Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Milý Petře. Kdysi jsem napsal. Oba jsme stárnoucí mužové. Logicky si každý najde svůj způsob zábavy. Já se klasicky motám kolem rajčat a dřeva. Vy, pro kandidaturu -Kdykoliv a kamkoliv. Pro mne bezúčelné a nerozumné. Pravda, stále lepší, jako se devastovat někde v krčmě ...

Ta angažovanost logicky předpokládá - nabídku názorů. K tomu blogy dobré, beru jako zdroj zábavy. Nechápu meditaci nad diskusí. Z podstaty se musí objevit oponentura, jako vítané koření toho konaného. Články bez diskuse nečtu. Význam jsem skutečně nepochopil. Autor má zřejmě nějaké puzení. Tak jej popíše. a pryč. Proč to nesdělí útrobám šatníkové skříně nechápu. Mohl krásně oslovit ramínka a výsledek by byl stejný ...

Nespatřuji nikoho, zadupaného do země. Vidím plejádu názorů - pluralitu. U Ruska, vážně nemám co řešit. Neuvěřitelná - Rozvojová země zmaru. Velice trefně napsala p. Jandová - Ani 10 Čajkovských, nebo Gogolů jim nepomůže. Šílenství mužika z paláce - její slova jenom dokládají. Tamní imperátorský styl už přerostl - V teroristickou státní organizaci. Jak známo, s podobnými se nevyjednává. Jsme tam, kde jsme byli. Opět Strašidlo obchází Evropu a pomýšlí na celý svět. V kontextu - "Adolf byl ještě rozumný člověk". Vladimirovič pro jeho znovuobnovení slávy skutečně vykonal mnoho. Obdivuhodná zásluha. Rozum Ády? Vzal si kapsli a revolver. Usmál se na Evu Braunovou a konal - dal pokoj :-)

9 0
možnosti
EH

Jedná věc je plejáda názorů, druhá věc je útok na autora bez napsání názoru.

Buď se necháte urážet nebo raději nic nenapíšete. Moje inteligence byla zhodnocená tolikrát, že si říkám, že mají všichni oponenti pravdu, protože pořád něco píšu jako dement. :-)

4 1
možnosti
JK

Pár západních politiků, kteří měli pocit, že není radno zahánět Německo do kouta, podepsalo v roce 1938 Mnichovskou dohodu - Německo chtělo stejně jenom ty oblasti Československa, kde žili víceméně jen samí Němci, takže co jako. Mělo to i oficiální název - říkalo se tomu politika appeasmentu, lze přeložit jako politika usmíření - takže kdo by proti tomuhle mohl něco namítat, že.

4 0
možnosti
EH

Takže měli dodat ČSR zbraně, ať si ty Sudety ubrání sami?

Rok 1938 se skloňuje často jako argument proti mírovým jednáním.

Raději budeme riskovat jadernou válku, protože druhá světová byla odložena o rok zbabělci?

Co se raději vrátit do 2022?

2 1
možnosti
PD

Pokud napisete, že se Rusko nesmí zahnat do kouta, co si pod tím představit? Donutit Ukrajinu ke kapitulaci, zajistit Rusku současný územní status Quo, jednat s jejími představiteli jako s demokratickými politiky? Jak by asi vypadala Evropa, kdyby stejně uvažovaly mocnosti v 1944?

13 0
možnosti
JK

Pravděpodobně neodpoví. Kéž bych se mýlil.

1 0
možnosti
JK

Stále na stejné vlně. Nezahánět putina do kouta. A opět jako dlouhá řada vám podobných... nic navíc, žádná přidaná hodnota v podobě vysvětlení nebo názoru, co tedy s tím, co dát putinovi, aby nebyl v koutě, o čem má Ukrajina s rusáky jednat, když putin jasně řekl, že co Ukrajině ukradl, nikdy nevrátí. Pořád jen vy a vám podobní opakujete, jak je potřeba jednat, jak nezahánět putina do kouta a tím končíte. Nulová hodnota písmen.

7 1
možnosti
Foto

Opět ta slova ze totalitárního slovníku: "Vám podobných". "Ztroskotanci a zaprodanci a jim podobní sesmolili a rozšiřují mezi pracující lid pamflet Charta 77". Z této dikce mám větší strach než ze slabého Ruska, které bude mít problém uhájit soudržnost své federace. A když ten problém už bude neúnosný tak Kreml zmáčkne tlačítko a už to pojede a to nejen tam, ale v celé Evropě.

0 4
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik