Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JK

Opravdu jste napsal větu "Rusko bude zodpovědné za obnovu spálené země"?

Máte pár příkladů zodpovědného zvelebení ruskou armádou dobytých území? A mohl bych je vidět? ;-D

8 0
možnosti
Foto

NDR. Dal jsem Vám plusový bod, protože reagujete přímo na obsah článku. Samozřejmě, že se to nedá srovnat s NSR vzhledem k finančním možnostech možnostech okupačních mocností zvláště pak USA a na druhé straně SSSR.

0 0
možnosti
JK

Proč neskládáte písničky a místo toho se cpete do politiky a plácáte nesmysly? Pošlete vzkaz Putinovi, aby zastavil to šílenství, které rozpoutal, a aby ruská vojska vypadla z Ukrajiny. Třeba vás poslechne.

11 4
možnosti
Foto

Toto je přesně ten hloupý diskuzní příspěvek, kterému jsem dal minus, neboť nereaguje na článek, ale na to že muzikant musí být nutně hloupý. V historii, premiér Polska v roce 1919, špičkový klavírista, skladatel ( mimochodem narodil se na Ukrajině), Vitautas Landsbergis, prezident Litvy po poměrně dramatickém osvobozovacím boji proti SSSR před jeho zhroucením, muzikolog, hudební historik atd.

1 1
možnosti
PZ

No jasně. Češi jsou moc obeznámeni takovouto taktikou. Účinkovalo to velice skvěle v Mnichově 1938 a dokonce i po invazi vojsk Varšavské Smlouvy v roce 1968.

Po Mnichově si západ naivně myslel že Hitler už je nažraný. Ale byl to velký omyl že jo. O řádění Nacistů snad nemusím psát. Stačí opomenout zavřené školy a gestapem mučení vlastenců.

Po invazi v roce 1968 byla vláda ČSSR unesena do Moskvy kde museli podepsat potupné vyhlášení že Československo požádalo o bratrskou pomoc.

Dubček a jeho vláda byli odstaveni. Nastalo 20 let kde veškeré řízení jak politické,ekonomické,kulturní bylo z Moskvy.

Československo nesmělo vyrábět nic co by technicky přesahovalo SSSR a o politice nemusíme diskutovat že? Husák,Štrougal a všichni ve vládě museli papouškovat vše co hlásila Moskva.

Tak tady máte ten appeasement. Česko to zná velice dobře.

10 0
možnosti
LK

Pane Hannigu, Vaše bludy ze všeho nejvíce připomínají situaci, při níž byl náš stát "v zájmu míru" okraden o území Sudet, aby byl následně "osvobozen" protektory i jeho zbytek.

Když máte tak plná ústa blaha ukrajinského lidu, nechte laskavě na něm, jestli bude ochoten s ruskými vrahy a okupanty bojovat o své území, o svou vlast a o svou budoucnost.

Bohužel, dnes je jedinou možností, jak "západ" může k řešení situace přispět, masivně Ukrajinu podporovat v její cestě, na kterou byla zavedena ruskou agresí. Pokusy o sprostý handl domnělého míru za další ukradené ukrajinské území by byly daleko horší než mnichovská paralela, protože tam si ještě politici mohli naivně nalhávat, že Hitler válku nezahájí.

Ve světle válečného šílenství putinova Ruska dnes podobné výzvy už nejsou naivním lhaním si do rukávu. V horším případě jsou účelově stylizovanou manipulací přívrženců ruské fašistické kliky, v lepším (?) případě slabomyslnými a od zjevné reality (nejen) posledních měsíců zcela odtrženými bludy.

21 3
možnosti
Foto

Vaše slova mi připomínají padesátá léta a prokurátora Urválka.

5 14
možnosti
Foto

Hannig vůbec není proruský. Je pro ukrajinský lid, který , na rozdíl od zdejších válečných štváčů, kterým není svatý lidský život a kteří by nechali trpět válkou, nemocemi, žízní, hladem jenom proto, aby byla uspokojena jejich ideologická čistota.

3 16
možnosti
AT

vy si fakt myslíte, že zdejší "váleční štváči" mají vliv na vývoj války na Ukrajině? Co kdybyste nechal samotné Ukrajince rozhodnout, jestli se potupně vzdají, nebo budou bránit vlast proti agresorovi i za cenu lidských ztrát?

4 0
možnosti
LN

Chtěl jsem reagovat skrz argumenty. Jenže to bych musel reagovat na tolik absolutní lidské mentální slabosti a neexistující charakter a morálku, že by to bylo delší než samotný článek a ve výsledku celý ten příspěvek by se stejně dal shrnout do jedné věty - Hannig je proruský Rv

Zastavit válku jakýmkoliv způsobem (tj. i kapitulací Ukrajiny), demarkační linie od velmocí, zrušení protiruských sankcí, kopání do současné české vlády a Západu, lži o neexistujícím dopadu sankcí na Rusko, ... - to je tak neskutečně odporné a vysloveně kolaborantské uvažování.

Poslední věta je naprosto dokonalá: "Autor je předseda Rozumných" - ano, Rozumných, ne rozumných.

8 1
možnosti
Foto

Domyslete to do konce:

Rusko po této zkušenosti usoudí, že tohle je pžece skvělý způsob jak zbohatnout a ještě přijít k území. Radostně na to kývne a z konjunkturou získaných prostžedků doplní materiální ztráty v armádě. Za dvě desetiletí zkusí posunout hranice zase o kus dál.

14 1
možnosti
Foto

J92a55n 83Š71i80k

8. 6. 2022 22:53

Dohodnutá demarkačkní linie? Předpokládám, že tou máte na mysli státní hranici Ukrajiny. Kdyby tomu bylo jinak, tak svět by legimitizoval zločinné jednání agresora. Byl by to precedens nejen pro agresivní Rusko, ale pro každého dalšího maniaka. Napadnout cizí zemi, výkousnout si několik desitek kilometrů a milostivě dohodnout demarkační linií. Jinak tady nejde o sankce samotné. Ty opravdu z krátkodobého hlediska účinek nemají. Z dlouhodobého hlediska však Rusko vrací přesně tam kam patří. Zpátky na stromy. Vlastně pardon. Od VŘSR tam už jsou Hezký den

14 1
možnosti
JL

Vystihl jste to na 100% presne pane Siku Rusko uznalo ukrajinsky stat v roku 1991, de facto a de jure! Musi byt tedy respektovat svuj zavazek.

4 0
možnosti
AM

A52d21a12m 85M64a43l41ý

8. 6. 2022 22:42

to řekněte Putinovi:-/

5 0
možnosti
Foto

Ano. To by OSN, či někdo jako byla Angela Merklová, což teď nikdo až na Macrona, který ovšem není tak diplomaticky šikovný, není, měl vstoupit v jednání jak s Putinem, tak se Zelenským. Každý provaz má dva konce. Pokouší se o to turecký Erdogan. Alespoň se snaží odblokovat ukrajinský přístav Oděsu, který je zaminován ukrajinskými silami, aby nenastal v Africe hladomor kvůli nemožnosti transportovat ukrajinské obilí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik