Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čekala jsem, že bude oceněn vstřícný krok pana prezidenta, když i s pozitivním testem zvládá svoje povinnosti.

Bohužel, kdo chce psa býti, hůl si vždy najde, co je možno čekat od lidí, kteří nemyslí vlastní hlavou a nechají se vodit jako loutky na špagátku, lze je jen politovat a neřešit.

7 9
možnosti
RC

A nenapadlo vas, ze ten udajne vstricny krok udelal prezident ve vlastnim zajmu, protoze pokud by dalsich 14 dni izolace nic nedelal, hrozil mu clanek 66?

8 2
možnosti
LH

Souhlas s názory, raději bych se ovšem dočkal brzkého jmenování vlády, protože čím dříve jmenována, tím dříve se ti kverulanti znemožní a nepovede se plná aplikace hrozivých požadavků EU. Prezident by měl jmenovat vládu dle návrhu s tím, že zveřejní obsah výhrad ke kontroverzním ministrům.

5 0
možnosti
ZD

Naprostý souhlas. S každým slovem.

2 0
možnosti
Foto

J66o35s91e58f 74B78á59r70t22a

30. 11. 2021 15:16

Tak pane Hannigu, ta rozdělená společnost je přesně vidět zde v diskuzi. Já si vážím člověka s jiným názorem, ale mám problém s tou jednou nezpochybnitelnou pravdou. V Americe už jim to pomalu dochází.

8 0
možnosti
ZD

Společnost je rozdělena na tři díly. Jedni souhlasí a obhajují, druzí nesouhlasí a diskutují namítáním. Třetí skupina plácá prknem do vody s vulgaritami a plivanci protože zkrátka mohou. Je to projekce jejich vlastních životních příběhů.

6 0
možnosti
KT

Ještě, že vaše strana nemá šanci dostat se do parlamentu. Tak mizivé znalosti politické kultury snad nemá ani ten Zeman.

Volby jsou za námi, parlament ustanoven a vy se tváříte jako by pověření vlády záviselo na blahovůli stařičkého mocnáře.

Prezident neplní svoji funkci už notně dlouho a skutečně není jeho posláním vyhovět nebo nevyhovět dle vlastní úvahy.

Můžeme jen doufat, že nadále zůstanete v propadlišti dějin.

14 7
možnosti
ZD

Včera opět rozebírali jak to se zněním Ústavy je. President jmenuje na návrh.... Premiér přichází s návrhy za presidentem a ten jmenuje. Tedy nepřichází s jediným možným a konečným stanoviskem. Přichází s návrhy. Pokud nechápete, nebojte se zeptat !

4 0
možnosti
AT

Vy si opravdu myslíte, že by prezident republiky měl jednat tak, aby se hlavně co nejvíce pomstil svým kritikům, aby znepříjemnil život politickým odpůrcům a vydráždil novináře?

10 2
možnosti
JP

J53a93n 54P17a33v61l73i50š

30. 11. 2021 13:38

Konečně slušný článek. Samozřejmě jasná karma. Je naprosto vidět, že pan Hannig má pravdu. Pan Zeman byl v demokratických volbách zvolen za prezidenta České republiky. Bylo to v nějakém poměru 52 : 48. Rozdíl to byl těsný, ale byl demokratický. Je přímo hnus jaké jsou tady některé příspěvky na pana Zemana. Jednou to je prezident a lid by to měl respektovat a ne urážet.Divil bych se, kdyby takové urážky byly na prezidenta Havla. To by si nikdo nedovolil, ačkoliv měl také hodně svých úletů. O panu Zemanovi se hovořilo jako o velkém pijáku, když měl virozu u korunovačních klenot. Pan Havel měl tolik viroz, daleko horších, ale o tom se nesmí moc mluvit. A kdo šíří nejvíce tuto propsgandu proti panu Zemanovi?. Jsou to ve velké části novináří, kteří se neštíti vůbec ničeho. Memusím třeba kolikrát s panem Zeman souhlasit, ale vždy můžu zůstat člověkem a ne zvířetem. Je mě záhadou proč některé příspěvky nemonitoruje policie ČR. Jsou tak hrůzne, že normálním smrtelníkům vstávají vlasy na hlavě.

10 15
možnosti
MV

Škoda, že Zeman člověkem často nezůstává.

13 4
možnosti
Foto

P57e82t83r 41H38a49n49n79i61g

30. 11. 2021 13:36

Radši to napíšu ještě zde. Myslím si, že to je důležitější, než celý můj článek: "S Jiřím Drahošem říkám: Nemá to cenu. Nemá to cenu. Nemá to cenu. (myslím tím diskutovat s některými zdejšími diskutéry) Mimochodem, i když jsme měli zcela protichůdné politické názory, tak jsme si s panem Drahošem při prezidentské kampani rozuměli, protože není nutné se za politické protichůdné názory nenávidět i v soukromí. Buďte rádi, že se mohou protichůdné politické názory zatím veřejně prezentovat. A má činnost je o tom, že je třeba varovat, aby nebyla akceptována pouze ta jediná a nekritizovatelná pravda.

5 2
možnosti
HH

Jsou nějaké indicie, že by se ty názory nemohli veřejně prezentovat? Občas vidím, nebo slyším názory na střílení novinářů či novinářské žumpy a jiné kádrování...ale to většinou jde z tábora okolo pana prezidente nebo přímo od něj...

10 0
možnosti
Foto

P37e48t58r 68H18a45n34n72i76g

30. 11. 2021 13:29

Myslíte, že bych měl pro těch cca 20 stále stejných diskutérů otevírat diskuze? Nejsem tak mimoděk spouštěčem toho, co odsuzuji, a to totiž nenávisti?

3 0
možnosti
MV

Nenávisti? Spíš údivu a politování, pane Hannigu.

9 3
možnosti
MG

Česká veřejnost si dělala srandu vždy ze všeho, dokonce i za obou totalit (hnědé i rudé) ze své situace. To by v tom byl čert, aby někdo neudělal z téhle situace photoshop s prezidentem v akvárku. Jednak to není o nic míň citlivé, než byl průměrný projev onoho prezidenta na adresu kohokoli, kdo se k němu dovolil sebemenší kritiku, jednak bych to vnímal spíš jako černý humorna adresu celkové situace, než toho starého nemocného pána. A je i značná skupina těch, které za svou kariéru stihl dožrat natolik, že jim stoupne tlak i když o něm čtou pouhý vtip a jdou se vyventilovat do diskuse.

“Hluboce se urážet” nad výrazem akvárium je v mých očích “attention-whoring” jak vyšitý.

18 0
možnosti
RK

R37a71d34e30k 44K34o72h30u13t

30. 11. 2021 13:26

A co sarkofág? I tyhle a podobné narážky jsem viděl.

1 2
možnosti
RN

„Politik může být milován, politik může být nenáviděn, ale politik se nikdy nesmí stát směšný.“

Miloš Zeman o Stanislavu Grosovi...

24 0
možnosti
HH

Zeman taky řekl, že prezident nemá co vetovat nebo kecat premiérovi do ministrů...ale on toho napovídal...

15 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik