Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tyto zdánlivě rozumné nápady mají jedinou vadu, a to je realizace. Píšete ....dohodne se demarkační linie. S kým? A kde bude? Podle Rusácka na hranicích Slovensko, Maďarska a Polska. Rusácko vede na Ukrajině vyhlazovací válku

Vyhlazovací válku ?

Vyhlazovaci válku viedli Američania vo Vietname.

Používali Napalm, Fosfor, Kobercové nálety,Agent orange na živé ciele.

Veľmi poučné čítanie : https://tomaskrejci.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785331

0 0
možnosti

Tyto zdánlivě rozumné nápady mají jedinou vadu, a to je realizace. Píšete ....dohodne se demarkační linie. S kým? A kde bude? Podle Rusácka na hranicích Slovensko, Maďarska a Polska. Rusácko vede na Ukrajině vyhlazovací válku, víte.

Potom má nastat období klidu. Proč? Proč by Rusácko nemohlo kdykoliv postupovat dál?

Takže jedině kapitulace Ukrajiny. Řeknou, vezměte si co chcete, znásilněte koho chcete, deportujte koho chcete a kam chcete. Myslíte, že uniklé plány co s Ukrajinou jsou jen fantasmagorie? Vždyť se ale realizují.

Unavuji se zde psaním, protože váš "rozumný" návrh je úplná blbost.

0 1
možnosti
Foto

P35e90t89r 87H57a86n40n79i18g

14. 6. 2022 20:05

vaše dikce nese znamení nižší inteligence, tak si laskavě nechte pro sebe, že rozumný návrh je blbost. Nenávist přináší jenom problémy. Co já vím, nazývá se stále ještě Rusko. Podle Vás by nikdy žádná válka neskončila. Nemyslím tím druhou světovou, to byla totální porážka Německa, ovšem, podívejte na globus, Rusko se tak porazit nedá a přesvědčili se o tom jak Napoleon tak Hitler. Jednáním skočily tyto války První světová, Korejská, Vietnamská a dokonce v roce 2014 i ta na Ukrajině Minskými dohodami. Rusko ovšem minské dohody respektovalo. Ukrajina v posledních letech s nimi nesouhlasila. Takže i tato válka musí být ukončena garancemi velmocí a OSN.

2 1
možnosti

Diskutujeme o záležitostech, o kterých víme pouze to co nám propaganda jedné a druhé strany sdělí. Tedy víme, že nic nevíme. O tom, že válka je hnus nelze pochybovat, ale co za tím vším je ??? I kdybychom tu pravdu znali, tak s tím nic neuděláme. Nechceme ruský plyn, nechceme ruskou ropu. No ale ČR ani jedno z toho od Ruska neodebírá. Dodavatelé nejsou státní. Stát není dodavatel do prodejní sítě. Vše dříve státní se privatizovalo a převážně rozprodalo. Pokud odmítnutím nákupu benzinu, nafty a plynu přimějeme dodavatele odebírat tyto komodity z jiných zdrojů, tak OK. Celý ten náš politický blázinec s Ruskem mi připomíná film "Myš, která řvala". V tom filmu se jednalo o jakési knížectví, které vyhlásilo válku USA. Vojáci toho knížectví jeli na turistické lodi napadnout USA. Cestou jejich loď míjela americký válečný křižník na který vojáci knížectví spustili svoji válečnou lukostřelbu, což americké vojáky pobavilo. Velice bych si přál mír a to všude. Mé přání však nikdy žádná velmoc nevyslyšela.

2 0
možnosti
Foto

Mate pravdu. Tak jako nekteri dlouhodobe varovali pred potencialem pro valku a navrhovali resit situaci na UA vcas (resp.neprilevat olej do ohne),tak napr. prof.Stanek uz pred ctvrt rokem vysvetloval, proc jsou sankce nesmysl... Ona se vsak lepe poslouchaji hloupa hesla.

Lidi se perou o uzemi a zdroje od nepameti. Nemeni se. Jen jsme bohuzel venovali svoji energii nejvice do vyvoje zbrani proti sobe. Rusko se chova despoticky. USA se svoji mentalitou vydelavat se nestiti niceho a se Saudskou arabii budeme obchodovat misto s Ruskem. Jeden vrah vedle druheho... Je to na volicich. Nez se nam podari znicit vse.

1 0
možnosti
Foto

Kratky zaber v CT na civilistu na Ukrajine: "Chceme jen, aby to skoncilo". Nerika jak. Ti trpici civilisti chteji jen ty hruzy ukoncit. A ihned v CT nasleduje propaganda valky, kolik zbrani jsme dodali atp. Co rika Putin...Co rika Zelensky...Co rika Fiala. A mezitim umiraji deti kazdy den a vsem tem klukum hrajicim si na vojaky je to fuk. Celistvost uzemi pry je dulezitejsi. Sice zniceneho uzemi s mrtvolami a s nekoncicimi krvavymi spory do budoucna, ale je to pry zasadni. Jako by menici se hranice skoro vsech statu nebyly krvave....

2 0
možnosti
Foto

To známe z historie. Už roce 1938 se mocnosti v Mnichově dohodly, že zachování míru je důležitější než územní celistvost nějakého Československa.

Na jak dlouho to fungovalo jako pojistka proti zničeným územím s mrtvolami a daším krvavým sporům?

1 0
možnosti

Napište Putinovi, ať stáhne svá vojska, když Vás vyslyší, bude po válce.

0 2
možnosti

Nejprve je třeba, aby Ukrajina s Putinem jednala a pevně dohodla novou hranici Ukrajiny, její odzbrojení a denacifikaci, včetně zajištění, aby nebyla členem žádného vojenského paktu.

;-)

1 0
možnosti
Foto

P77e36t90r 85H74a96n72n16i40g

11. 6. 2022 13:24

Toto jsem napsal v diskuzi na Novinkách, ohledně výroku Joe Bidena: Mladí válečníci s bojovou praxí na displeji svých chytrých telefonů, vyčítají Joe Bidenovi, že je dědek, jak jsem četl v diskuzi. Kdo si myslíte, že Ukrajině může pomoci zvrátit současnou situaci, když USA dávají od Ukrajiny ruce pryč, jak se zdá. Polsko, my? Západní státům EU se také moc nechce angažovat, viz Německo. Macron by rád smiřoval. Jenom Boris Johnson je největším dodavatelem použitelných zbraní na Ukrajinu, což je pochopitelné. GB (dnes UK) je odedávným geopolitickým soupeřem Ruska, už od dob Petra Velikého, Kateřiny atd.. Protože v historii největší mocnost na moři byla Anglie a největší mocnost, po úpadku Francie na souši bylo Rusko. Skutečně si myslím, že se jednat mělo už na začátku, kdy byl v sázce pouze Krym a Donbas. Kissinger to řekl velice dobře. Jednejte s Ruskem, dokud je čas. Na východě už vystrkuje růžky Čína (Šalamounovy ostrovy a pod.) USA se nemohou ještě více angažovat na Ukrajině. Chápu, že je v zájmu USA zastavit válku tam, kde probíhá nyní, než by mohla vyhřeznou na Pobaltí, kde by podle bodu smlouvy NATO č. 5, musely sami vojensky zasáhnout.

1 0
možnosti
Foto

Pane Hannigu, dobré ráno!

Co máte prosím na mysli tím »GB (dnes UK)«? Vždyť Velkou Británii (to je to GB) zatím nikdo nezrušil. Nebo mi něco uniklo?

0 0
možnosti
Foto

P93e71t65r 53H69a31n36n79i60g

10. 6. 2022 12:55

Škoda, že není povinná základní služba 2 roky, tak jak byla dříve. Nad zdejšími válkychtivými diskutéry by visel Damoklův meč povinného nasazení do války, když premiér Fiala tvrdí, že jsme ve válce. To by se jinak dívali na válku. To by je přešla ta bojechtivost. Trochu mi to tu připomíná, jak znám z vyprávění pamětníků z Ústí nad Labem, jak někteří místní Němci vítali Hitlera a jak jim pak spadla čelist, když museli do války a v případě Sudet to bylo po napadení Sovětského svazu přímo na východní frontu ( na rozdíl od nasazení ve Francii, což byla procházka rozkvetlým sadem). Mobilizace. To je to zakleté slovo, kterého se obává velmi mnoho mužů.

1 0
možnosti
Foto

Při apetitu Vladimira Vladimiroviče nelze vyloučit, že popdorovatelům jeho choutek po cizím území by možná podobně spadla čelist, když by coby obyvatelé jeho rozšířené říše museli jít na fronty jeho dalších výbojů nebo byli coby méně spolehliví totálně nasazeni někde na Sibiři. Koneckonců už je to trochu vidět na některých "dobrovolnících" posbíraných z Ruskem okupovaných oblastí Ukrajiny.

2 0
možnosti
Foto

No, někeré texty se vznačují tím, že jejich ideání zpracování je ignorovat je. Škoda, že až po jejich přečtení se laskavý čtenář dozví, že si zase naběhl

0 0
možnosti

Bojím se čtenáře jedné knihy - St. Římané.

0 0
možnosti
Foto

A co řeknete válečníci na toto?: Nebude se postupně odhalovat jedna věc po druhé. Skutečně nevíme, kde je pravda, proto je nutné zastavit válku okamžitě. Navíc vaše hloupá ideologie vůbec nepostřehla, že Rusko stále, byť pomalu postupuje a pokud se válka nezastaví okamžitě Ukrajina by mohla být odříznuta od moře. Je v zájmu Ukrajiny zastavit válku: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/hromadne-znasilneni-rusko-ukrajina-ombudsmanka-denisova-dezinformace.A220609_180946_zahranicni_pukk

2 2
možnosti

My válečníci jsme rádi, že tyto informace mají šanci být prezentované na veřejnosti a že dokonce i na té zkorumpované a fašistické Ukrajině to jde. A buďte si jistý, že se odhalí ještě spousta dalších věcí. Třeba https://cnn.iprima.cz/bestie-zahladily-stopy-znam-pravdu-o-potopeni-krizniku-moskva-tvrdi-otec-vojaka-110034?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik