Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Sice se vase strana jmenuje Rozumni, ale prijde mi, ze jste velice nerozumny.

K poznamce o TGM - demokracie dava lidem PRAVO prezidenta kritizovat! Prezident neni jejich cisar, ale mel by byl sluzebnikem lidu, tedy i lidi.

Co se tyka "vyhoveni" - prezident jmenoval Fialu o dva dny pozdeji nez slibil. Tak jake vyhoveni? Podle soucasneho planu ma byt vlada jmenovana v cca stejny den jako 1. Babisova vlada, prestoze v roce 2017 byly volby o 12 pozdeji a Babis nemel vubec vyjednanu vetsinovou podporu Snemovny!

7 8
možnosti
Foto

P52e18t52r 86H87a36n36n28i46g

30. 11. 2021 9:42

To už je vrchol: "prezident jmenoval Fialu o dva dny pozdeji nez slibil." Přece to bylo z důvodu Covidu.

6 0
možnosti
Foto

J17o53s57e22f 70B36á33r36t61a

30. 11. 2021 8:51

Zeman: Nejdou po mně, jdou po vás a já jim stojím v cestě.

5 3
možnosti
KL

Myslím, že Vaše tvrzení, že voliči poražených stran nechtějí, aby byla nová vláda jmenována co nejdřív, neodpovídá úplně realitě. Já osobně jsem jednu takovou stranu volila, dokonce takovou, která zůstala "pod čarou". Přesto si přeju, aby byla nová vláda jmenována bez zbytečných průtahů. Dostala mandát od voličů a její právo vládnout je tedy nezpochybnitelné. Stejně jako to bylo po minulých volbách v případě vlády Andreje Babiše. I tenkrát jsem to měla podobné. I tehdy jsem totiž volila "poražené", ale nárok pana Babiše na premiérské křeslo jsem přesto nikdy nezpochybňovala. Na rozdíl od těch, které jsem volila a kteří se shlukli v bloku "antibabiš".

Demokracie je zkrátka o respektu k výsledkům voleb. A ti, kteří teď chtějí brzdit proces předávání vlády, jsou ze stejného těsta , jako ti, kteří v minulém období zpochybňovali mandát pana Babiše. A s demokracií nemá jejich konání nic společného...

19 1
možnosti
JP

Paní Lhotská, která strana to v těch volbách zvítězila? Která by měla vládnout i v případné koalici?:-)

0 0
možnosti
VR

Kdysi jsem p. Zemana docela bral, protože dokázal postavit na nohy zkomírající ČSSD, kterou přivedl do Strakovky hlavním vchodem (jak sám říkal). Určitým rozčarováním pak byl jeho úprk po nezvolení prezidentem a následná msta na těch, kteří ho z vlastní strany nevolili. Kolem kampaní kolem přímé volby už následovala série trapností, lží, urážek a sprostot. Tím u mne totálně ztratil kredit slušného politika, ale dostal se na úroveň - řekněme - štamgasta 5. cenové kategorie. Jenže ten nevystupuje na veřejnosti a neprezentuje nás ve světě. Tož tak!

25 2
možnosti
HH

Zeman resp. jeho okolí si za to může samo s tou komedií, kdy se snaží z alkoholika s cirhózou v posledním tažení dělat důstojného prezidenta...a hlavně ty neustálé lži a manipulace a to již mnoho let v kuse

7 7
možnosti
AT

Buďte rád, že nemáme zákon o trestu za hanobení hlavy státu. Váš milovaný MZ už by několikrát seděl. A pokuste se příště nemíchat prostou lidovou legraci z bizarní situace s politikou.

Váš odkaz na podobný zákon v Bitánii je docela úsměvný. Kdo ví alespoň něco málo o britském právním pořádku, ví také, že tam existují mraky zákonů už prakticky stovky let, které se neruší, jen se prostě přestaly vymáhat. Zkuste mi vysvětlit, proč ještě nesedí tvůrci pořadu Spitting image :-) Mimochodem, za socialismu jsem ho s otevřenou hubou sledoval na rakouské televizi a nechápal, jak je možné si veřejně dělat legraci z vysokých politiků.

12 4
možnosti
MS

Mě by docela zajímalo jak by Britové vnímali, kdyby se anglická královna motala u korunovačních klenotů a ještě by se trapně vymlouvala na virózu.

Já jsem Miloše Zemana jako prezidenta přestal vnímat právě po těch korunovačních klenotech, protože ty tu byly ještě před nějakým znakem, vlajkou a hymnou a rozhodně určují náš původ víc.

8 3
možnosti
MB

Vaše náklonnost k M. Zemanovi je stálá. Je to v pořádku, o tom je současný politický systém. Kloním se opačně. Model, kdyby byl člověk v zahraničí. Měl něco hezkého říci o svém prezidentovi. Proč jej má rád a o co se tedy zasloužil? Bez emocí, nevím, co bych sdělil ...

Jsme v Parlamentním systému. Miloš mu má sloužit, přispět. Celou svou vahou činí opak. Chce, aby systém sloužil jemu. Přímá volba - jeho kompetence nezvyšuje. Ústava změněna nebyla. Jeho produkcí je hluboká brázda, rozdělenosti společnosti. Miloš seje svá semena. Já spatřuji pouze plevel .

Z dob jeho premiérování, chybí dodnes "Důchodová reforma". Jeho největším hradním debaklem - je zahraniční politika. Výsledky prostě nejsou. Ignorace Bílého domu? Praktická urážka jeho postavení a snah. I rarita, jsme v NATO. Miloš porazil kde koho, uznávám. Proč se rozhodl porazit i sebe, nechápu. Očekávaně zestárl a tělo mu úročí, to předešlé. Že sedí v akváriu na vozíku mi nevadí. D. Roosevelt podobně vyhrál 2 světovou válku. Co chce ještě vyhrát Miloš? To skutčně netuším. U mne nevybuzuje úsměv. Naopak soucit ... :-)

11 3
možnosti
Foto

Roosevelt zároveň "prohrál" válku studenou. I zde lze najít paralelu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik