Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Snažíte se sebevíc, nejde to.

0 0
možnosti
Foto

P47e63t56r 90H95a94n81n36i60g

16. 10. 2021 17:10

Děkuji za znalost mých písní. Nejde to, drhne to...

1 0
možnosti
ZZ

Piráti sami práskli, že celkem PIRSTAN dostal 840 tis hlasů.

Z těchto hlasů bylo cca 160 tis pro STAN.

To znamená, že samostaný STAN by byl na tom ještě hůř než komunisté a do parlamentu by se nedostal !

Nakonec ale tato neúspěšná strana získala 33 mandátů, oproti Pirátům, kteří mají 4 mandáty, ačkoliv samostatně získali 680 tis hlasů.

Bartoš tento svůj volební neúspěch svádí na Babiše, ačkoliv ten sám byl proti předvolebním koalicím.

:-/

1 0
možnosti
ZZ

Nicméně po přepočtu obdržených hlasů získali Piráti jen 1,68 % a STAN 13,98 - tak jsem zvědav jak STAN dodrží předvolební smlouvu - kde Piráti předpokládali minimálně 24 % obdržených hlasů.

;-D

0 0
možnosti
AF

Nezlobte se, ale musím napsat můj názor i když s ním asi souhlasit nebudete. Tyto volby byl velký podvod. Když se dají dohromady 3 strany, tak je jasné že vyhrají proti těm, co kandidují sami. Kdyby každá z těch stran dostala 20%, tak je jasné že vyhrají nad těmi co dostali 35% hlasů. Po oznámení výsledku voleb jsem si vzpoměla na rok 2005 jak pán, který přijel z Francie abych mu udělala úvěr 2mil. že ho nebude splácet, ale já dostanu 200 000,-Kč. Já ho odmítla že takové úvěry nedělám. On mi řekl že celý západ ví, že jsme hloupý národ. A teď jsem poznala že měl pravdu. Kdo nám vládl když tento stát rozprodávali a rozkrádali? Nedělala to strana ODS? Nejsou ti lidé v TOP9? KDU-ČSL předala V CÍRKEVNÍ RESTITUCI majetek v hodnotě 150mild. církvím které vznikli až po roce 1970. Opravdu to byla ta správná volba, která nám zajistí lepší zítřky? Kdybych neměla děti a vnoučata, tak bych si řekla co si ti lidé zvolili, ať jim vládne. Já ale vím, že plán těch stran, co nám budou vládnout budou dělat vše pro to aby ČR zlikvidovali. PIRÁTI JIM POMOHOU.

4 0
možnosti
Foto

P25e76t67r 15H55a88n58n56i17g

12. 10. 2021 13:13

při minulých volbách, v roce 2017, mi mnozí vlastenci vyčítali, že ubíráme hlasy SPD a Tomio Okamurovi. SPD samozřejmě o nějaké spojování nemá zájem a ani to nepotřebuje. Z toho důvodu jsme nekandidovali samostatně ani s Volným blokem (Jana Volfová mi to nabízela někdy v březnu). Úmyslně jsem vybral stranu, která rozhodně nebude brát voliče SPD a to stranu Aliance pro budoucnost APB (č. 9) s naprosto odlišným programem. Já jsem měl na starosti pouze kulturu a při úspěchu možnost uvést život Zákon o českém jazyce a kultuře, což byl jediný vlastenecký moment v programu Aliance pro budoucnost. Chtěl jsem, aby nápisy byly také v češtině (V Praze totiž na vývěsních tabulích obchodů mnohdy čeština chybí a tento zákon by nařizoval, aby český jazyk byl na na vývěsních firmách obchodů a institucí povinný a argumentoval jsem tím, že i v Protektorátu byla čeština alespoň druhá. Dnes jsou nápisy mnohdy pouze jenom v angličtině). Můj postup byl dosáhnout alespoň něčeho z vlasteneckých programů a při tom neohrozit tu jedinou stranu (SPD), která měla naději na úspěch.

Protože vlivem vyhrocené kampaně Babiš versus Antibabiš vypadly téměř všechny volební strany a hnutí (dokonce se do PS nedostali ani Komunisté a ČSSD, nehledě na Trikoloru, Přísahu a Volný blok), tak propadla i Aliance. Mnozí naši a speciálně moji příznivci nemohli najít na kandidátních listinách Rozumné. Snad i proto Aliance dostala tak málo hlasů, 4 krát méně, než když jsme v minulých volbách pouze s Národní demokracií a kandidovali jsme pod značkou Rozumní, stop migraci a diktátu EU. Tehdy nám mnozí vyčítali, že ubíráme hlasy SPD. Tehdy jsme jich měli skutečně daleko víc.

Budu psát i nadále mé články, o nichž mi mnozí říkají, že to je má úloha, upozorňovat na různé věci.

2 0
možnosti
AN

Opravdu si myslíte že vaše rozhodnutí se připojit k Aliancí pro budoucnost (APB) miliardáře Pavla Sehnala byl ten správný krok?

0 0
možnosti
PK

Vážený pane Hannig. Snad máte pravdu, ale cítím potřebu se Pirátů jako takových, zastat.

Samozřejmě je jasné, že jsou obětí preferenčních hlasů pro STAN, ale pro mě to znamená spíše to, že volič Pirátů přijal koalici tak jak je. Naopak volič STANu podlehl touze, prosadit pouze své kandidáty. Tvrdím, že Piráti mají stále co nabídnout. Za čtyři roky budou jejich lídři starší a zkušenější. Věřím, že podobnou chybu neudělají. A v situaci, kdy se mohou profilovat jako jediná, levicová strana ve sněmovně myslím, že je čeká zajímavá budoucnost. A já se ptám. Proč by ne?

2 1
možnosti
JR

J78a97n 11R73á66ž

10. 10. 2021 16:56

Ale to, že jsou Piráti levicová strana vehementně popírají. Především Bartoš.

Bylo by dobře, pro nás všechny, ale i pro Piráty, aby zejména Bartoš s Michálkem přiznali barvu a přestali s tou komedií, co před volbami předváděli. Když to neudělají tak by měli raději pěstovat marijánku a nezaclánět v politice.

1 0
možnosti
JS

Oslabení levice je v těžké době dobré, nebude se tolik rozhazovat.

Piráti jsou dnes hrozbou číslo 1 pro celou EU a je dobře, že budou ve sněmovně jen 4, ideálně by byla 0.

Vláda složená z 5 stran odleva doprava by se vlastně měla jmenovat velká koalice a nad jejím smysluplným fungováním visí velký otazník, protože pnutí tam bude jistě značné.

Výsledky voleb a povolební memorandum, které je opřené o 108 poslanců staví prezidenta do pozice, kde už mu moc úhybných manévrů nezbývá, maximálně může dát jednu šanci Babišovi sestavit vládu na základě toho, že má nejvíce mandátů a je tak nejsilnější stranou ve sněmovně a tím to končí.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

doba nepřeje idealistům ani na jedné straně politického spektra ke kterým Vás dlouhodobě řadím. Možná je to důvod k nostalgii, ale přímo smutek bych do toho netahal. Svět se zkrátka mění. Mějte fajn neděli....

1 0
možnosti
Foto

P19e25t43r 96H21a85n15n54i78g

10. 10. 2021 11:22

Leč přesto, pane Vracovský, nepřestávám být idealistou. Kam by svět spěl, nebýt nás, životních idealistů?

7 0
možnosti
VH

Vítám změnu a jsem mírný optimista z výsledku voleb. Problém vidím v osobě prezidenta. Ten bude škodit, jak to půjde nejdéle, leč výsledek změnit nemůže. Věřím, že se vyšetří kauzy ANO (likvidace konkurentů pomocí finančních mafií) a bude líp...

3 1
možnosti
JP

Hannig další kdo neunesl porážku

4 6
možnosti
Foto

P43e95t96r 37H14a82n20n45i62g

10. 10. 2021 11:20

Co to píšete za nesmysly, pane Ponerte. Copak je z článku cítit nějaké neunesení porážky? Jenom jsem si ověřil, že peníze nejsou ve volbách všechno. Při nulové podpoře penězi měli Rozumní vždy v minulých volbách 4x více hlasů než v rámci ekonomicky silné strany Aliance pro budoucnost. Tyto volby nebyly o myšlenkách a programech, ale o Babišovi. Pro či proti.

5 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik