Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Neposlušné tenisky Vám šly lépe

0 1
možnosti
Foto

Však to psaní článků mi jde také skvěle. Žebříček blogerů podle obliby - karmy: https://blog.idnes.cz/blogeri.aspx?sortby=karma&sortorder=desc&query=

0 0
možnosti
PS

P73e59t96r 29S42k34á86c90e32l

26. 2. 2022 20:00

Fascinující je fakt, že několik roků se jako řeší problém vztahů Ruska s Ukrajinou, K čemu jsou diplomaté, mezinárodní úmluvy a dohody? Rada bezpečnosti je jeden ze šesti orgánů Organizace spojených národů (OSN), který je odpovědný za zajištění světového míru a bezpečnosti. Červená se a/nebo se kaje některý ze šéfů těchto organizací? A farmacprůmysl opět jásá - před válkou se vojáci očkují, během války spotřeba jejich výrobků stoupá a po válce psychofarmaka a další patáky pro vysloužilce. Co tohle je za "moderní" dobu?

1 0
možnosti
AF

Pane Skácel, jak vidím máte o pravdě přehled. Bohužel, musím si často uvědomit že ten pán, který přijel do mé kanceláře v roce 2005 a říkal mi že nás má celý západ za hlupáky, měl pravdu i když jsem si myslela že kecá, proto že po mě chtěl udělat podvod a já je nikdy nedělala a dělat nechci ani za tisíce.

0 0
možnosti

Zase jsme nejlepší.

Máme nejvyšší ceny energií a nejvyšší inflaci. Bude líp, bude to ještě dražší.

1 0
možnosti
AF

Je to výsledek volebního podvodu. Tři strany ODS,KDU-ČSL a TOP 09 jsou strany které tento stát rozkradli a rozprodali západním státům, které nás jen využívají. Ty tři strany dohromady získaly 27,79% hlasů. Jedna strana ANO 2011 získala 27,12% hlasů. Ale vládnou nám i s PIRÁTY a STAN. Kdyby se k ANO 2011 přidalo SPD a jiné strany, které se nebyli schopni spojit ač mají stejné názory, tak by nás západ takhle nepodváděl a neničil. Jiné vlády nenechávají takto to své občany okrádat. Např. POLSKO snížilo DPH na pohonné hmoty 23% na 8%, základní potraviny a plyn na 0% a elektřinu na 5%. Podobně se zachovalo dalších 9 států, kde myslí na slušný život svých občanů. To naše vláda nedokáže. Co je to za vládu, která nám tady nechává létat letadla která vypouští nemoci a jedy? Zadejte si do vyhledávače VELKÉ KONSPIRAČNÍ TEORIE: NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD NWO a přečtěte si o tom vše co se má stát a proč. Na Ukrajině se zabíjejí RUSOVÉ a jejich děti. To všechno se děje na přání snížení počtu obyvatel celého světa. Naše vláda má podepsat souhlas s přijímáním vrahů z UKRAJINY i JINÝCH STÁTŮ. PAK TO VŠECHNO POZNÁME SAMI.

0 0
možnosti
PS

P18e45t46r 35S33k38á70c36e21l

25. 2. 2022 15:14

Všem vřele doporučuji poslech částečky z níže uvedené konference a konečně se rozsvítí, jak moc dobře to USA s Evropou myslí. 400 základen po celém světě hovoří za vše...:

https://www.email.cz/download/k/FFpVvHcmv6R85J_wYhFJ4spJrP57EiiRCJHwJr2xIJqLMjWF73hLXBlsIzaleK9CAIQ7TpU/Prejav%20z%20roku%202015.mp4

0 0
možnosti
Foto

P34e46t95r 26H34a38n62n48i50g

24. 2. 2022 16:24

K aktuální situaci (dnes je 24.2): Položil jsem v mnoha fb skupinách, včetně té mé, Petr Hannig - FANKLUB otázku, jaké je stanovisko SPD k současné situaci na Ukrajině. Právě teď, cca dvacet minut po té mé otázce vydalo SPD své stanovisko. Jako předseda ROZUMNÝCH zcela podporuji návrh pana poslance Jaroslava Bašty, bývalého velvyslance v Rusku a na Ukrajině, aby ČR zastupovalo zájmy Ukrajiny v Ruské federaci (protože Ukrajina přerušila diplomatické styky s Ruskem). Stalo by se tak podle vzoru, kdy ambasáda ČR v Damašku zastupovala zájmy západních států v Sýrii, během tamní občanské války.

2 0
možnosti
Foto

P77e53t86r 45H79a71n14n31i64g

24. 2. 2022 10:30

Odpověď panu Limovi. Protože je zásadní tak zde: Já píšu jako člověk se zdravým rozumem a ne jako burzián. Nezajímá mě cena komodity v tomto případě elektrické energie na burze. Cena u nás vyrobené elektrické energie ( a jsme jejími velkými výrobci) se vůbec neměla na burzu dostat. To, co se zde vyrobí a co zde existuje v oblasti strategických zdrojů má nejdříve uspokojovat naše obyvatelstvo v takové výši, kterou je schopné platit. To platí i o vodě tak o elektrické energii. Je potřeba, redefinovat mnoho věcí v různých oblastech. Mimochodem, pokud se jedná o směšné situace, tak radši Vy nepoužívejte názvy států, které se učí už děti na základních školách. Libye se i v USA nebo odkud vlastně píše vždy po b ypsylon "Libya" "Libyen" atd.

8 0
možnosti
JL

Vazeny pane Petre Hannigu. Pisi k vam, jako k predsedovy strany Rozumnych. To chci jenom pripomenout jako k hudebnikovy, aby nedelal jste ekonomicke zavery ve svych clancich. Dostavate se do smesne situace. Tedy prima ukazka.

Cena komodyt na burze v celem svete se ridi podle poptavky a moznosti poptavku uspokojit. Take podle umluv mezi dvema skupinami. (duvod jakykoliv)

Nevim o cene plynu z Nemecka. Take nevim o cene z Libie, Sudanu a USA, Ceny na otevrenem trhu budou stejne. Umluvy budou mozne. Plyn muzeme mit z jakehokoliv statu ktery prodava. A tim pomoci zastavit priliv penez do RF. To muzete vycitat dnesni administrative USAZastavila svoji sobestacnost v energii a tim nastal prisvih. Datum 21 a 22 ledna 2021. podle prezidenskych dekretu.

Vysvetleni na pozadani.

0 1
možnosti
JR

"předsedovi"

"hudebníkovi"

"abyste (výraz aby jste v češtině neexistuje)

"komodita"

"Libye"

- před "který" se píše čárka

a pár dalších, menších věcí, kterými vás snad ani nebudu zatěžovat;-)

0 0
možnosti
Foto

Tolik křiku o ozdravení ovzduší a dnes nikomu nevadí, že většina občanů přešla z plynu a elektřiny na vytápění vším, co je levnější a prokládají to odpadem, který hoří. Z komínů vychází černý kouř, na ulici se dusíte, nedá se větrat a nikdo netroubí na poplach, kde jsou všichni přívrženci Gréty, také se asi tímto způsobem ohřívají, tak mlčí. V jiných státech vlády na zdražení energie zareagovaly a co u nás, příplatek na bydlení, z daní těch, kteří ho nedostanou, těm, kteří je neplatí.Rv

8 0
možnosti
VV

To se ale nestalo ze dne na den ted.

Kdyz jsem prejizdel v edvadesatych letech v Alzbetine hranice, vzdy mne vital ten jak v Bavorsku rikaji Katzendrechgestank, A tedu uz nme vita zase dobrych 5 let.

0 0
možnosti
Foto

P37e70t91r 21H90a17n57n26i32g

23. 2. 2022 14:00

Omlouvám se za hrubku, která se mi do textu vloudila. Původně jsem chtěl psát Vlády měly.... Ovšem při přeformulování mi tam zůstalo to měly, ale podmět se změnil na imaginární my. Mělo tedy být: Měli jsme se .... atd

Další chybou je: "Píšu v nadpisu", ovšem lépe má být "Píšu v titulku"...

Nebudu to v textu opravovat, protože ať je to autentický proud myšlenek včerejšího večera. Mimochodem při všech těch sankcích, bývalý prezident USA Trump vyslovil včera jednu, dle mého názoru pozoruhodnou myšlenku, že tento geograficky omezený postup Ruské federace v podstatě zamezil válce hrozivých rozměrů: https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/za-me-by-se-tohle-nestalo-posteskl-si-trump-40388010?fbclid=IwAR0NeXEyh0Ku7v-CBYmQ_K7JNifRg98kt_aPuH3lLBVJ6YjjhlGPQUmEukY#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=qFoMwLZO1rK-202202230721&dop_id=40388010&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest186_varianty_podcastu_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

1 0
možnosti
VV

Pane Hannig máte to v hlavě srovnané což sleduji už delší dobu ..doufám že budete kandidovat na prezidenta, protože ten materiál co se tam teď hlasí je tragický.

9 0
možnosti
MV

Prezident Hannig. Jeden pokus už tu byl. Několik pokusů vstupu do politiky take. Dopadlo to, jak se dalo čekat...

2 4
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik