Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Jít s KSČM do voleb? To je stejné jako jít do voleb s NSDAP nebo SdP. Rudá nebo černá totalita vychází na stejno. Jsem rád, že rozumní sociální demokraté tento nápad zavrhují.

9 0
možnosti
Foto

To je zajímavé. Když se spojily pravicové strany, tak to je moudré (což já samozřejmě za moudré také považuji, ale kdyby se měly spojit strany levicové, tak to je naivita podle Vás.

3 0
možnosti
Foto

Svátek práce se u nás zprofanoval slovem komunistický, byla to chyba tehdejší vládnoucí třídy, která se snažila o stoprocentní účast na těchto slavnostech, což bylo úplně zbytečné, lidé by rádi přišli bez tlaku na účast, protože vždy byla zajištěna zábava i občerstvení, po průvodu se většinou hrál fotbal, my děti jsme to milovaly a tátové a mámy při sklence dobrého vína, nebo pivečka probrali své radosti i problémy. Postupem času se zapomínalo na myšlenku, která vznik tohoto svátku pracujících provázela a uchytil se ten zavádějící název, který lidi od účasti odrazoval.

Teď se začalo blýskat na lepší časy, protože i zástupci jiných stran začali pořádat májové dýchánky a znovu se snaží obnovit tuto tradici, která sahá do roku 1889 a byla vytvořena na počest dělníků v Chicagu, kdy jejich stávka skončila masakrem.

No a když pomineme všechny tyto historické události, není třeba připomínat, že máj je měsíc zamilovanýchV a krásné procházky k němu patří. Každý má možnost si vybrat s čím si první májový den spojí, důležité je nesedět doma, ale znovu se setkávat, hovořit spolu a užívat si krásného dne.R^

6 1
možnosti
JZ

Já se těm komunistickým prvním májům vyhýbal, jak mohl.

4 0
možnosti
JB

J84i91r59i 92B31o53r

2. 5. 2022 14:50

To je teda parta. Přijde mě to jako " Big sklerotik show".

6 1
možnosti
Foto

Která parta? ČSSD, KSČM či co?

0 0
možnosti
Foto

A tohle píše člověk, který předsedá spolku, co si říkají Rozumní.

12 3
možnosti
Foto

Co to má znamenat. Pochybuji, že jste za tu chvilku, co jste reagoval mohl vůbec článek přečíst. Hlavně jedovatá slina, i když nevíte o čem ten článek je.

2 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik