Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Islámský fašismus musíme zastavit, poikud to ještě vůbec půjde. Oproti němu bude bývalý německý fašisus připadat jako procházka růžovým sadem. Zvláštní je, že definice fašismu je tak rorplizlá, že pod ní už nerozeznáze ani fašismus německý, natož islámský. Což obojí je něčí záměr. Ale u Afgánců byh se držel toho, co sám říkám a rozlišoval bych imigranty islámské a ostatní. Těch 150 bych přijal, ale jen pokud nebudou islámisté. Testovat pokrmem, např. tlačenkou, bůčkem nebo jitrnicí a také povinným hanlivým výrokem o Alláhovi.

1 0
možnosti

Argumenty, že jde o několik málo muslimů, jsou dost hloupé a neprozíravé. Nebo si myslíte, že na zamořeném Západě jich bylo ze dne na den několik milionů? Prostě se tam rozmnožili a že jim to jde pěkně od ruky, tedy hmm, od ruky asi ne, ale od něčeho jiného. Islám není slučitelný s naším právním systémem, proto bych dal přednost, když už, jiné kultuře bez náboženského fanatismu a netolerance. Je zajímavé, že všude ve světě, pokud je problém, jsou za tím muslimové. Je zajímavé, že např. s přizpůsobivými Vietnamci problémy nejsou. Mají málo dětí, jsou pracovití a zdvořilí, nemají nemístn požadavky. Proto různé žvásty o údajné xenofobii jsou projevem hlouposti. My dobře víme, odkud nám co hrozí a odkud ne. Pokud jde o EU a o NATO, pryč od nich a čím dříve, tím lépe.

7 0
možnosti

Američtí vojáci z NATO v Afghanistánu zabíjeli děti a znásilňovali ženy. Nedivila bych se kdyby to dělali Afghánci tady. Vždyť jsme v NATO i my. Co to máme za vládu, která dovolí aby tady létala letadla která nám vypouští jedy a nemoci. Přijímá lidi, kteří nás mohou zabíjet. To ale záleží na nás koho si do vlády volíme. Co si zvolíme, to nám vládne.

3 2
možnosti

No právě proto to tak u nás vypadá. Babiš a jeho choutky nás ohrožují víc než ty, které máte za jedovaté a nemocné. A pak tu jsou lidé, kteří uvěří všem hloupostem.

2 1
možnosti
Foto

Já pominu ix věcí, které souvisejí s tím, jak pan Hannig osobně prospěl klidu v Evropě, zatímco ti, co před nimiž varujete, svou i byť placenou prací pomáhali touto prací zajistit klid v Evropě a v tomto klidu nechat země Evropy řešit své pitomosti voleb se zbytečně vznikými stranami...Rozumní. Já se zastavím u té zkažené generace, která píská ve Francii u hymny a dělá teroristické útoky. Vaše prababička by se křižovala vidět Vás poskakovat u kláves, co by tomuhle komediantství řekl pan farář, Vy jste dost možná napsal ix článků s povytaženým obočím vůči mladé dnešní ignorantské mládeži...Naši mladí berou přece taky leccos jako samozřejmost, taky se vytratila úcta k tradicím, taky si písknou kdekoliv ...a to nemluvím o sprejerech, taky likvidují hřbitovy a města ...po fotbalu a taky to nedělelali jejich tatínkové...hmm? A taky semtam i jim někomu z tisíce rupne v kouli a někoho připraví o život. Takže budeme varovat před kluky a holčickami jako před budoucími vrahy v prostředí, kde narozdíl od muslimů se vytratila ateisticky kolikrát úcta k čemukoliv? A na co tu věčně stařešinové nadávají? Hmm?

3 10
možnosti

Dost naivní zhodnocení.

8 0
možnosti

no to je ale prekvapeni, ze Rozumni jsou proti! dekujeme, ze jste nam to napsal a prejeme stejne uspechy ve volbach, jako pokazde

3 4
možnosti
Foto

P73e26t56r 83H25a97n86n47i92g

17. 9. 2021 22:46

Rozumní nekandidují samostatně, tak si zapněte jiný kolovrátek. Kvůli takovým Valíčkův nepovoluji diskuze. Co sem zase pletete volby. Beru všechny názory, samozřejmě i ty, které jsou diametrálně odlišné od těch mých. Ale takové hloupé od těch, co si článek ani nepřečetli a kydají pořád jedno a to samé, to co je naučila Drtinová, tak to neberu. přečtěte si to a diskutujte nad tématem

2 0
možnosti
Foto

Nejhorší je smrt z vyděšení.

2 2
možnosti
Foto

...ti, které na děs měli nárok, mohli je kdykoliv sejmout, se snažili poměrně v dost velkém nebezpečí pracovat pro dobrou věc, zatímco náš Rozumný opatrný tančil svého Karle, ty to nesmíš vzdát -v klidu a míru. To je vždycky takové hezké... a fér...:-/

0 4
možnosti
Foto

Obecný strach lidí z přistěhovalců je obecným strachem ze změny, ke které může dojít, pokud dojde k dostatečně velké demografické obměně obyvatel státu, aniž by byly základní principy demokracie jakkoliv porušeny. Jako obhájci demokracie totiž víme, že pokud ve volbách uspěje tyran a já to nebudu akceptovat, tak jsem hypokrit. Proto jedinou cestou, jak si pod falešnou demokratickou "svobodou" zachovat tvář a uchovat status quo, je za každou cenu bojovat za to, aby k podstatné demografické obměně nedošlo.

4 0
možnosti

Je to celkem objektivně komentováno - ale dnes už té řeči moc lidí nerozumí.

:-/

2 0
možnosti

Za zásadní pro přijetí imigranta považuji jeho bezvýhradný souhlas s politickým uspořádáním a tradicemi státu do kterého emigruje.

7 0
možnosti
Foto

J91o62s24e50f 24B20á33r61t10a

15. 9. 2021 10:11

A zkuste hádat, proč tato otázka nepadne v televizních předvolebních debatách. Stejně jako otázky týkající se green dealu.....

9 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik