Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GG

Vaše řešení se mi nelíbí. A nelíbí se ani čtyřem ukrajinským paním z Charkova, které u mě momentálně bydlí. Chtějí svoje území zpět, nechtějí se ho vzdát ani za cenu okamžitého ukončení konfliktu, a to i přes to, že mají strach o své muže, příbuzné a známé, co tam zůstali. O své domovy už se strachovat nemusejí, neboť ani jeden z nich, včetně fotografií ze svadby, výkresů dětí, všeho, co jim bylo milé, už neexistuje.

16 1
možnosti
Foto

Pane Hannigu, zastavte už to vaše šílení!

8 2
možnosti
ZZ

Nesmíme zapomínat, že nikomu nepomůže, když naši zemi zbídačíme jen proto, abychom se světu předvedli jako největší zachránci demokracie.

Ukrajinský režim ještě před nedávnem neměl s demokracií nic společného a byl plně v moci oligarchů, kteří si do čela státu nastolovali své vlastní loutky. Co tedy svými dodávkami zbraní zachraňujeme?

8-o

2 13
možnosti
AT

Pomáháme bránit rozpínavosti Ruska.

7 1
možnosti
JV

Němci měli štěstí, že se jím tam ten pán z "Rozumných" taky v Bavorsku neusadil.

Hranice Ukrajiny od rozpadu SSSR byly jasné. Putinove Rusko je agresor a okupant na cizím území. TEČKA.

10 2
možnosti
Foto

co nato říci než, že takto argumentuje pouze hlupák

0 3
možnosti
JZ

Hannig je obyčejný lhář a demagog, který ty, kteři stojí na straně napadeného, nazývá válečnými štváči. Rusko vyprovokovalo agresivni válku proti Ukrajině a musí nést následky. Rusáci vraždí, znásilňují, masakrují a radují. S takovými je těžké vyjednávat. Dělat, že se nic nestalo. To je postoj vlastizradců a kolaborantů.

9 3
možnosti
ZZ

Srovnám li demagogii vás dvou, tak Ziegler jednoznačně v demagogii vede na celé čáře !

Kam se na něj hrabe Hannig.

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
PB

Takže já to shrnu: dejte Rusku kus Ukrajiny a odpuste mu, že povraždil tisíce nevinných lidí. Okamžitě zrušte veškeré sankce a dělejte, jako že se nic nestalo. Ukrajina nedostane ani rubl kompenzací, ale za to může mlčet. Rusko si potom smí přidělená území zplundrovat podle vlastního uvážení, protože EU a USA se přiživují.

Viděl jsem vás v novinách, jak se na srazu KSČM tulíte spolu s Konečnou a Semelovou. To názorové hulvátství by tomu odpovídalo.

22 2
možnosti
Foto

Před tím jsem byl zase na jiné prvomájové akci. Paní Konečné jsem říkal, že pokud bude takto zacházet se svým hlasem, tak brzy o něj přijde a poradil jí, jak dát i při projevu odpočinout svým hlasivkám. prostě jako odborník, jsem nemohl přejít mlčením její naprosto zhoubné zacházení se svými hlasivkami. O politice to vůbec nebylo. A paní Semelovou, kterou jsem dříve potkal někde na nějaké autogramiádě, jsem požádal, aby mě s paní Konečnou seznámila. Toť vše. Jinak ani s KSČ jsem nikdy nic neměl a ani s KSČM nyní. Ale jsem vstřícný člověk.

0 5
možnosti
MB

Pokud člověk očte sdělení, podobně další blogy - Paroubka aj. , člověka ze kterého jsem na větvi? Pak souhlas - "Zastavte to šílenství"! Už zbývá dát do školních osnov - Gabčíka s Kubišem, jako mezinárodní teroristy. O Mašínech ani nemluvě, tu už jsou jasní. Rušitelé míru, klidu a pořádku . Zlatý Čurda, ten měl ještě rozum. Jistotně by dnes taky cosi sepsal ... :-)

7 1
možnosti
JK

Hannig očividně patří k těm, co by v zájmu míru a vlasti vítali ruské okupanty v Praze s vlaječkou bv ruce. Jak rozumné. Z těchto tvorů je mně nevolno.Rv

10 4
možnosti
PB

Nepište že by, když nevíte, jestli opravdu nevítal.

5 0
možnosti
JK

Fakticky nechápu, proč ti spojenci a Rudá armáda vedli nesmyslnou válku, ve které celé národy nepředstavitelně trpěli, proč se s pokorou nezačlenili do III. říše a válku tak ukončili. To bychom se všichni měli jako vaše babička.

Jsme to ale pitomci, taková smůla, jenom kuli nějaké ideové čistotě, či co.

10 2
možnosti
AT

Zapátrejte v archivu svých článků a připomeňte si, jak jste posuzoval události před a po Mnichovu 1938. Chválil jste snad politiky, kteří chtěli "obyčejným lidem" přinést klid a mír výměnou za územní ztráty a další ústupky agresorovi?

9 0
možnosti
Foto

Je to o něčem jiném. Německo nebylo v září 1938 dostatečně vyzbrojeno, aby mohlo zaútočit na ČSR. Bylo nutné tehdejšího agresora silou varovat ještě před zamýšleným útokem. Navíc na hranicích s ČSR nebyl ani žádný pohyb německých vojsk, který by naznačoval odhodlání k útoku. Bylo to jenom válečnické žvanění Hitlera atd. Nyní však na Ukrajině probíhá válka, tzv. udržovací válka, která spíše připomíná 1. světovou válku a pohyb , nepohyb vojsk u Verdunu.

1 5
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik