Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

R^ karma, pane Hanningu.

11 1
možnosti

Není už žádným tajemstvím, že soudy u nás jsou zkorumpovamé od okresních až po ústavní a vynášejí rozsudky na objednávku. Děje se tak prostřednictvím lichvářských advokátních kanceláří, které jsou přemrštěně drahé ne proto, že by disponovaly skvělými právníky, ale že část peněz jde na úplatu soudcům. Podobná mafie, jako ta justiční, je i na úřadech, kdy nejen u soudu, ale i ve správním řízení se objevují skandální rozhodnutí proti logice a zdravému rozumu. V justiční a úřednické mafii to funguje jako v mafii normální, tedy největší zločin je navézt se do jiného člena mafie, za tohle jediné hrozí vyhazov z postu soudce nebo úředníka. Jednoduše řečeno "drží basu" a nejdou proti sobě. Pokud se týká událostí v listopadu 1989, tak to již popsal skutečný disident Miroslav Dolejší. Nešlo o žádnou revoluci, tudíž ani o ukradenou revoluci, ale o dopředu naplánovaný a řízený proces. Jak se vyjádřil jeden z politiků již v 90. letech, šlo o "estébácké divadlo, v němž občané sehráli roli méně chápavého publika."

6 2
možnosti
Foto

J52a94k96u27b 91R74o65t51h

18. 11. 2019 18:09

Je mi fakt líto, že musíte v takové zemi žít. Nechcete raději k nám do ČR? Tady to i přes snahy komnoušů a nácíčků docela jde, a to, co vy píšete, tu nemáme. :-/

5 1
možnosti
JK

J92i90r53k49a 75K89o54r45n

18. 11. 2019 18:04

Zrovna Pan Hannig je dokonalá ukázka "všemocnosti" zdejší Karmy. Místní rudoši ji vyzdvihují do nebes a nositelé té nejvyšší jsou pro ně ti největší hrdinové v boji s odporným a zmanipulovatelným mainstreamem a názor těchto blogerů je prý názorem až 90 procent obyvatel (Jarmila Černá). Zrovna u pana Hanniga, ale tohle nějak moc neplatí...tenhle karmový super-přeborník se účastnil spousty voleb, snad úplně všech, které u nás vůbec existují a výsledek? 0,000 procent.... 8-o8-o

6 6
možnosti
Foto

P56e70t59r 68H89a72n64n58i69g

18. 11. 2019 18:15

pane Korne, něco k článku nemáte? Je to práce si ho přečíst? Nesouhlasíte snad s tím, že exekuce v ČR jsou unikát?

12 0
možnosti
MB

Měl jsem R směnu a pod okny dispečinku v DP - Se tvořily hloučky, smějících se řidičů. Šel mezi ně a úžasem zjistil, že si radí, jak nejlépe zkrachovat ! Běžně , dlouhodobě zaměstnaní lidé - Čísly potvrdila, že v celém podniku, je jich asi 10% v exekuci ! Jak je to možné, i po zvýšené mzdě - Řidičů je málo ! ... ?

Rekordmanem je žena, která přišla za svým milovaným mužem - gemblerem. Dluhy za něj zaplatila, vyprodukoval tedy další, má to za 600.000 Kč. Podobně se divící navrátilec - šofér, z Německa. Chlubil se rozměrnou TV s mnohopixklovatým obrazem, úžasné! Pak byl překvapen, že úřady jej dohledaly jako dlouholetého neplatiče alimentů ! Další pravil, že jako syna jej zadlužil nemocný otec. Rozhodl se mu předělat koupelnu, byt - Vzorná péče o zdravotně postiženého ! Jaksi mimoděk začal koupí auta, kupou volovin a dovolenou si rovněž neodepřel ... !

Ptal jsem se, zda existuje někdo - Který si musel půjčil na rohlík, nebo na nájem bytu - Není ! Ptal jsem se, zda k půjčkám byli donuceni hrozbou - Nebyli ! Zajímavé je, že oni svou chybu uznali. Ještě zajímavější ovšem bylo, že NIKDO Z NICH NECHCE ROBIT ! = Nemá to smysl, je zde bezpráví - Všechno nám seberou ! S jakým nadšením přijali zrušení Karenční doby ! Všichni, jsou záhadně nemocní ... ! :-)

9 0
možnosti
JK

J51a28n 81K58o21z26á23k

19. 11. 2019 1:32

Moc se v tom nevyznám, ale jak může zkrachovat řidič MHD? Jaká čísla vám to potvrdila? Karanční doba je tři dny, jaký to pro ně má pro ně přínos? Nikdo z nich nechce robit, tak kde se tam vzali? Tím se nezastávám žádných nezodpovědných individuí, ale nějak mě to tahá za uši.

0 0
možnosti
VB

Dle obč. zákon. neplatí dohoda, která by jednu stranu výrazně nepřiměřeně znevýhodňovala, zvláště některých práv se nelze zbavit ani dobrovolně.

0 0
možnosti
Foto

Na lichvě není nic špatného, pokud je dobrovolnou záležitostí zúčastněných stran. Je špatné, zavádět nějaká pravidla, která by lichvu omezovala, nebo zvýhodňovala některou ze stran. Půjčování prostředků a záruky věřitelů a dlužníků, by měly vycházet jen a jen z dobrovolných smluvních vztahů.

0 0
možnosti
PS

P52e49t56r 31S15k83á20c18e12l

18. 11. 2019 20:03

Souhlas, ale - když chybí osvěta a/nebo zdroj informací o závadném stavu, těžko se uplatní u smluvních stavů slušnost a korektnost.Prostě chybí ze strany státu "regulace". Znak každé fungující společnosti, ten první je "sounáležitost". Od předků vím, že před rokem 1938 u nás vycházeli Živnostenské listy, v nichž se každý mohl dozvědět leccos o špatných způsobech podnikání. Např. ten a ten neplní smlouvy, neplatí faktury, apod. V prosinci 1989 jsem si říkal...fajn, od roku 1990 tohle nastane, bude pořádek. Podrazníkům a manipulátorům bude odzvoněno. Opak je pravdou, za 30 let jsme se dostali do stavu, kdy zbohatnoucí bez poctivé práce se pracovitým smějí a domnívají se, že za peníze si mohou koupit třeba i propuštění z věznice. Kam jsme došli? Zdravý rozum ale nakonec zvítězí,

1 0
možnosti
VB

Je třeba uplatňovat tzv. domovské právo, kdo na něj nedosáhne, nemůže v určité lokalitě pobývat nelegál. způsobem, zakázat žebrání po ulicích, jak zavedlo Rakousko, apod. - ad bezdomovci. Nicméně lidem, kteří mají právo žít v určité lokalitě, je třeba pomáhat, např. sociál. ústavem či bydlením s péčí.

1 0
možnosti
VB

Mnozí politici se zabývají přednostně svými osobními zájmy. Politiku dělají skutečně výraznou měrou pro lobby s nejsilnějšími lokty, nejde jen o exekuce, ale také např. o školství (přednost mají platy, nikoli potřeby studentů), zdravotnictví (hlavně aby se uživili všichni zdravotníci, pacienti jsou na posled. místě), sociální sféra (dofinancujeme potřeby poskytovatelů služeb, kvalitu péče nekontrolujeme).

1 0
možnosti
Foto

J10i59ř38í 63K67i64n88d73l

18. 11. 2019 16:59

Armáda bezdomovců. Ti byli i za komunistů. Co snimi chcete dělat.??? Vyběhejte jim občanský průkaz, sociální dávky, příspěvek v nezaměstnanosti, bydlení a za rok jsou zpátky na ulici. Jednomu jsme vyběhali vše i výplatu invalidního důchodu vyplacenou zpětně ve výš 450 000 Kč , bydlení a do roka do dne byl zpět na našem teplovodu. Prý bydlení v domě není pro něj.RvRv

3 1
možnosti
PS

P22e21t54r 61S55k98á53c69e78l

18. 11. 2019 17:24

"Vyběháním" se nic nevyřeší, vlastně jak uvádíte, nevyřešilo. Takže - jsou způsoby, jak takové lidi vrátit do normálního života za pomoci zdravého rozumu. Ale to by vládnoucí garnitura musela chtít, ono myšlení bolí. Jsem optimista, když se voliči naštvou, tak hned u příštích voleb dají výpověď vládnoucím a nastanou přeměny.

1 0
možnosti
ND

Máte naprosto pravdu!

6 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik