Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jaký je tedy vás konkrétní návrh? Co by se mělo dělat, udělat? Dočetl jsem se jen, že máme chodit k volbám.

8 0
možnosti

Pan Hannig má jediný návrh - myslet na zadní kolečka. Ale co to v reálu znamená, se od něj nedozvíte.:-)

7 0
možnosti
Foto

I já bych panu autorovi znova zopakoval zde již položenou otázku. Je pro jednání s Putinem. Putin se vyjádřil, že bude jednat pouze, když mu budou přiznána zabraná území. Chce mu tedy autor přiznat všechna ukrajinská zabraná území?

9 3
možnosti
Foto

Stejně jako mnoho ostatních kladu autorovi stejnou otázku.

Chcete pro svůj klid obětovat někoho jiného???

10 1
možnosti
JL

Myslím, že ruští představitelé to formulovali jasně, buďto uznáte to, co jsme anektovali a podvodnými referendy si přivlastnili a vepsali do ústavy, nebo se s vámi nebudeme bavit. A co vy, pane Hannigu? Přiklepl byste jim to?

22 0
možnosti
LV

Ano, Evropu bude hodně bolet přebudování energetického systému. Sebevraždou by ale bylo nepřebudovat ho. Podívejte je, co Puzin dělá na Ukrajině - ničí energetickou infrastrukturu. Kdyby Evropa zůstala závislá na Ruskem plynu a ropě, stačilo by zavřít kohouty. To byste chtěl?

12 0
možnosti
Foto

J12o87s52e87f 15B29á84r78t45a

3. 12. 2022 15:58

Tak co pane Hannigu, nic se nezměnilo, že.

3 1
možnosti
PC

A já myslím, že je to dobře. Proč by mělo, pane Bárto. Vy myslíte, že jste nositel té jediné pravdy? Jste člen uličního výboru?

6 3
možnosti
JP

Chápu, Putinovi přisluhovači se musí snažit...ale ono už skoro není čím strašit. Ukazuje se, že ostražitost a zdrženlivost naší vlády v rozdávání peněz má své opodstatnění. Ta hrozná bída zatím nepřichází, zásobníky plynu jsou plné, stejně jako silnice a nákupní centra...A ceny pohonných hmot už klesají...Evropa je celkem jednotná, ruské konvenční ozbrojené síly utrpěly zatím obrovské fiasko. Uvidíme, co přijde příští rok. ale katastrofu nečekám.

12 4
možnosti
JZ

Je pozoruhodné, že ti, co tady hájí Putina, jsou zároveň velkými bojovníky za svobodu projevu. Přitom sám Putin jakoukoliv opozici tvrdě potlačuje. Pokud by u nás byl režim jako v Rusku, pak dotyční neblogují, ale sedí v cele.

17 6
možnosti
ST

Tesat do kamene.

Ale myslíte si p. Zieglere, že si to dotyční nějak připustí, nebo se dokonce nad tím zamyslí?

Odpověď asi znáte...

2 4
možnosti
PZ

Pane autore, jen Itálie má vyšší HDP než RF, Evropa jako celek je bohatý region a pomoc Ukrajině jí rozhodně neruinuje. U nás to za půlrok činilo 10 mld, což je méně než rozdala minulá vláda důchodců na roušky, také neplánovaně, a nikdo nezamrzl, věnujte se hudbě, to je Vaše doména, v politice a ekonomii se jen ztrapňujete, všichni si pamatujeme na Vaši zářivou prezidentskou kandidaturu

13 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik