Diskuse

Apokalypsa

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je docela možné, že v rámci Vašeho předvolebního působení mohou podobná prohlášení mít vliv na voliče, kteří budou "rozumní" v podobném smyslu, jako Vy. Ostatní vědí, že tomu tak není a nebude. To, že se svět jaksi rozes..., není vina naší vlády, ale pouze úzké skupiny jedinců, kteří momentálně přežívají v kremelských bunkrech. Je třeba vždy na prvním místě pojmenovat pravou příčinu.

Vámi navrhovaná kolaborace se zalezlými krysami je typickým projevem české přízemnosti, hlavně si to s nikým nerozházet, že?

Lidé budou umírat stejně jako doposud a nepochybně budou i důstojně pohřbíváni, jsme civilizovaná země a ne Burjatsko, kde je to bezpochyby jinak. Lidé budou mít doma teplo - bude dražší a bude ho nejspíše méně, ale nezmrznou.

Vždy je nutno srovnat naši situaci se zemí, kde opravdu není dostupná elektřina a plyn a mají tam - 20 pod nulou. Tou zemí je třeba bránící se Ukrajina agresorovi, s kterým se chcete domlouvat.

Ach jo.

15 2
možnosti
DK

To jsou zase strašné žvásty. Tímto se řadíte k proruským nokům jako Okamura, Klaus či Paroubek. Že se nestydíte lhát a plašit. Hůře asi bude, ale toto je šíření poplašné zprávy a to je trestné. Redakce by se nad tím už konečně měla zamyslet. Nebo už se vážně dostala na úroveň PL?

6 8
možnosti
Foto

Vida. Tak se má podle vás trestat i jakákoliv pochybnost. Jakákoliv sebemenším odchylka. Právě jsem dočetl George Orwella 1984. Ach jak podobné.

6 3
možnosti
JZ

Nesmyslnou válku na Ukrajině začalo Rusko a ono ji také může kdykoliv ukončit. ,

8 2
možnosti
JK

Schovávat svůj názor za třetí osobu (Klause) je bobkaření. Z čeho máte strach, je to nějaký starý reflex z doby nesvobody slova?

Je to až zábavné jak posluhovači Putina krouží okolo a šíří děs a hrůzu z věcí příštích, dokonce nyní už tím, že budeme víc umírat a nikdo nás nezpopelní, tedy použít k šíření paniky krematorium je dost drsná inovace. Podprahově nám tihle dobroeánci jaksi vnucují, že pod Putinem by bylo líp, nemáme se bránit jeho imperiálním středověkým choutkám a vzdejme se bez odporu.

Tůdle, stateční Ukrajinci ho s naší pomocí porazí a zaženou skřety zpátky do Mordoru a jestli si kuli tomu budu muset koupit další svetr, tak to beru.

10 1
možnosti
Foto

Z čeho mám strach? Z vás, protože mi připomínáte svazáky padesátých let, kteří vyřvávali "smrt pro Miladu Horákovou". Stejná dikce, stejné myšlení. Kdo nejde s námi stoprocentně a má jakoukoliv sebemenší pochybnost o správnosti vládních nařízení a vládního narativu, tak je nepřítel. Hitlerjugend už jsem nezažil, takže nemohu srovnávat. Mimochodem, Ukrajinci už mají války také dost, tedy ti, co hrdinně zůstali ve svých domovech.

6 3
možnosti
JK

Jediné místo, kterému apokalypsu nepřisuzujete, je Ukrajina. Ach bože.

12 0
možnosti
Foto

Asi jste článek nedočetl až do konce. Naopak apokalypsa na Ukrajině probíhá: "

Normální vztahy pomohou i urovnání konfliktu na Ukrajině. Válka bude utrpení tamních lidí jenom prohlubovat.

Ta apokalypsa tam už probíhá,

Zdroj: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=789628 "

0 1
možnosti
Foto

Jsem senior a nevím o žádné hrůze, která by na mě a mé okolí dopadala. Plyn na zdražili o 300 a stejně tak elektřina na příští rok. Takže mně to žíly nerve. Nevím, proč stále někdo má ukrutnou touhu dělat se seniorů nesvéprávné blbečky. Netouží aby se někdo o mě staral.

17 0
možnosti
PK

No vy jste světlá výjimka a příklad pro všechny seniory....ostatní to zasáhne jak prognozuje autor...

4 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik