Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak ale jinak donutit Rusko, aby přestalo dodávat plyn do Evropy,

kam ho exportuje podle dlouhodobých smluv se stanovenou cenou plynu na další měsíc nebo rok ?

Tím Rusáci obcházeli spotové kontrakty, kde závisí cena na krátkodobém kolísání trhu.

Proč EU prosazuje právě tyto spotové obchody ?

8-o

0 0
možnosti

Velmi pokrytecké schovávání za mír. Přání všech komunistů - Rusku ve všem ustoupit a nakonec je srdečně uvítat v Praze.

0 2
možnosti

P66e19t67r 66M52i49n94a38r

10. 2. 2022 18:41

Procházka, uklidněte se. Normální člověk ví, že válka je to poslední, co by Rusko chtělo. V Rusku je mistře kapitalizmus. Komunisté tam mají menšinu, jako kdekoliv na světě. Kromě zemí, ve kterých jenom naše pravda je ta správná pravda. V Praze jste je vítali a ani netušíte o co šlo. Vám asi neřekli, že chvíli před tím instalovali amíci v Německu rakety Pershing ll. Si zjistěte o co šlo. Tady si vyřizovali účty dvě party pražských komunistů. A zase, kvůli vám, to odnést ten malý zbytek, těch pár milionů Čechů a Slováku. Běžte už s tou Prahou někam, kašpaři. Jste pro to dnešní Česko zlo, jako amíci pro celý svět.

1 0
možnosti

Viděl jsem ty mapy rozmístění rusých vojenských útvarů, podle komentáře prý na hranicíc Ukrajiny. To ale byla a je lež. Ty ruské jednotky jsou rozmisťovány poměrně hluboko v ruském území a podél celé ruské západní hranice jako reakce na hromadení jednotek US a NATO na druhé straně hranice. A to v Litvě, Lotyšsku, Estonsku, Polsku, na Slovensku,v Rumunsku a v Bulharsku. Podél hranic s Ukrajinou tomu není jinak a Rusko tam jednotky umisťovat musí, protože ze strany USA-NATO se chystá další pokus o rozdrobení a porobení Ruska a současná Ukrajina je pod vlivem západu. Rusko má zkušenosti s 300 - letým porobením Zlatou Hordou cca r.1200 - 1500, s pokusem Napoleona cca 1810 a s dalším pokusem Hitlera, jemuž západ nečinně 3 roky přihlížel. A v r.1944 provedl západ invazi v Normandii, teprve když se bál, že Stalin dojde až k Atlantiku a bude jediným vítězem nad fašistickým Německem.

2 0
možnosti

Ukrajina chce jen bezpracně zdarma prachy a materiální podporu. Co z podmínek pro vstup do EU nebo NATO spnila - nic a to už údajně chce vstoupit cca 10 let. Zavřít Ruskem kohoutky s plynem a ropou, tu na vývoz obejít jinými ropovody aby nekradli, zdražit vodku, cigára aby zažili vzorek z EU a oni se ještě zamyslí... Není to tak dlouho, co byla v Cerném mori celá flotila lodí NATO na cvičení, ale to bylo v pořádku. Provokuje US, ne Rusko i když iluze nemám o nikom z nich. Ale přece nejde věřit, že ti dva z tisíce ruských agentú, co zvrzali likvidaci svého zrádce a svini v Salisbury a které sejmulo pár kamer a byli identifikováni budou hned nasazeni na Vrbětice,

0 0
možnosti
Foto

Mám podobný pohled na svět jako autor. Snažím se pochopit i paní Jandovou. Hledám v lidech to dobré. Moc mi to nejde.

6 0
možnosti

P23e37t28r 11S80k36á19c45e37l

12. 2. 2022 10:33

V lidech hledat jen dobré, děláte to dobře. Určitě se výsledek dostaví, zdraví rozum zvítězí.

0 0
možnosti

A73d20a32m 68M36a83l10ý

3. 2. 2022 8:42

Buď přijmete ruská ultimáta nebo jste váleční štváči.

Bravo.

3 3
možnosti

Spíš mám obavy, že Rusové se za posledních 30 let stáhli sami tak daleko, že už se nemají kam stahovat.

;-)

9 1
možnosti

A80d56a45m 81M56a39l11ý

3. 2. 2022 8:40

Vyhrožování válkou je řešení, které se osvědčilo. Proto ho pan Putin používá.

Naprostá většina lidí válku nechce a mají pak tendenci raději agresorovi vyhovět (viz Mnichov).

4 1
možnosti

Putin nebude ustupovat až někam za Ural, to dá rozum.

1 0
možnosti
Foto

Tvrdit, že Hitler by byl bez šancí po přijetí sudeťáků do vlády je velmi naivní a narosto ahistorické.

Hitler měl jasně nalajnováno (viz Mein Kampf) a totéž Stalin (viz zasedání politbyra v roce 1927). Nerad to přiznávám, ale žádný samostatný a izolovaný úkon republiky nemohl běh událostí ovlivnit.

4 0
možnosti

Takže podle Vás naši předkové s armádou víc jak milion mužů ve zbrani by nic nezmohli? A naši byť proradní "spojenci" by přihlíželi válčení naší armády a namyšleným Němcem? Ke konci bitvy by se rychle přidali, stejně jako to udělaly USA. Jsme poučitelní?

0 0
možnosti
Foto

Válka není žádné řešení - válka je vůl, jak jste sám napsal. Všechny války i ty v minulosti, plodí jen další zlo, křivdy, nenávist, problémy ... které neřeší, ale jen odkládá, na dobu pozdější.

9 0
možnosti
Foto

Často jsem navštěvovala vojenský hřbitov v Retzu. Jsou tam všichni pohromadě, bývalí nepřátelé, bílé křížky na hrobech, některé jsou označeny jmény s daty narození a úmrtí, někde je napsáno der unbekannte Soldat. Chodila jsem mezi těmi hroby a ptala jsem se proč, proč zde leží mladí chlapci průměrný věk dvacet let a neleží zde ti, kteří válku vyprovokovali, nebo z ní profitovali, proč tito kluci, kteří ještě nepoznali život, někteří ani lásku, museli zemřít v cizí zemi bez rozloučení se svými blízkými a zažít hrůzy, které si my, lidé žijící v míru, nedokážeme představit.

Je špatné, když mládí umíra na chtivost a nerozum stáří.Rv

15 0
možnosti

Tady jste mi vnukla primo kacirskou myslenku, zeon ten Milous zeman musel mit pravdu kdyz cetl cosi ze Hitler byl Gentleman. On se vlastne za vsechny ty obeti vylky omluvil tim ze se zasebevrazdil. Jen ten hrob neni, soveti ho zneuctili.

To jsem zas dodal krasivomu ugolu duvod ke sturmu.;-D

0 4
možnosti

Bohužel, oba poslední ukrajinští prezidenti dodnes nepochopili to, že tento konflikt se dá vyřešit jedině tím, že začnou jednat přímo a nikoli přes nějaké prostředníky s těmi "vzbouřeneckými" regiony.

Nicméně, Zelenského je třeba pochválit aspoň za ta rozumná slova z poslední doby.

7 1
možnosti

Vás, pane Rozsívale, je třeba taky pochválit, že jste přišel na řešení konfliktu a to tak, že ukrajinští prezidenti začnou jednat přímo se vzbouřeneckými regiony.

3 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik