Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak Ukrajina se nesmí podle Vás bránit a bojovat protože hrozí nebezpečí, že bude agresor - Rusko zahnáno do kouta. Rusko bude zahnáno pouze tam odkud přišlo. Na svoje území. To je ten kout? Pokud se Ruskou svou politikou a agresí ničí samo. Ekonomicky a lidsky je to opravdu pouze jeho problém. Agresi se nesmí ustupovat. To je celkem základní historická poučka. Pokud má někdo problém pro přihlášení do diskuze se zříci anonymity a tím i zodpovědnosti za to co do veřejného prostoru píše tak to problém bude na jeho straně. Máte pocit, že anonymní bláboly, nadávky a plivance něco vylepší?:-)

15 1
možnosti
Foto

P73e24t83r 38H47a35n87n61i41g

4. 10. 2022 10:06

Není to o tom, že se Ukrajina nesmí bránit. Bránit se MUSÍ. Jenže je třeba zároveň nastolit mírová jednání. Mohli jsme být garanty takových mírových jednání, kdyby prezident Zeman, se tak naprosto nepochopitelně postavil do řady příznivců války. Bohužel nikdo se nerýsuje, Kissinger už ve svých 99 letech to asi nebude. Teď s něčím podbobným přišel Elon Musk. Válka končí buďto totální prohrou, Napoleon u Waterloo, Hitlerovské Německo, USA ve Vietnamu, Sovětský svaz a USA v Afghánistánu, a nebo jednáním Korea, a války až do první světové včetně, jenomže ta jednání v letech 1918 a následně, byla tehdy příliš jednostranná a měla za následek vzestup Hitlera a nechuť Maďarů, kteří ztratili dvě třetiny svého území.

0 3
možnosti
ST

Petr Hannig 56454

A co náš mladý senátor Hilšer: Pošlete na Moskvu jadernou bombu, psal.

https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A220926_792329_blogidnes&vlakno=114883666

2 0
možnosti
JK

Mimochodem pan autor kromě jiného přišel na to, že vyplnit číslo OP nejsou ochotni výhradně ti lidé, kteří s ním souhlasí. Proto v diskusích převládají ti lidé, kteří s ním ostře nesouhlasí. To je doslova průlomový sociologický výzkum.

14 0
možnosti
ST

To opakované a zdůrazňované zmiňovaní "přátel, kteří mu píší a nemůžou se zde zúčastnit diskuzí", je také poněkud zvláštní...

4 0
možnosti
Foto

Rusko v koutě? A kdo ho tam zahnal? Že by samo? A nestačilo by bez jediného náboje odejít z Ukrajiny a už v koutě nebude? To myslíte vážně, že když Rusko expanduje a pohrozí, že to tak zůstane, nebo použije jaderné zbraně, tak je zahnáno do kouta? A Vy si říkáte "rozumný"?

15 0
možnosti
MB

Přitom je řešení tak snadné. Obchodovat, přátelit se. Vyměňovat si mládežníky, jezdit na dovolené. Vážit si života a pomáhat druhým. Rusko je v historickém zajetí samo sebe. Vždyť bez války! Statisticky vymírá. O ekonomice nemá smysl mluvit. Při mobilizaci ze země uprchne více chlapů, jako narukuje. Plesnivé kanady a ukradené součástky, uniformy? Asi jako základ prosperity ... :-)

8 0
možnosti
Foto

Žádná slušný člověk s nepřeje válku. A ať už je to Rus, Ukrajinec, ČVech nebo Slovák. To jen někteří bojovníci" za klávesnicí se jí baví, asi příjemně vzrušují. Matky těch zabitých dětí, vojáků a civilistů určitě ne. Válka je zločin. A nic není černobílé. RvX

2 3
možnosti

P21e44t89r 34Č36e19r64n32ý

4. 10. 2022 7:41

Brežněv nebyl Ukrajinec. Místo narození se opravdu nerovná národnost 8-o

4 0
možnosti
Foto

O tom, že Brežněv byl Ukrajinec, lžete. Ostatně jako skoro vždy. Proto Vám nevěřím ani nos mezi očima a jsem rád, že jste ve všech volbách byl "velmi úspěšný".

Brežněv se totiž narodil na Ukrajině ruským rodičům. To je asi tak jediné, co měl s Ukrajinou společného. Viz Wikipedia:

Brežněv se narodil ve městě Kamjanske, tehdy Kamenskoje (Каменское), u Dnipra na území dnešní Ukrajiny. Jeho dědeček Jakov, otec Ilja i matka Natalja Děnisovna Mazalovová se kvůli práci v ocelárně přestěhovali ze zemědělské vesnice Brežněvo, která leží v Kurské oblasti v Rusku, do Kamenského v Dněpropetrovské oblasti, což byla tehdy Jekatěrinoslavská gubernie Ruského impéria.

9 0
možnosti
VS

Přidržíme-li se logiky pana "rozumného", potom Konrad Henlein -narozen ve Vratislavicích nad Nisou- byl Čech jako poleno.

2 0
možnosti
ST

Rusko, agresor na Ukrajině, "zahnáno do kouta"...

3 0
možnosti
Foto

J49a42n 29Š66i54k

4. 10. 2022 7:30

Nevidím, že by tu někde někdo někoho zadupával do země, pokud za zadupáváním do země nevidíte, že má někdo zcela opačný názor. Nikdo tady není zavírán, mlácen ani mu není bráněno, aby studoval co chce a pracoval či nepracoval jak chce. Jinak si dovolím mít opačný názor než Vy a nemám v úmyslu Vás tím zadupat. Brežněv i Šelest zmínění v článku byli především občané Svazu sovětských socialistických republik, který nás v roce 1968 bezostyšně napadl, podobně jako dnes Rusko Ukrajinu. To, že měli oba ukrajinskou národnost, no a co? Víte kolik žije v Západních Čechách Moraváků? Babiš je Slovák, znamená to snad, že se nás Slováci snaží obsadit? Řada premiérů, která v minulosti odstoupila před Babišem byla z Moravy, z toho vyplývá, že na Moravě jsou všichni politici neschopní? Co nám tím vlastně chcete říci, že Brežněv byl Ukrajinec? To, že nás v roce 1968 obsadila Ukrajina? Přesně tímhle nesmyslem totiž mávají konspirátoři a proruské weby. Hezký den

15 1
možnosti
JK

Pane Hannigu, vy také "ustupujete do předem připravených pozic". Vaše proruská orientace je zřejmá a mění se přesně podle trajektorie jakou vytyčuje Miloš na Hradě.

Je evidentní, že Putin je agresor a válečný zločinec a jako se zločincem se s ním může maximálně jednat jen o vině a trestu. Vaše rétorika "nezatlačování do kouta" je evidentní politikou ustupování agresorovi a fakticky podporou pro jeho krvavého válečného tažení. Takže všechna vaše ujišťování a omluvy jsou jen prázdná gesta opožděně reagující na celkový vývoj situace. Kopírujete přesně politiku Zemana, který obrátil a nyní odsuzuje Putina, svého kamaráda a přitom stále naslouchá rádci Nejedlému, který je přímou spojkou k putinovcům v Kremlu. Takže jde jen o fasádu pod nátlakem veřejného mínění.

9 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik