Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Naprostý souhlas a velká karma za střízlivý, racionální a zároveň citlivý pohled na současné události.R^;-)R^

Politiků si obecně nevážím, protože většina z nich hrabe pouze za sebe, pro své zviditelnění, pro svůj prospěch a do své kapsy. Ale pokud se náhodou objeví ten, který pojal svoji politickou roli především jako SLUŽBU svým občanům, bude mít takový politik vždy můj velký respekt a obdiv. A myslím, že ne jenom můj.

20 7
možnosti
Foto

Víte, ono Putina si také mnoho jeho lidí chválí, jak dělá prý vše pro ně a pro matičku Rus, a přitom je to masový vrah, lhář, podvodník a agresor. Otázka je, jestli se někdy jak Rusům, tak Maďarům, otevřou oči...

17 8
možnosti
ZZ

Ve srovnání s posledními prezidenty : Gorbačovem a Jelcinem, je pro Rusáky Putin skutečnou ikonou.

R^

3 0
možnosti

Ač jsem s Vámi mnohdy souhlasil, teď tomu tak není. "Jájinkové" jistě mají jednodušší život, ale karma si je najde. Hrát hru na obě strany, když denně umírají nevinní lidé je ubohé. Apropó, pokud Maďarsko vystoupí z EU, žádná škoda to pro ni nebube, ale Maďar si odstřihne další možnosti spolupráce. S jeho imigrační politikou lze souhlasit, ale zde se hraje o život v Evropě, potažmo na velké části světa, kterou by si chtělo anektovat Rusko. Tomu je třeba zabránit a uvrhnou Rusko do "doby kamenné"

3 3
možnosti
OS

Fajn, s tím se dá souhlasit. Ale že nám nevadilo, když umírali nevinní lidé v Sýrii, v Libyi, Afghánistánu a kdo ví kde jinde. Ono to bylo trošku dál, že? A když si zjistíte, že ty, co jsou dnes trošku dál od Ukrajiny, tak je to dnes taky příliš nerajcuje, pak třeba začnete přemýšlet, co je propaganda a co skutečnost. Tím proboha nijak nehájím zločince Putina a jeho mocenskou politiku. Ale jistá vlastnost našeho národa, tedy vlezdop... (nevím jak napsat slušný ekvivalent, abych nebanoval), jednou na Východ, podruhé na Západ, to je historický fakt. A ti kdo nejsou s námi, jsou proti nám, to už taky známe. A tak si čtu různé články z celého světa a stále si vytvářím svůj obraz skutečnosti. A není to veselá představa. Ale abych se vrátil zpět, Madaři podle mne nejsou ani váleční štváči, ani bezcitní kámoši vrahů z Ruska. Jsou jen méně zblblí propagandou a velmi pragmatičtí.

1 0
možnosti
RP

Považovala bych za úspěch Orbána kdyby se setkaní Putina a Zelenskeho, francouzského prezidenta, německého kancléře uskutečnilo.

8 0
možnosti
MM

To i v situaci kdy Orbán ve volbách porazil i Zelenského? 8-o

1 0
možnosti
Foto

Nebo aspoň regent Áder János, ten zbývající měsíc a dva dny. A pak uvidíme, co se vyklube z paní Novákové...

0 0
možnosti
JS

Orbán vyhrál předevší díky tomu, že má ošéfovaná média a volební systém. Kolik znáte Maďarů? Já jich pár znám a ti Vám řeknou, Orbána zajímá jen moc a prebedy, oni ne.

13 7
možnosti
RP
JS
Foto

Nebo také: Orbán kope do mnohého, na čem je založen demokratický svět a našel způsob, jak přesvědčit větší část Maďarů, aby kopali s ním. Je to jejich věc, ale to neznamená, že to nemůže být kritizováno (naopak na to musí být poukazováno) a v rámci členství Maďarska v EU překážkou čerpání výhod z toho plynoucích a časem třeba i členství.

4 10
možnosti
HM

Vaše články snad jediné vyjadřují seriózně, přece však kriticky dění a nešvary této doby. Čekáme na ně, a vždy je čte nejen naše rodina, ale i mnoho přítel Děkujeme Vám. Hana Mondeková Mgr.

18 6
možnosti
PD

rychle, než to smažou;-D

2 0
možnosti
Foto

No kdyby sloužil jenom své zemi, bylo by to v pohodě.

12 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik