Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Vyhovit by stačilo jednou. Odstoupit . A můžu vám říct, že pokud by Zlobr nevypustil nějakou jedovatou slinu, tak si ho do smrti nikdo nevšimne....

5 0
možnosti
RK

Se mi líbí vyjádření místní demokratky paní Jandové: Jenomže oni vybírali ministry pro nás, ne pro vás, jestli to vaše hlava pobere.;-D

Takže to je dobré. Vláda tu bude pro zhruba 30 % lidí oprávněných volit. Přitom pan Fiala tvrdil, že budou vládou pro všechny občany... No tak pak těch 70 % nebude plnohodnotnými občany... A těch neplnohodnotných bude ještě víc, protože se objevují hlasy lidí, co dle svých slov volili DEMO5 a jaksi nedávají změnu rétoriky a činů ohledně šetření a boje s covidem.

3 5
možnosti
RK

To minusujete to echt demo vyjádření paní Jandové, že je to tak? Nebo s ním souhlasíte a nelíbí se vam to co z toho lze vyvodit? A budete se bit za to že paní Jandova a vy jste ti praví demokraté?

0 0
možnosti
PK

P14a83v51e52l 89K81l54e78i52n

30. 11. 2021 23:12

Zesměšňovat= odvozeno od slova směšný. Zeman je směšný už tím že mu příjde normální strávit poslední dva roky mandátu nicneděláním v pyžamu.

Myslím že to “zesměšňování” které sledujeme dnes není nic proti tomu až jednoho dne začne vypovídat presidentovo okolí

7 2
možnosti
DR

Naprosto souhlasím. To bylo plno keců zemanobijců o tom jak ten zlý Zeman bude všechno zdržovat, všechno blokovat, v rámci tohoto zdržování dokonce pověří Babuše dvakrát sestavením vlády a ejhle, všechno je jinak.

7 7
možnosti
RK

Ostuda je na světě, že? Přitom stačilo podepsat lejstro. Důstojně, třeba před kamerou. Ale aspoň je s Mildou legrace. Těším se na další díly.

6 3
možnosti
Foto

J98a15n 22S56v16a20t43e47k

30. 11. 2021 20:35

Nerozumný předseda Rozumných...

Není problémem vítězů voleb (SPOLU a PirSTAN), že někteří oponenti nebyli schopni táhnout za jeden provaz a že hlasy jejich voličů propadly...

Reálně dopadly volby tak, jak dopadly - a štkát nad jejich výsledky a vzývat prezidenta, aby je nerespektoval (slovy: voliči stran, které se do Poslanecké sněmovny neprobojovaly, chtějí Fialovu vládu co nejpozději nebo raději nikdy), je poněkud "zmatené"...

7 0
možnosti
RK

R37a92d14e50k 39K64o37h41u75t

30. 11. 2021 23:24

JHá nad výsledky voleb neštkám. Jsem spokojený, že to konečně vezmou do rukou ti správní, co již dávno vědí co je vše špatně a jak to dělat dobře. Také jsem se vyjádřil že by měl pan prezident již tento týden jmenovat celou vládu, aby do vánoc byla Fialova láce a konec covidu. Tedy jakýchkoli problémů s ním. Tedy ať nežeru , tak do Nového roku.

0 0
možnosti
RL

Přesně toto se děje tomu, kdo se stane obecním blbem! Nikdo ho nebere vážně a většina si z něj dělá legraci ať udělá cokoli. Zeman se do role obecního blba angažoval sám, respektive za pomoci Ovčáčka, Mynáře. Je to důsledek jejich trapného, nedůstojného a často nechutného chování.

11 1
možnosti
FS

Pane Hannigu, jak jde ještě hlouběji se zavrtávat někam, kde světlo nesvítí? Sdělte nám raději podrobněji, co výborného v poslední době pan Zeman udělal pro ČR, jak nás dobře reprezentoval v zahraničí a zejména jak pilně denně pracuje pro blaho této země (tím nemyslím pro své poradce).

Já jsem si o něm původně myslel, že má mezi evropskými politiky přátele, že zvedne telefon a ledasco vyřídí, napomene (třeba Polsko ohledně dolu, do EU zajede, nakonec může vystupovat i v Radě EU ať nejsou rozežraní a co s imigranty atd. atd. ad. (prostě taková naše Čaputová). Proto jsem ho také poprvé volil, nechtěl jsem na hradě knížete s Kalouskem v zádech. Ale pan Zeman ten výkon a pracovní morálku vzal po svém. Z počátku tak ještě obejít stánky na Země živitelce, zabíjačku u Hodonína , sem tam pár projevů (třeba ten o Peroutkovi), a pak hlavně týdny a týdny klid v pyžamu v Lánech. Vzpomínám jak pan Zeman jel před asi 2 roky do Brna, blesková jízda 1 hodinu v koloně nejluxusnější aut i se sanitkou a potom mluvčí prohlásil, že má den odpočinku. Tři "slavné" zahraniční návštěvy (Rusko, Čína a Nato) tak slavné nebyly, proto se u nás nepublikovaly příslušné fotografie či dokonce filmové šoty. No ale prý PPF byla spokojena....

Dnešní akce s výslechem kandidátů do vlády je příkladem zdržování v době hrozící katastrofy a honění si vlastního trička na místě, které mu nepřísluší. Nezná snad ústavu, podle níž hraje roli jen jakéhosi vrcholového protokoláře - notáře, který zapíše a zveřejní jak se příslušní aktéři (vítězové voleb) dohodli a od kdy to platí????

16 3
možnosti
Foto

Zdá se mi to, nebo přibývá cca 1000 přečtení za hodinu?

0 0
možnosti
SL

Počasí mizerné, brzy tma, každý si chce zlepšit náladu...

1 0
možnosti
JL

Vazeny pane Petre Hannigu. Vase uvaha o moznosti prezidenta je velmi riskantni. Nezalezi, kdo tim prezidentem je. Dnesni je nemocen a je nasnade mit urcite problemy s jeho cinnosti. Pristi prezidenti se mohou take dostat do stejne situace. Vysvetleni je jednoduche, jsou to prece lide!!!

Muj prispevek vsak neni kritika dnesniho prezidenta. Ani neni v moji kritice prodleva prijeti noveho kandidata na premiera a diskutovat s ministry jim navrzene. Take nebudu poukazovat na delku casu od voleb do dokonceni kroku Ustavy pro dalsi obdobi ve vedeni statu. Snad jiz pro moji znalost podstaty teto Ustavy, na kterou vy, jako demokrat, si zakladate. Ja osobne ji pokladam jako obraz nasi republiky, ktery nam ukazuje co jsme zac.

Kdyby zil pan Hasek, mozna by pouzil stejny nazev jako ja mam pro ten zakladni dokument statu. Snad neni zeme, ktera je vedena podobnym dokumentem. Mala ukazka pro vas a ctenare, aby bylo jasno, o cem pisi.

Muzeme mit ve Snemovne po volbach PAT! Jsme ochotni prijat urednickou vladu, dokazeme po volbach cekat nekdy az pul roku na sestaveni koalice, Volba podle programu stran je pri koalicni sestave hozena do kose a ucinena nova smlouva programu koalicnich partneru, bez obcaskeho souhlasu, prezident jako takovy, rozhoduje vlastne kdo bude vladnout a koho ve vlade nebude, rozdeleni moci vykone a zakonodarne je slouceno a koalice muze vystupovat jako diktator bez moznosti zmeny. Vice radeji nebudu psat.

Je to delsi ohodnoceni nadpisu vaseho clanku. Chtel jsem jen rici, ze nezalezi zda to dnesni prezident udela dnes ci zitra, v te nasi svejkovske republice je to uplne jedno. Mandat je na ctyri roky!!!

2 2
možnosti
PS

P89e25t69r 47S71k21á33c88e90l

30. 11. 2021 18:37

V něčem máte pravdu, stejně jako pan Jan Werich. V roce 1968 za ním přišli s otázkou, co by se stalo, kdyby od byl prezidentem. Odvětil: "Nic by se nestalo, akorát by bylo víc srandy"! Ale vážně - vážně se v tom nadějném roce uvažovalo, že kandidátem na prezidenta bude navržen Ing. Jiří Hanzelka. Cítíte tu sílu osobnosti? Znali jej v 80. zemích světa! To bychom tehdy poskočili...

2 0
možnosti
JT

J95i11r36i 29T24i73c89h46y

30. 11. 2021 16:02

Tady nejde o kritiku, ani vyjadreni rozdilnych nazoru, to by bylo naprosto prijatelne. Bohuzel se vyskutuje mnoho pripadu tech nejhrubsich a nejsprostejsich vyjadreni.

3 0
možnosti
RN

Od Zemana? Souhlasím.

2 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik