Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P58e55t11r 21H17a64n51n50i94g

5. 12. 2019 18:41

Vážení přátelé, v předvánočním čase posílám dobrým srdcím, mou baladu Odcházím v podání Vítězslava Vávry. Sólo na kytaru zde hraje Michal Pavlíček. Tentokrát diriguji Virtuosi di Praga Oldřicha Vlčka. Mimochodem orchestrální verzi této mé skladby Virtuosi provedl s úspěchem v Carnegie Hall, v New Yorku. Nahrávka vznikla v roce 1984

https://www.youtube.com/watch?v=l50pcHmzL68&fbclid=IwAR3cfzYZyEOPCi4swII4sqjuKd1Y4eJfk_iGFGawTuPqTNDrA5NsbCcm1C8

2 1
možnosti
BV

Ano, předvánoční čas je tím magickým časem, ve kterém by se měla otevírat srdce všech lidí dobré vůle - a proto sem vkládám odkaz na další hudební skvost skvělého skladatele a interpreta, pana Petra Hanniga - vychutnejme si ho všichni, ať už jeho příznivci či odpůrci u sklenky dobrého vína - a děkujme při tom panu Hannigovi za jeho neobyčejný přínos pro kultivaci vkusu národa Bedřicha Smetany, Antonína Dvořáka, Gustava Mahlera a dalších českých hudebních velikánů. Pane Hannigu, moc vám za to za všechno děkujeme!

Petr Hannig: Domů k mámě:

https://www.youtube.com/watch?v=uOE90yOxESs

0 0
možnosti
Foto

P71e57t20r 70H50a13n21n49i82g

4. 12. 2019 21:37

Velice bych ocenil, pane Veverko, kdybyste laskavě diskuze pod mými články nenavštěvoval

2 3
možnosti
BV

A já bych zase, pane Hannigu, velmi ocenil, kdybyste nemazal mé příspěvky, které nevykazují nic, co by porušovalo (i přísně nastavená) diskusní pravidla. Moc dobře víte, že byste si to vaše mazání nebyl schopen obhájit před kýmkoli nestranným - a teď po mě ještě chcete, abych diskuse pod vašimi blogy nenavštěvoval? To jako myslíte opravdu vážně?

Petr Hannig v jiném příspěvku zde v této diskusi: >>B.Veverkovi nemá cenu nabízet vstřícnost.<<

A znova se vás táži: co konkrétně máte na mysli tou "vámi nabídnutou vstřícností"? Čím konkrétně a kdy jste ji projevil? Předem děkuji za odpověď.

1 0
možnosti
PS

P71e19t60r 23S88k17á56c36e64l

4. 12. 2019 19:21

K níže uvedenému podpisu pod článkem. Co jiného si může slušný člověk v této bouřlivé době přát? "Spravedlnost a životní jistoty" - tzn. žádné vodění jako ovce, ale stát se musí postarat o naplnění dvou znaků, které určují kvalitu života: Sounáležitost (životní jistoty) a regulace (spravedlnost). Pokud je člověk v krizi (upadnutí na chodníku, zdravotní potíže, atp.), jsou zde bezpečnostní složky, které se k vám dostanou i přes troje uzamčené dveře a zachrání! Tohle máme v ČR na vysoké úrovni. Ale "regulace" u nás v poslední době nese znaky deregulace. Jak jinak si vysvětlit stav, kdy občan na dávkách pobírá později důchod v takové výši, jako by 40 dřel v tom nejtěžším provoze. Nebo závadný stav v provádění exekucí, a je toho vícero. O sounáležitosti a regulaci poutavě píše pan Petr Hampl v knize "Prolomení hradeb", viz: https://www.nastvanematky.cz/

--------------------------------------------

Mgr. Petr Hannig, předseda strany ROZUMNÍ – za spravedlnost a životní jistoty,

Zdroj:https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=737827

1 2
možnosti
BV

Je toto, podle vás, příspěvek k tématu článku, pod kterým je tato diskuse, pane Hannigu?

0 1
možnosti
Foto

P88e81t88r 50H85a98n36n63i84g

4. 12. 2019 18:11

B.Veverkovi nemá cenu nabízet vstřícnost. Nejde mu o komunikaci, ale o pohanění nejenom mých názorů, ale i těch, kteří nekonvenují s jeho názorem Takže, tak jak mi radí mnozí, nebudu se jím zabývat.

2 2
možnosti
BV

"Vstřícností" nazýváte, pane Hannigu, naprosto bezdůvodné mazání příspěvků, které, přestože upozorňují na vaše opravdu nepěkné vlastnosti, jsou napsány naprosto slušně a zcela jistě neporušují žádná diskusní pravidla? Opravdu velice svérázný výklad slova "vstřícnost"... Koneckonců pan Michal Kanda to zde v diskusi vyjádřil naprosto přesně: >>Předmětné příspěvky pana Veverky jsem četl dříve, nežli jste je ráčil smazat a rozhodně mi nepřipadaly ani mimo téma. ani urážlivé. Obsahovaly však podstatně jiný názor, než je ten váš.<<

No nic, pane Hannigu - když tedy nesnesete kritiku, nedá se nic dělat, zabetonujte se tedy v té vaší bublině, která to, že svůj názor považuje za "jediný možný" dává najevo nejen tím, že mažete nepohodlné příspěvky, ale i tím, že vám nepřijde nic zvláštního na pyšném (a pohříchu velmi zavádějícím) názvu strany "Rozumní".

A zde je pro snazší dohledatelnost vlákno, ve kterém se ta výše citovaná část příspěvku pana Kandy dá dohledat:

https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A191203_737827_blogidnes&vlakno=98751532

0 1
možnosti
Foto

Obávám se, že v nejbližší době budeme čelit mnohem závažnějšímu problému, než pomníkové válce. Nějak se ty všechny negativní potůčky sbíhají najednou.

2 0
možnosti
BV

Tomu problému čelíme již od doby, co se Zeman stal prezidentem, resp. Babiš premiérem.

1 1
možnosti
Foto

P84e83t66r 10H36a85n32n35i61g

3. 12. 2019 22:14

Vážení přátelé (ale i ideoví odpůrci) Mám tu návštěvu z USA (vidíte odpůrci, že jsem zastáncem politiky mnoha azimutů). A jelikož je to mladý IT člověk, tak mi zprovoznil url odkazy na písničky z počátků mé hudební dráhy z let 1966 a 1967 v provedení tehdy 16ti a 17ti leté Petry Černocké a mých Pastýřů. Její vůbec první rozhlasová nahrávka "Poslouchejte všichni lidé" byla natočena někdy v říjnu 1966, a jak známo letos 24. listopadu oslavila v plná kráse a svěžesti 70tiny. Až mi bude BV vyčítat, že to není k tématu článku. Je!!! V závěru článku totiž vyzývám všechny k tomu, aby odhodili nenávist a měli slunce v duši. Řekl bych, že to je naopak to hlavní téma celého mého článku. Pozitivní myšlenky léčí. Možná, že mne někteří nazvou podivínem. Ale to je hlavní motto mého konání v politice. Čili klikněte si na ony prehistorické písničky stylu "něžný beat" a vnořte se do pocitu mladistvé nevinnosti, kdy jsme věděli, že máme celý život před sebou a že bude vždy lépe a lépe.

7 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BK

Pane Hannigu, děkuji za váš blog. Jsem vděčna, když si zde na blogu přečtu rozumná slova a zdravý pohled na věcR^. Vaše písně si určitě poslechnu;-).

6 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BV

Petr Hannig: >>Protest ruského velvyslanectví proti stavbě sochy, je zase věc Ruska, pro které je Vlasov a jeho adorace něco takového, jako kdyby chtěl někdo v zahraničí stavět sochu zrádci našeho národa Emanuelovi Moravcovi.<<

On snad Emanuel Moravec zachránil někde nějaké město před jeho velkým poškozením a vyvražděním mnoha jeho obyvatel - tak jak to udělali vojáci, kterým velel generál Vlasov? Zajisté vám, pane Hannigu, nemusím připomínat, že kdyby Vlasovovi vojáci Praze nepomohli, dost možná by byla srovnána velká část centra Prahy se zemí a zahynulo by přitom i mnoho jeho civilních obyvatel. Zatímco vojáci, kterým velel Koněv (a který poslouchal rozkazy Stalina) do Prahy prokazatelně vůbec nespěchali - byla to Stalinova strategie - aby odvážní lidé, elita národa, kteří povstali proti Němcům, byli co nejvíce povražděni mstícími se nacistickými jednotkami - Stalin už tehdy kalkuloval s tím, že Prahu dostane do sféry svého vlivu - a proto potřeboval, aby bylo v závěru války povražděno co nejvíc svobodomyslných a odvážných lidí, aby se mu pak snáze podařilo provést komunistický promoskevský puč. Koneckonců stejně jako to udělal o pár let dříve v Polsku, v Katyni - tam ovšem "trochu aktivněji" - jeho vojáci tam přímo na jeho rozkaz povraždili 15 - 28 tisíc svobodymyslných Poláků, u kterých byl předpoklad, že by se pokusu o zavedení promoskevského komunistického režimu bránili. Zatímco v případě Prahy Stalin "jen" vyčkával, až co nejvíc svobodymyslných Čechů povraždí ustupující nacistické jednotky. Takže když se vrátím k tomu přirovnání Vlasova k Moravcovi - je to opravdu neuvěřitelně politicky nekorektní, psát takováto srovnání, pane Hannigu. ... pokračování ve vlákně ...

3 3
možnosti
Foto

P34e55t94r 19H68a62n93n87i56g

3. 12. 2019 18:10

Mažu příspěvky, které nejsou k tématu a příspěvky BV, které jsou urážlivé

3 2
možnosti
Foto

Pokud se domníváte že příspěvek p. Řezníka úplně dole je k tématu, tak ukazujete dvojí metr.

2 0
možnosti
Foto

Dovolím si vás opravit. Předně se nejedná o pomník Vlasovovi ale o památku na vojáky ROA, kteří při osvobozování Prahy padli. Ono se vlastně ani vůbec nejedná o pomník ale snad se ten návrh týká nějaké pamětní desky. Takže v tomto směru je hysterie ruské strany hodně ulítlá. Jak ostatně je už u nich zvykem, že?. No a úvod vašeho blogu je taky trochu zavádějící, když píšete, že Novotný vystupoval v hodinovém pořadu. On tam byl všeho všudy pár minut, než ho odvážní potomci slavné rudé armády vypnuli. Asi aby jím pravdou nekazil mladé diváky.

15 2
možnosti
Foto

Jinak to co jsem napsal samozřejmě nevylučuje fakt, že jeho vystoupení v ruské televizi bylo známkou hlouposti

3 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik