Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Není divu že se podrobnosti nedozvíme, když ministrem vnitra je Hamáček. Ten, který na interpelaci dotazující se co udělá proto, aby snížil nebezpečí znásilňování českých děvčat migranty kteří k nám pronikají z Německa odpověděl v podstatě že nic. Každý zásah by totiž podle něj vedl k ekonomickým škodám.

9 2
možnosti
JS

Ano, pravda že si často říkám, jestli jsem v Praze nebo v Kyjevě..

4 0
možnosti
Foto

Karma a těch legendárních 12 migrantů je skutečně usměvných ohledně Prahy. Jezdím po Praze denně a občas nestačím zírat jak jske kosmopolitní. Myslím, že je to tak na maximální míře a to samozřejmě turisty vítám z celého světa a Prahu milují a obdivují. Je náderná. Čísla jsou alarmující.R^

13 1
možnosti
Foto

P35e33t89r 30H91a26n31n63i13g

10. 7. 2019 21:10

Děkuji za pochopení článku, na rozdíl od těch dvou diskutérů. Ano, Praha je nádherná a KOSMOPOLITNÍ. A hlavně stále ještě bezpečná. Což je znát z toho faktu, že turisté z Izraele se nebojí do Prahy létat, na rozdíl od jiných metropolí západní Evropy. Toho si oni dva kritici vůbec v mém článku nevšimli.

15 0
možnosti

Odbor imigrační a azylové politiky MVČR o tom vede docela precizní excelové tabulky, které věší na svůj web a kde si například můžete najít kolik cizinců z jaké země má v jakém okrese povolený pobyt. Fakt je, že pro veřejnost s časovým skluzem, cca půl roku nebo i víc. Možná by se prostým dotazem dalo pořídit aktuálnější, nevím. Státní správa spoustu statistik sdílí s veřejností skrze SZÚ a další úřady.

Neměl byste jako politik ukázat, že máte kvalitní informace a sledujete zdroje namísto jalové kritiky novinářů a poměrů?

12 3
možnosti
Foto

P94e83t35r 28H83a23n70n84i79g

10. 7. 2019 20:55

Bohužel nejsem placený politik, který navíc má kohortu dalších placených poradců, kteří těmto placeným politiků vyhledají vše potřebné. Jsem normální občan, kterého zajímá, to co se děje kolem a kterému by bylo líto, kdyby Praha přestala být svobodným městem. A který jako každý normální občan reaguje na novinové články ve svém blogu. Možná, že by mé články neměly vycházet v rubrice politická aréna, ale jelikož jsem skutečně předseda strany ROZUMNÍ, která ovšem nedostává žádné příspěvky od státu, tak v podstatě musím být zařazen do rubriky politická aréna. P.S. I tu kampań na prezidenta 51tisíc jsem si platil ze svého, na rozdíl od těch, kteří kromě M. Horáčka, dostávali prostředky z jiných zdrojů.

12 0
možnosti
Foto

Počet žadatelů o azyl se skutečně zvýšil.Největší podíl na zvýšení měli Ukrajinci,těch bylo mezi žadately o azyl nejvíc.Dále pak Gruzínci a Kubánci.Jinak z Iráku jich bylo 65,ze Syrie necelých 40.Celkem bylo vloni udělen azyl 47 lidem.Já si tyto informace z oficiálních zdrojů umím vyhledat a Vy ne?A ještě zde píšete nesmyslnosti o zatajování.Ten zdravý rozum máte kde...?

25 7
možnosti
Foto

P29e66t42r 38H86a22n26n23i21g

10. 7. 2019 20:27

Nejde o vyhledávání. Jde o servis médií pro řadové občany. Nikde jsem nepsal o tom, že to nelze nikde vyhledat. Ale že média se o tyto věci nezajímají. A obsah článku není jenom o číslech, ale o trendu.

14 3
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik