Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pane Hanningu, pokud se program vaší partaje nese v duchu tohoto vašeho blogu, tak moc nadějí do budoucna vám nedávám.

Člověk vašeho formátu by měl mít na víc, než na tokovou to ubohou demagogii.

5 2
možnosti
VV

Vsak ne nadarmo se rika sevce drz se sveho kopyta.

1 0
možnosti
BV

>>Postavit znovu zeď, ale nejméně o tři metry vyšší<<

Nu, my, kteří vidíme nebezpečnost prototalitních politiků, jako jste vy, pane Hannigu, vás a vaše evidentní příznivce (vyslovující takovéto nehoráznosti) tu novou zeď postavit nenecháme. Smiřte se s tím, pane Hannigu, že vy a vaši příznivci (kteří by nejraději stavěli nové "berlínské zdi", resp. jsou schopni dokonce i vyslovovat "vděčnost za okupaci v roce 1968", protože podle jejich slov "o 21 let oddálila 'rozkradení' republiky") si zde v této zemi ani neškrtnete. Vaši příznivci, kteří jsou jediní schopni takovéhle obludnosti pronášet, jsou totiž tak velcí exoti, že ta vaše obskurní partaj, kterou jste ve své bolševické pýše nazval "Rozumní", může ve volbách dostat maximálně pár desetinek procenta (tak, jak pravidelně dostává - a nic se na tom ani v budoucnu nezmění, tím si buďte jist) - víc lidí ten váš "rozumný" zvěřinec opravdu nemůže zblbnout.

6 8
možnosti
Foto

A co že to stojí v Izraeli a Maďarsku a buduje v USA? Hranice nejsou korso. Republiku si rozvracet nedáme.

2 4
možnosti
AL

Tak jsem si to přečetl a ............................................................................................................................................................

nezbývá, než dát zaslouženou karmu!

A teď bych k tomu mohl přidat ty jedovaté, nenávistné, sprosté a primitivní doplňky od příznivců paní Jandové & spol a odpůrců Váženého pana Hanniga.

Ale neudělám to, nechci být smazán, (jak to, že oni ne a já ano?) ale hlavně, nechci být jako oni!

Přeji všem a autorovi zvlášť nádherný podvečer.

P.S. Prosím pište častěji!

:-)

20 6
možnosti
Foto

Že zrovna vy, si budete dělat legraci z autora, to bych nečekal

7 3
možnosti
AN

Popsal jste to dobře. Co víc?

13 3
možnosti
Foto

Mám dojem, že diskuze zní jedním sborovým hlasem. Ćím to je?

9 4
možnosti
Foto

zřejmě tím jednotícím prvkem bude osobnost autora.

7 0
možnosti
BV

Petr Hannig: >>To je podobné, jako jsem slyšel při loňském 50 výročí 21. srpna větu: „Alespoň se s tím rozkradením republiky 21 let počkalo“.<<

Je zajímavé, p.Hannigu, s jakými lidmi přicházíte do styku, tzn. jaká je ta vaše sociální bublina. Velebit "bratrskou pomoc" (resp. říkat, že byla "užitečná", protože o 21 let oddálila návrat svobody a demokracie, což je pro lidi tohoto typu synonymum pro "rozkradení republiky") dnes může opravdu jen ten nejbizardnější bolševik, např. typu Petra Michalů, současného českého "emigranta" v Rusku. Mimochodem - řekl bych, že tento člověk by se s vámi v 99,9% vašich názorů shodl - a zřejmě v podobném procentu jeho názorů i vy s ním. Nebo ho snad i vy, stejně jako já, p.Hannigu, považujete za toho nejodpornějšího kolaboranta a bolševickou špínu? - když byl schopen veřejně prohlásit že >>Pokud ruské tanky k nám někdy znovu přijedou, už nikdy nedopustíme, aby odsud někdy odjely<<... Distancujete se, pane Hannigu, od této vlastizrádné špíny, která vás evidentně podporuje? Anebo vám podpora takovýchto vlastizrádných kolaborantů ani trochu "nesmrdí", protože kolaborují, podle vás, do té "správné" světové strany?

Petr Hannig: >>Kdyby předlistopadoví vládci nechali lidi cestovat a pracovat v zahraničí<<

Vy jste, pane Hannigu, opravdu tak naivní,že nechápete, že kdyby komunisti nezadrátovali hranice, obzvláště ve východním Německu by se téměř doslova naplnil onen okřídlený vtip "poslední zhasne" - a komunismus by se tam zhroutil o mnoho let dříve, než v roce 1989?

Petr Hannig: >>A ještě pro budoucí diskutéry dodávám. Nikdy jsem nebyl členem ani KSČ, ani SSM či ČSM, ba dokonce ani moji rodiče v žádné takové organizaci nebyli.<<

Vy toto, p.Hannigu, prohlašujete tak často, že se vtírá otázka, zda to neděláte proto, že moc dobře víte, kolik v tomto směru "másla na hlavě máte" - řekl bych, že nikdo, kdo by si OPRAVDU nijak před rokem 1989 nezadal s bolševikem, by opravdu neměl nejmenší důvod to tak často a tak vehementně opakovat a zdůrazňovat.

9 6
možnosti
Foto

V Jugoslávii, nebo v Číně se díky svobodě cestování komunismus hroutí?

2 1
možnosti
MM

To je ale mazec! :-(

Předseda Rozumných. :-/

3 3
možnosti
JJ

Co k tomu říct? Že KSČ, SSM i ČSM o hodně přišla:-)

2 1
možnosti
Foto

A co takhle diskutovat i o těch 90% článku týkajících se Uhlíkově neutrální Evropské unii?

8 1
možnosti
AT

Tak napište článek, který se týká UNEU a možná se k tomu někdo vyjádří. Pokud ale budete článek prokládat demagogickými výroky, cílenými na jednoduše myslící spoluobčany, počítejte s tím, že se ohradí ti, co vám tyto špeky nežerou.

5 2
možnosti
AT

Moc jste mě pobavil závěrečnou douškou "kdyby" :-)

Jinak ... pečlivým výběrem místa, kde pokládáte dotaz je možné získat jakoukoliv požadovanou odpověď.

Jinými slovy: takhle se dělá demagogie :-))

7 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik