Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi byste se měl rozhodnout, co vlastně chcete, co se vám nelíbí a dodat si relevantní fakta a argumenty. Pokud totiž kritiku postavíte na svém dojmu a dále pak píšete, jako kdybyste měl objektivní údaje, není to ani rozumné, ani věrohodné.

A když potřebujete kritizovat vládu, tak byste měl kontrastněji popsat, co je předmětem kritiky; vylévání vaničky s dítětem není příčina, ale důsledek. A když k tomu kritizujete státní a obecní orgány, že (něco..., ale co??) přehánějí, ale zároven doporučujete vyžadování dalších dokladů, které mnozí díky způsobu útěku ani nemohou mít, tak to "přehánění" nejen podporujete, ale chcete jej i gradovat.

Vypadá to, že vás ta válka vzala víc, než si sám myslíte.

8 3
možnosti
MM

Zřejmě jsou uprchlíci pro vás hlavně politické téma. Soudím podle toho, že jste anonci tohoto blogu umístil do barevného prostoru s popisem - politická aréna.

2 2
možnosti
Foto

Jako politik, musím

1 0
možnosti
Foto

No je to poměrně nechutný text. Cituji Vás: "Nemyslím si, že všichni ti imigranti, respektive imigrantky pocházejí z oblastí, kde zuří válka."

To jako že měli počkat až ruská bomba bouchne u jejich baráku? A co říkáte na fakt, že u nás najednou vzrostla poptávka po cestovních pasech? Vždyť ta válka je od nás ob Polsko nebo Slovensko.

Možná byste ještě mohl napsat jak ti uprchlíci po sobě zanechávají nepořádek (vždyť tu přeci po internetu kolovala nějaká fotka) a všem nám berou práci. A budete dokonalý.

17 9
možnosti
AL

JAk se někdo deklaruje jako "rozumný", "slušný", obyčejný", ... , tak o něm ve zvýšené míře platí, že má dva důvody pro své jednání. Jeden vznešený a jeden skutečný.

10 2
možnosti
JK

Cituji: "Snad měla vláda při udílení benefitů striktně vyžadovat nejenom pas, ale i nějaké tamní průkazy, které by rozlišovaly imigranty na ty z válkou postižených oblastí, kteří skutečně pomoc potřebují a na ty, kteří k nám přicházejí právě jenom kvůli těm benefitům."

Dokonalé. Pan autor si válku představuje úplně stejně jako Hurvínek válku.

Cituji: "Byl jsem několikrát svědkem, že na trase C metra, kde se nachází registrační středisko v Kongresovém sále, měli mnozí a mnohé z nich roušky pod bradou, nebo je neměli/y vůbec."

Autor zjevně nejezdí mimopražskými vlaky, tam už nemá roušku nejmíň polovina národnostně čistých pravověrných Čechů.

19 5
možnosti
Foto

Tady nejde o národnostně čisté či pravověrné. Dnes jsem právě jednomu takovému "národnostně čistému a pravověrnému Čechovi" právě v metru řekl, ať si laskavě dá roušku přes nos. Pravidla se prostě mají dodržovat. I "pro národnostně čisté a pravověrné Čechy" tak pro cizince.

2 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,17
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik