Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prezident by měla být osobnost, která ve svém životě něco dokázala.

Středula, jehož největším životním úspěchem je maturita na průmyslovce je spíš parodie na pojem "prezident".

5 2
možnosti
Foto

Myslíte si, že ověnčení tituly před a po jméně je zárukou, že člověk nepodlehne morálním nástrahám, že nikdy neztratí tzv. zdravý rozum?

3 0
možnosti

Skutečnost, že pan Babiš je favoritem prezidentské volby, je smutným důkaz nesmírně pokleslé úrovně právního a morálního vědomí lidu této země.

4 3
možnosti

Machalo, za vlády ANO ses měl určitě nejlépe od sametové revoluce. Covid nepočítám, to vláda nezavinila. Tak neblábol takové pitomosti.

2 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, jaká spousta zdejších diskutérů naprosto nepochopila můj článek. Je vidět, že už dnes, v době krátkých zpráv, neumí lidé pochopit delší článek. Jeden diskutér napsal, že Babiš vyhraje první kolo, ale druhé rozhodně ne. Psal to jako polemiku se mnou. Ovšem, o tom ten celý článek přece je.

1 0
možnosti

Autorovi se podařilo potrefit několik hus najednou. Tolik nenávistného kejhání na adresu autora blogu se hned tak nevidí. Je to důkaz toho, že pan Hannig má pravdu - ostatně jako skoro vždy.

8 7
možnosti
Foto

Autor preferuje slovenského estébáka na Hrad. Stejně preferoval alkoholika Zemana. Autorova úvaha odpovídá kvalitě jeho práce za bolševismu. Za vše vám moc děkujeme soudruhu Hannigu....

5 3
možnosti
Foto

Tomáši Honzíku. Nikdy jsem soudruhem nebyl. Kvalita mé práce za bolševismu byla právě tak kvalitní, statisíce kopií prodaných desek a alb, jako kvalita mých článků. Stále už přes rok první dle obliby, karmy. Já vím, že pro někoho, kdo je širší veřejnosti neznámý, je hrozně těžké se s tím smířit.

4 0
možnosti

O86t52a 79D75v95o83r52a30k

4. 6. 2022 9:16

Bude to takové hezké uzavření sametové revoluce. Prezidentem se stane Andrej Bureš Babiš, bývalý komunista, donašeč STB, soudem uznaný lhář a podvodník.

7 2
možnosti

Oto Dvoraku, jste demagog. Až Babišovi něco prokáží, tak ho odsuzujte. Ale v době, kdy byl premiér, se celý národ měl nejlépe od sametové revoluce. Pokud toto nevidíte, tak jste buď Pirát, či soukmenovec pětikolky. A za tu vám nyní děkuje celá národ. Až bude Fiala cpát vaše peníze ukrajinským oligarchům, tak to pak budete tleskat a jíst k večeři chleba s margarínem.

5 1
možnosti

Tím atraktivním Středulou jste mne dostal. Takže ten Váš příspěvek je jen taková víkendová legrace? Pak ano, pak to dává smysl.;-D

8 2
možnosti
Foto

Uvidíme na začátku příštího roku.

1 0
možnosti

V pátek bylo na Seznamu, že soud s kauze Čapí hnízdo má začít v září. Prima začátek volební kampaně.

2 0
možnosti

Pan Blaško byl nejdřív komunista, potom v armádě NATO a teď v podstatě zase komunista. Nemyslím si, že má nějakou šanci.

0 0
možnosti
Foto

Asi máte pravdu, ale ne v tom že byl komunista a potom v armádě NATO. To byl též Petr Pavel a ten by šanci měl, což mi určitě dáte za pravdu. Jenomže Hynek Blaško prý nedostane nominaci od SPD, takž nebude moci vůbec kandidovat. Nezapomeňte, že ta jména, co se objevují i v preferencích, nic neznamenají. Buďto musí každý získat 50000 podpisů i s čísly občanek a trvalým bydlištěm, na což H Blaško nemá peníze, nebo nominaci od 10 senátorů či 20 poslanců. Prošel jsem si tím před pěti lety. Takže těch devět kandidátů na prezidenta (včetně mě v roce 2018) není jednoduše dosažitelná záležitost. Proto v nové volbě nebudu kandidovat.

0 0
možnosti

Zeman nastavil laťku tak nízko, že jen těžko může přijít někdo horší. Mě bude stačit, pokud po dlouhých dvaceti letech nebude presidentem zase Rusák.

3 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik