl svého, že jsem ony vulgarity (byť vytečkované použil). Chtěl jsem ten příspěvek vymazat, ale už mne předběhli admini. Takže děkuji za vymazání. Už mě B. Veverka nevytočí, dám si pozor. Součástí toho mého výlevu byla i poznámka, že končím s politikou. Bylo to opět následkem vytočení B. Veverky z mého stoického klidu. Ne neudělám mu tu radost. Nebudu používat byť vytečkované vulgarity a nekončím s politikou (alespoň ne v mých článcích) Politického pohledu (který koresponduje s mým) je na blozích iDnes už pomálu, jak si mnozí všímají. Pokud by nebyl, bylo by to pro iDnes asi škoda. Jenom je mi líto, že kvůli B. Veverkovi neotvírám blogy (a nejsem sám). Možná, že by admini mohli vyřešit i toto. Kolik by asi bylo více diskuzí, nebýt B. Veverky. Nedalo by se to vyřešit, že diskutovat by mohli jenom ti, kteří blogy sami píší? Mimochodem bude nějaké setkání blogerů, tak jako bylo každý rok?

2 2
možnosti
BV

>>následkem vytočení B. Veverky<<

Každého vytáčí něco jiného. Mě zas vytáčí,že jeden z prezidentských kandidátů spolupracuje s neoddiskutovatelnými neonacisty a sám se tak neonacistou stal.

>>nekončím s politikou<<

Pane Hannigu - řekl jste někdy ve své politické "kariéře" něco,o čem by bylo zřejmé,že to druhý den nemůžete změnit?

Petr Hannig 30.5.2019: "Končím s politikou"

Petr Hannig 31.5.2019: "nekončím s politikou"

>>Jenom je mi líto, že kvůli B. Veverkovi neotvírám blogy<<

Ne kvůli B.Veverkovi,ale kvůli své neschopnosti uznat omyl,když oponent předloží pádné argumenty - společně s tím,že neumíte prohrávat - a vaše drtivé debakly v diskusích pod vašimi blogy společně s argumentační prázdnotou vaší a vašich podporovatelů vás iritují natolik,že byste byl nejraději,kdybyste si mohl vybírat kdo pod vašimi blogy "diskutovat" bude a kdo ne.

>>Kolik by asi bylo více diskuzí, nebýt B. Veverky<< To vám řeknu naprosto přesně: o dvě. Jen dva blogeři na iDnes jsou tak velcí zbabělci,že zakazují pod svými blogy diskutovat kvůli tomu,že mi nedokázali v diskusích pod svými blogy oponovat: vy a pan Nožička.

>>Nedalo by se to vyřešit, že diskutovat by mohli jenom ti, kteří blogy sami píší?<< Pročpak? Abyste se mohl "tlouct v prsa" že nejste zbabělec,že diskusi (jen pro další blogery) pod svým blogem otevíráte? Já mám naopak jiný,dle mého soudu lepší nápad: NEMOHLA BY ADMINISTRACE iDnes NEDOVOLIT ZÁKAZ DISKUSÍ POD BLOGY NA POLITICKÁ TÉMATA? Anebo ALESPOŇ U BLOGERŮ,KTEŘÍ JSOU POLITIKY a napíší POLITICKÝ blog? Jaký význam má blog na politické téma,který napsal POLITIK,když všichni ostatní občané (de facto zaměstnavatelé VŠECH politiků) pod ním nemohou diskutovat? Pane Hannigu - jděte na setkání s ostatními blogery,poplačte si jim tam na rameni jak jsou na vás vaši oponenti "zlí" - a zkuste popřemýšlet,zda POLITIK,který zakázal diskutovat pod svým POLITICKÝM blogem,na sebe tím ZÁKAZEM DISKUSÍ náhodou "nenabonzoval",že je POLITIKEM ze své podstaty ŠPATNÝM,když AKTIVNĚ zakázal diskuse.

0 2
možnosti
BV

Pane Hannigu - gratuluji k vašemu dnešnímu rozhodnutí skončit v politice. Po pravdě je to jediná možná reakce na tak vulgární příspěvek, kterého jste se dnes zde v diskusi dopustil. A já si tohoto vašeho dnešního velice moudrého rozhodnutí opravdu velmi vážím. Plus vám k tomu příspěvku tedy nedám, protože jste mě v něm opravdu velmi hrubě urazil, ale kdybyste se tam vyvaroval těch vulgarit a ponechal tam pouze to vaše rozhodnutí o vašem konci v politice, dal bych tomu vašemu příspěvku (zřejmě prvně za celou dobu, kdy tady s vámi diskutuji) s radostí plus. Takže vám alespoň takto k tomuto vašemu dnešnímu moudrému rozhodnutí gratuluji - a jak jsem již napsal - opravdu si toho vašeho velice moudrého rozhodnutí vážím.

0 2
možnosti
BV

Aby můj příspěvek, na který teď reaguji, dával smysl, musím sem teď ještě vložit toto DOPLNĚNÍ:

Administrátoři ten příspěvek pana Hanniga (zmíněný v mém příspěvku, na který teď reaguji) ve kterém včera (30.5.2019) prohlásil, že končí v politice, smazali. Oprávněně, protože se v tom příspěvku dopustil opravdu velmi hrubých vulgarismů, kterými mě napadl. Přesto jsem zde v diskusi prosil administrátory, aby ten příspěvek nemazali - aby zde bylo názorně vidět, co je bývalý prezidentský kandidát a současný spolupracovník neonacisty Adama Bartoše zač - jak vulgárně je schopný se ve veřejném prostoru vyjadřovat. Chápu nicméně, že příspěvek musel být smazán, protože byl neoddiskutovatelně vulgární - tak vulgární, že výjimku zřejmě udělat opravdu nešlo - a musel být proto smazán. Přesto se ale domnívám, že je ve veřejném zájmu, aby páně Hannigovo prohlášení, že končí v politice, bylo někde zdokumentováno a dohledatelné. Proto sem vkládám bitmapu s dvěma posledními diskusními vlákny (v tom druhém se to jeho prohlášení dá dohledat) - tak, jak ta vlákna vypadala včera odpoledne (30.5.2019 v 15:53:34 - přesně v tento čas jsem pořídil printscreen diskuse). Zde ta vlákna jsou:

http://bedrich.veverka.sweb.cz/Hannig/Petr_Hannig_dne_30_5_2019_ohlasil_svuj_konec_v_politice.jpg

(Technická poznámka: Pokud se po přejití na výše uvedený odkaz zobrazuje nečitelná "nudle", mělo by stačit na ni kliknout a zobrazí se čitelná - a dá se v ní pak rolovat nahoru a dolů. Nebo si tu bitmapu můžete stáhnout ve formátu jpg a prohlížet v jakémkoli prohlížeči bitmap - aby byla čitelná, je třeba ji nazoomovat na 100% velikost.)

0 2
možnosti
BV

Pane Hannigu - takže opět se bojíte odlišných názorů a opět jste proto neotevřel diskusi pod svým novým blogem. Smutné, opravdu velmi smutné, že bývalý prezidentský kandidát může být tak velký zbabělec.

No nic. Vrátím se ještě k jednomu vašemu staršímu blogu, pod kterým jste také zbaběle neotevřel diskusi:

>>Jaromír Soukup asi ovládne volby do EU<<

- blog pana Hanniga z 17. 01. 2019 7:31:18

https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=696717

Vy asi nebudete dobrý "prognostik", viďte, pane Hannigu? ;-D

Nu, podívejme se na to, jak si ten váš "horký" favorit vedl... ajajaj... on vůbec nekandidoval... - a více si o té straně Lidé Inteligence Spíše Tristní můžete přečíst např. zde:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/list-jaromira-soukupa-hnuti-politika-box-pripravny-vybor.A190319_133951_domaci_iri

A to mi, pane Hannigu, připomnělo ještě jednu věc: kolipak jste v právě proběhlých volbách dostali vy, nacizující "vlastenci" hlasů? Ajajaj... "výborný" výsledek, jen co je pravda... celých 18 715 hlasů - není to zhruba počet vašich příznivců, kteří vám zde klikají vaši "hvězdnou" karmu, kterou se tak rád chlubíte? Opravdu grandiózní množství lidí, jen co je pravda... z hlediska karmy na iDnes to je skutečně hodně - stačilo to však na zisk pouhých 0,78% všech odevzdaných hlasů... schválně, zkuste zapátrat v paměti, kolipak jste dostali procent v minulých parlamentních volbách? Plus mínus to samé, viďte? Výborný výsledek, jen co je pravda...

No nic, pane Hannigu. Co kdybyste trochu více poslouchal, co vám zde vaši kritici sdělují a pokusil se z toho vyvodit ponaučení? - a nezabedňoval se v ohrádce vašich pochlebovačů, kteří vám plácají po ramenou a ujišťují vás, že "příště už to zceala určitě jistojistě vyjde". Opravdu nechápete, že když se takto zabedňujete, jste pak všem kromě těch několika "skalních" jen pro srandu králíkům - s tou vaší stabilní voličskou podporou, která nikdy nepřeleze ani jedno procento? Já vím, nechápete. Smutné, velmi smutné.

1 2
možnosti
MT

Asi to musí být frustrující, makat na poctivé politice (asi, těžko soudit) a pak dostat polovinu hlasů ve srovnání s nějakými srandisty. Ale zároveň by to mělo být i poučení. Ale myslím že nebude. V jeho textu mi chybí zamyšlení nad voliči, kteří ani nezvládnou přečíst název strany kterou volí, ale zároveň se cítí kompetentní spolurozhodovat o politice EU.

2 3
možnosti
BV

>>Na Hradě by podle svých slov dal práci i Adamovi B. Bartošovi, který sepisoval seznamy českých Židů a popíral existenci plynových komor. Z téhle etapy už je venku, šikovně pracuje a umí elektronická média, dodává Petr Hannig.<<

Zdroj:

https://video.aktualne.cz/dvtv/antisemita-adam-b-bartos-z-tehle-etapy-uz-je-venku-praci-na/r~929e6b22f0a811e786cf0cc47ab5f122/

PANE HANNIGU - postavíte se někdy čelem k tomu faktu, že zatímco veřejné antisemitsky nacistické žvásty Adama Bartoše jsou snadno dohledatelné, nedá se nikde dohledat žádné jeho prohlášení ze kterého by vyplývalo, že by "z té etapy už byl venku"? Můžete zde prosím to své tvrzení, že by z toho "byl venku", nějak doložit - anebo už konečně uznat, že jste "vařil z vody" a nic, čím by vaše slova šla podložit, nemáte? Předem DĚKUJI - a to v každém případě: když odpovíte, budu za odpověď rád - a když budete opět srabácky mlčet, budu vám zcela jistě moci poděkovat i za to, že jste má slova svým mlčením také potvrdil. Takže DĚKUJI V KAŽDÉM PŘÍPADĚ.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik