Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J49i36r93i 73B77o61r

16. 7. 2019 9:09

Ano je to skutečný hrdina.Připomíná mě to slavné "Císař pán je vůl"

0 0
možnosti
PS

P83e88t54r 32S76k63á65c52e70l

28. 7. 2019 20:07

V diskuzi zajímavý jev...

1 0
možnosti
PS

P85e16t17r 90S30k52á37c78e27l

15. 7. 2019 23:28

Všem, kdož chtějí jakkoliv se vyjadřovat kriticky k panu Gottovi v době před rokem 1989:

Všichni schopní mužové, kteří neemigrovali, byli tehdy mezi dvěma mlýnskými kameny. Těm "nahoře" nemohli odporovat a těm "dole" nesměli říci pravdu. A bylo to ve všech sférách lidského konání - v průmyslu, stejně i v kultuře.

Konkrétně - Ing.Chalikov měl talent vést podnik k prosperitě a tak "jeho" Zetor Brno ještě v roce 1990 vyvážel do 80. zemí světa traktory. Až privatizace mu zatrhla vzestup. No a pan Gott sice na jiném poli, ale proslavil naši vlast. I ekonomicky přispěl k prosperitě státu, většina kritiků asi neví, že ze spolupráce pana Gotta s firmou Polydor v Německu plynuly devizy ve stejné roční výši, jaké zajišťovala v té době automobilka v Mladé Boleslavi. Takže více takových "Gottů", nemuseli jsme devastovat zemi průmyslovými podniky a vydělávali bychom si na chléb náš vezdejší schopnostmi našich občanů. Tak tomu v budoucnu i bude, nyní mezi námi totiž žijí mladíci, kteří studují dvě vysoké školy současně, vyhrávají světové soutěže technického zaměření. O textilácích z Liberce a dalších (VUTBrno, aj.) ani nemluvě.

Takže opatrně s kritikou, pokud chybí informace, např. shora uvedené...

15 9
možnosti
JK

Takže osobní statečnost paní Kubišové nebo Pavla Kohouta, jejich rovná páteř navzdory velmi bolestivým postihům nestojí příliš za pozornost ve srovnání s devizami, které do země přinesl pan Gott.

15 1
možnosti

Děkuji našemu Karlovi za krásné písně, které mne provázely životem a určitě mi ten život zpestřily. Byly to písně o lásce a o životě, mnohdy jako vystřižené z životopisu. Díky za ně, Karle, mám je ve velkém počtu na CD, kazetách, magnetofonovém pásku i na LP deskách a singlech. Magnetofon i gramofon mi ještě fungují. Drahý Karle, minimálně do té stovky a pak se uvidí. Tvůj vděčný příznivec.

14 2
možnosti
JK

Nevím, i to "kdejaké nedochůdče", jak píšete, někdy raději obětuje svou kariéru, protože má nějaké to svědomí a snad dejme tomu hrdost. Určitě jich není mnoho. Můj názor. Pana autora Mgr. Hanniga zdraví Ing. Kuthan (tituly jsou důležité a je potřeba je uvádět...)

4 5
možnosti
VV

Ano, tituly jsou opravdu dulezite. Proto take strana a vlada zalozila Vokovickou Sorbonu. A RSDR Vasil Bilak take znelo mnohem lepe nez krejci Vasil Bilak.;-D;-D

8 0
možnosti
AL

Zasloužená karma.

R^

5 2
možnosti
LV

Psat porad dokola a do omrzeni, jak skvely ma Gott hlas, me pripada prinejmensim zbytecne. To vsichni vime, to mu nikdo nebere, za dostal prece taky slusne zaplaceno. S tim ostatnim je to horsi, o nejake pokore nemluve. Sam chystam clanek, jenom o tom spatnem. A je toho hodne.

5 4
možnosti
PS

P79e10t23r 68S11k32á49c45e20l

15. 7. 2019 23:01

Neopomeňte se zmínit o vzkazu pana Gotta, že se bojí o tento svět. Vnímal celou myslí současné společenské dění, víte?

3 1
možnosti
SN

:-).......Veliký souhlas! To interwiev jsem slyšel, úžasné! Poděkoval presidentovi za oceňující dopis, celý rozhovor neskutečně pěkný, až dojímavý.

Jen poznámka...byl jsem v Praze na vojně.....57. - 59, Rudolfa Kortéze jsem několikrát slyšel, myslím si, ale neručím za to, že ten podnik se jmenoval Belevue!

R^R^R^!!

7 1
možnosti
Foto

S pokorou vám připomínám, že vy máte nějaké představy a idoly a je to vaše právo, avšak já mám zase právo mít názor jiný a tak vám s touž pokorou říkám, že s vámi zase nesouhlasím a má pozitiva jsou jinde.

Že je Gott interpret par excellence, o tom žádná, ale to neznamená, že k jeho osobě nesmí mít nikdo kritické poznámky - o Antichartě nepíšu, ale jeho projev tamtéž, to už je jiná káva.

22 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik