Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zajímalo by mě, proč by mělo Maďarsko zvítězit proti celému světu. Tendence stavět národy do role utlačovaných Evropskou unií, je prach a zároveň sprostá manipulace založená na lžích a polopravdách. Orbán kope především za svou moc, která mu zachutnala. Maďarsko je vzornou ukázkou toho, jak nebezpečná je pro demokracii ústavní většina, která má pak tendenci parazitovat na věčné časy.

23 9
možnosti
LU

Orbán kope za Maďary?8-o

7 1
možnosti
Foto

Asi trošinku jiný pohled než je ten Váš, pane Šiku. To se snad smí - anebo ne? , R^ Karma

9 2
možnosti
Foto

J78a43n 16Š29i26k

7. 4. 2022 7:55

Projektanti jediné správné pravdy? Myslel jsem, že Vy také prosazujete jedinou správnou pravdu. Nebo jich máte v kapse víc?

7 10
možnosti
JD

J88a45n 57D34o67u80š47e93k

7. 4. 2022 8:36

Není tady jediný bloger který by psal o politice a silně článek nezabarvil svým postojem. Ani jeden. Berte to tak. Vycucněte si co potřebujete a osobní názor zvažte.

5 0
možnosti
MS

Tenhle článek už je lepší a objektivnější. Osobně si myslím, že tam je skrytá pomsta za maďarskou menšinu na Ukrajině.

Co se týče vztah Maďarsko - EU, tak když ze spolku vystoupí nebude to mrzet ani Orbána, ani Leyenovou a vlastně ani mě.

Co se týče V4, tak takový partner je už pro spolek nespolehlivý. Sám jste přiznal, že Orbán primárně kope za Maďary, nikoli za středoevropany. Takže ve finále by V4 stejně podrazil.

4 0
možnosti
RM

No ono by to vystoupení zřejmě Němce mrzelo. Viz: https://echo24.cz/a/Sgn8V/jak-nemecko-chrani-orbana

0 0
možnosti
Foto

Ať si Maďaři volí koho chtějí. Ale v podobě soft Putina (= Orbán), který už omezil sdělovací prostředky, si tak své ruce ukrajinskou krví také mažou.

17 17
možnosti
MB

Orbánův model je úspěšný, ovšem nesmírně kontraproduktivní. Čerpání výhod z EU, s přisazenými vlastními prvky. Směle tvrdím, že M. Zeman Viktorovi závidí. Vydal se cestou podobnou, totálně ovšem neuspěl. To je to vymezování se proti bývalým sankcím proti Rusku,souhlas s odnětím Krymu, olešťování rudé zdi a klavírní vystoupení v Pekingu. Netajím se překvapením, jak s ním partneři naložili. Žádné výhody, žádný respekt, v podstatě jej total znemožnili. Zahraniční politika je Milošova největší blamáž. K tomu jeho osobní vlastnosti, zahleděnosti ega. Akce Balák je třešinkou na útrpném dortu ...

Viktor tančí čardáš na vejci. Uznávám, jde mi to dobře, skořápka nepraská. Volbami naopak vyztužena. Je otázka, co by se dělo. Kdyby tak postupovaly všechny státy. Např. Vy samotný, jste produkt r. 1968, emigrace. Střetl jste se se solidaritou, podporou. Co kdyby neexistovala a ostatní státy "Orbanizovaly"?

Je těžké určit únosnou míru přijatelnosti a pragmatismu. Dle mého názoru, je Viktor za čarou. Určitě, jemu samotnému to přineslo vítězství. On v podstatě dělá Husákovu Normalizaci. Faktem je, že tamním lidem se to líbí. Mé osobě nikoliv. Pochopitelně jde o vůli jeho voličů, vítězi se sluší gratulovat. Ovšem následovat jej ? Za sebe tvrdím - v žádném případě ... :-)

15 5
možnosti
Foto

Maďarsko je solidární s uprchlíky z Ukrajiny. 500 000. 2. nejvyšší číslo v Evropě.

12 0
možnosti
LS

Orbán - smradek ale teploučko.

2 6
možnosti
JK

Orbán v roce 2014 nařídil, že Maďarskou jadernou elektrárnu Paks rozšíří ruský Rosatom. Bez soutěže. Půjčkou z maďarského státního rozpočtu. Smlouva byla uzavřena do režimu "tajné", cena neznámá. Jedna z nejdůležitějších smluv, které Maďarsko v novodobé historii podepsalo.

A pak přijde pan Hannig a napíše, že Orbán kope za Maďary ;-D

24 5
možnosti
Foto

Maďary většinou nezajímá ideologie, ale ceny. Lacinější pohonné hmoty, elektřina, plyn, celkově ceny. Jedině co je z ideologie zajímá, že chtějí, aby společnost byla normální bez gender výstřelků ovlivňujících zdravý vývoj dětí.

16 4
možnosti
Foto

Jsou jen dvě možnosti. Jak to vidím já, tak Orbán ženě Maďarsko do náruče Putina, ten si jej uvázal na řetěz, který bude postupně zkracovat, nebo se to celé otočí proti němu.

13 7
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik