Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P68e75t47r 30H76a76n38n97i83g

30. 11. 2021 12:46

Kdosi zde v diskuzi o mém článku napsal: "Trapnej pokus". Povolil jsem diskuze, protože jsem chtěl vědět jaké je rozložení národa i na jiné otázky, než je Covid. Ovšem už podruhé zjišťuji, že tu mé články negativně hodnotí převážná většina diskutujících, podle lajků cca 15. Kladně zde hodnotí můj článek cca 5 diskutujících. Což je zřejmě podobné jako při minulém článku "Už mi jich není líto", který si přečetlo více jal 27000 čtenářů a jeho obliba byla velmi vysoká, neboť je již několik dní první na žebříčku dle karmy a druhý dle čtenosti. Totéž se začíná rýsovat zde. Je to dáno asi tím, že mnozí čtenáři nemají možnost zde diskutovat. Nevím, jaké musí diskutér, který není autorem zdejších blogů, složit podmínky k tomu, aby mohl zde diskutovat. Velký nepoměr mezi zdejšími obvyklými diskutéry a všeobecnou oblibou mých názorů, vyjadřovaných mými články je skutečně signifikantní. Na druhou stranu, jsem rád a vítám to, že až na výjimky zdejší diskutéři diskutují k tématu. A až na výjimky slušně vykají těm, které neznají osobně. To považuji totiž za nejvyšší druh hulvátství. A mimochodem, to je jedna z mála věcí, která se mi na panu prezidentu nelíbí, že navrhuje kdekomu tykání. Hlava státu má mít i formálně úctu. Jeden politik o generaci a půl mladší se pořád chlubí, že si s prezidentem tyká. Něco jiného je, že si prezident tyká se svými bývalými spolustraníky. Takže, abyste věděli, že nejsem absolutně nekritický k tomu, jehož jsem jako prezidentský kandidát bez váhání okamžitě podpořil ve druhém kole prezidentské volby.

5 1
možnosti
Foto

S tou karmou tu už machroval nějaký Petřík.

6 4
možnosti
MK

M42i31l55a78n 69K21ö82n62i35g

30. 11. 2021 12:44

To jsem nepobral.

Tak buď je neschopen vykonávat funkci a pak je na čase buď abdikace, nebo aktivace článku 66.

Nebo schopný je. Pak může bez řečí jmenovat premiéra i ministry bez osobního setkání. Demisi stávající vlády taky přebral bez osobního setkání.

Nejde o žádné "vyhovění" proboha. Ale o Zemanovi pracovní povinnosti. Které není schopen plnit a pokud je nějak plní, tak naprosto bizardním způsobem. Viz to směšné akvárko. To tak nikdo neumí naisntalovat velkoplošné obrazovky a když už tedy chce někoho kádrovat (a nemá na to právo), tak to udělat jako v každé normální zemi virtuálně? Ne.. U nás musíme pro prezident postavit lagricové akvárium jak někde ve třetím světě. Bože..

8 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 4
možnosti
MV

Bylo by to celý jmenování fakt k pobavení, kdyby šlo o nějakou levnou komedii. Hlavní role alkoholik a lháře dotlačeny a posléze odtažený z terária. Bohužel šlo o sebeorezentaci Zemana, kterou si nemohl nechat ujít. Vše šlo zařídit on line a vydezinfikovany arch papíru mohl novému premiérovi předat do rukou kancléř.

10 4
možnosti
ZD

Hulvátský komentář!

2 5
možnosti
Foto

Náš moudrý pan prezident velmi rozvážně rozmlouvá s potenciálnímu budoucími ministry. I dva denně zvládne!

Ale aspoň se člověk večer ve zprávách při pohledu na to zvíře v akváriu pobaví.

13 3
možnosti
Foto

P88e89t11r 50H85a94n31n71i12g

30. 11. 2021 12:17

Nevím, jak Vás slušně označit. Vám stačí obrázek a už je pro Vás směrodatný. Vždyť to všechno ten Zeman dělá kvůli Vám. Copak jste Vy diskutéři zde (myslím tím většina) volili ANO či SPD. Volili jste SPOLU či PirStan. A on, i jako nemocný člověk, který měl plné právo se na Vás vykašlat a být 14 dní v karanténě, tak podstupuje nařízení hygieny a vy ho titulujete zvíře.

4 9
možnosti
FZ

Tomu člověku kdyby zůstala špetka zdravého rozumu ,tak už dávno na svou funkci rezignoval.Měl by klid na léčbu.

14 2
možnosti
Foto

U nás musí vždycky všechno "ode zdi ke zdi". Za totáče jsme také kritizovali kde co (to bylo vtipů), ale jen potajmu, zato dnes si můře "kopnout do prezidenta kdekdo, kdejaký drzý a nevychovaný budižkničema. A nejen ti mladší, nevychovaní puberťáci, ale i ti životem ostřlení letití strejci. A není to ani trochu vtipná, ale huulvátské. A nazývají to bohužel demokracií - a svobodou slova. Ubohé...;-ORv

4 8
možnosti

Kdyby měl náš prezident úctu a respekt, nikdo by do něj nekopal.:-/

10 1
možnosti
LM

Potíž je, pane Hannigu, že pan prezident Zeman ve funkci hlavy státu opravdu neudělal dobře vůbec nic. Čím hůře, tím lépe - to byla vždy základní line jeho politiky a cílem pak bylo jednak ukájení choutek jeho nepěkného charakteru, ale též plnění příkazů z Východu. Do historie tak M. Zeman vejde jako ještě mnohem odpudivější individuum, nežli byli jeho komunističtí předchůdci, které do prezidentského úřadu přímo dosazovala Moskva. Všichni jeho protikandidáti v obou volbách, snad, s prominutím, kromě Vás, by byli jednoznačně lepšími prezidenty, nežli pan M. Zeman.

S veškerou úctou a díky za mínusy, alespoň vím, co si okom mohu myslet.

11 2
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, od koho ty mínusy obdržíte, je klidně můžete brát jako plusy od slušných lidí.:-)

6 2
možnosti

Kdyby měl Zeman skutečný zájem na rychlém jmenování vlády, nedělal by ze sebe "vrchního kádrováka", který musí prokádrovat všechny budoucí členy vlády před tím, než je jmenuje. K takovému jednání nemá žádnou oporu v Ústavě.:-/

10 3
možnosti
Foto

Mohl byste pane Doležele svůj nesouhlas doložit citací ústavy, v čemž jste expert?

1 0
možnosti
JF

Prezident není nadčlověk, je to jen obyčejný úředník. A podle toho by se měl chovat.

13 0
možnosti
Foto

A proto byste se měl k němu chovat slušně. Tak jako k jinému občanovi - úředníkovi, dělníkovi - a dalším spoluobčanům. :-)

1 5
možnosti
MM

President, vzhledem ke svému zdravotnímu stavu a k situaci této země (pandemie, energetická krize, inflace) mohl v klidu jmenovat vládu druhý den po jmenování nového premiéra.

Tím by nijak nesnížil důstojnost úřadu presidenta. kterou ovšem celou dobu svého působení jen degradoval

16 3
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik