Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

Človeku sa ani nechce veriť, koľko diskutérov je zaslepených nenávisťou k Rusku.

5 6
možnosti
LJ

To neni zaslepeni ale zhnuseni.

3 0
možnosti
MN

Hannigu, Orbán za Maďary kope tak, že mu jich za pár posledních let několik set tisíc uprchlo na Západ. Centrum Budapešti večer mrtvé, v oknech tma, parkoviště zarůstají trávou. Ale Maďaři fajn, ochotní, přátelští.

2 4
možnosti
ZZ

Zato Praha v noci žije a lidé tiše zkuhrají zavření za dveřmi, aby je nikdo neviděl a neslyšel a aby je za to nikdo nepotrestal.

;-D

4 3
možnosti
Foto

BTW: Vůbec jsem nepochopil Orbánovu oslavu vítězství nad Zelenským.8-o

0 0
možnosti
Foto

Pokud Madaři považují za správné zavázat se Putinovi, je to jejich věc a rozhodnutí. Otázka je, jestli je to správné rozhodnutí a jestli se jim to nevymstí. Já osobně bych do toho nešel. Od rusa (tím odlišuji od jednotlivců, nejsou všichni jako Putin) co nejdál a za bezpečnostní zónu. A to i za cenu přechodných obtíží.

2 2
možnosti
PS

P90e88t25r 58S19k16á79c49e49l

12. 4. 2022 20:15

Koho z těch 146. milionů občanů Ruské federace myslíte, tedy od koho máme být daleko? Upozoňuji, že v převážné většině se jedná o Slovany, včetně Ukrajiny. Bohužel někdo má zájem o rozdělení. Ale my se nedáme.

0 0
možnosti
Foto

A "všichni" tam kopou za Putina a Rusko.

4 0
možnosti
PB

Vlézt dobrovolně pod knutu energetického protektora může jen člověk hloupý a krátkozraký. Vy to naopak nazýváte "viděl dopředu". A co tam uviděl, to nám taky sdělíte?

Rus vždycky lhal, vydíral a okrádal ty, jenž k němu projevili jakoukoliv vstřícnost. Všechny a bez výjimky. Stačí se jen podívat do historie.

Možná se Orbán a Maďaři neměli dívat "dopředu", kde už tradičně nic neuvidí, ale naopak dozadu, kde je toho vidět až moc.

6 3
možnosti
PS

Historie není černobílá, v lecčems máte opravdu. Jen faktická poznámka k Vašemu tvrzení, že Rusové okrádali ty, kteří k nim projevili vstřícnost. Doufám, že jste neměl na mysli vstřícnost k nim od našich spojenců před 110 lety a později. Například za vstřícnost nelze považovat fakt, že ještě v roce 1919 se bojovalo na Sibiři, kde zbytečně padlo 138 vojáků z USA. Spojenci si již tehdy chtěli Rusko rozparcelovat, vrhli se jako vosy na med. Komu vyhovoval Němec ve II. sv. válce je známo, až přestal plnit jejich dohody, rychle Rusům poskytli zbraně. Jak se za tuto vstřícnost Rusové odměnili, okradli někoho? V klidu nechť historikové hodnotí všechna pro a proti, což mě napadá - proč nejsou v TV apod. debaty historiků k současné situaci. Dozvěděli bychom se hodně nového.

2 0
možnosti
Foto

Petře, doporučuji film Pan profesor Hannibal

https://www.csfd.cz/film/124262-pan-profesor-hannibal/prehled/

jsou tam i ukázky, jakoby někdo někomu z oka vypadl.

4 0
možnosti
Foto

Pavle, my se známe, ač jsme politicky každý jinde. Umravni tady své spolubojovníky, ať si na mne nakládají cokoliv, ale ať mě slušně oslovují buďto Pane Hannigu ( jak já je oslovuji i když jsou o "století" mladší), nebo Petře Hannigu. Soudruhem jsem nikdy nebyl, to ty víš. Když jim nejde přes ústa pane, tak prostě jenom autore tohoto článku nebo tak nějak, Copak už se vytratila elementární slušnost. Dokážeš si představit, že by někdo ve středostavovském konzervativním Turnově za našich mladých let někdo někoho oslovoval pouze příjmením. Ano, to jo. Ale to byli agresivní, kovaní komunisti. Bojím se, že se nám ta doba vrací.

10 2
možnosti
MV

Rusové taky kopou za Putina a jaký to má výsledky...

7 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik