Diskuse

Řád a klid

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přirovnávat dnešní dobu s tou před 89 je totální hloupost. Pokud jste ani Vy ve Vašem věku nepochopil, že dezinformace je vlastně šíření poplašné zprávy a to je trestné, tak je mi Vás líto. To, že budete volit člověka, který včera v přímém přenosu prohlásil, že by v případě napadení Polska tam neposlal naše vojáky, dnes lhal, že to vůbec neřekl, to je další důkaz Vaší nejspíš senility. A to musím říct, že jsem mnohé názory kdysi s Vámi sdílel. Ano, můžete volit koho chcete a to je ta demokracie. Nicméně to o Vás mnoho vypovídá.

29 3
možnosti
Foto

P10e27t83r 50H42a56n89n67i10g

23. 1. 2023 18:46

Kde je v mém článku dezinformace. Četl jste to vůbec? Vždyť ve článku vůbec nic nepíšu o včerejší debatě. Evidentně jste článek nečetl.

4 2
možnosti
PB

P69e22t75r 70B91u60r14i32a85n

23. 1. 2023 16:47

Skvěle napsáno, děkuji. Jenom tak mimochodem, lidé by měli volit Babiše už proto, aby se veřejnoprávní media a většina zde diskutujících měli o koho otírat. Když tu nebude ani Zeman, ani Babiš, na kom si budou potom vylévat ten svůj kyblík žluči?

6 14
možnosti
Foto

Rozvědčík je funkce, která v české armádě neexistuje. Generál Pavel byl průzkumníkem ve výsadkářské jednotce. Úkolem průzkumníků je v týlu nepřítele objevovat a hlásit např. odpaliště raket, posuny nepřátelských vojsk, pozice nepřátelských štábů aj.

3 6
možnosti
Foto

Babiš ve věku 21 let se stává kandidát KSČ. Ve věku 23 let se stává členem KSČ, a to celkem po dobu 9 let. Ve věku 24 let se stává důvěrníkem StB, a to po dobu dvou let. Ve věku 26 let se stává agentem StB pod krycím jménem Bureš. Stává se jim dobrovolně, protože to znamená výhody. Agentem StB je celkem 7 let.Po celou dobu donáší na své spoluzaměstnance. Pavel ve věku 22 je kandidátem KSČ. Ve věku 24 je členem KSČ, a to po dobu 4 let. Po dobu 5 let byl v armádě ČSL. Po dobu 33 let sloužil naší zemi, jako voják, zúčastnil se zahraničních misí, kde si získal velké renomé už jenom tím, že dobrovolně a s nasazením vlastní života vedl naše vojáky na záchranu francouzských vojáků. Francie je za tuto statečnost vyznamenala. Za statečnost a odvahu obdržel několik vyznamenání od našeho, státu, dále od USA, Belgie Bulharska. Byl náčšelníkem generálního štábu naší armády, což je nejvyšší funkce v naší armádě. Po dobu tří let byl v NATO. Jeho jméno je v NATO pojem . Zatím Babiš v tu dobu hrabal majetek. Díky penězům pocházející od podezřelých firem ovládal Agrofert. Podvody a uplácením získával další majetek. Generál Pavel v minulosti úspěšně prošel nejpřísnějšími bezpečnostními prověrkami, jak na stupeň PŘÍSNĚ TAJNÉ, tak i NATO COSMIC TOP SECRET ATOMAL. To je nejvyšší bezpečnostní prověrka, kterou občan členského státu Aliance může získat. Tajné služby USA i Velké Británie si důvěryhodností generála Pavla musely být natolik jisté, aby s ním sdílely své plány na použití jaderných zbraní. Jeho čisté lustrační osvědčení potvrzuje, že Petr Pavel nikdy nebyl spolupracovníkem vojenské kontrarozvědky ani jiné složky StB.

19 8
možnosti
VS

Chyba nebo lež! Agenti VkR nepodléhali lustračnímu zákonu, jejich svazky jakoby neexistovaly a čisté lustrační osvědčení neznamená, že nebyli agentem VkR. Zato v parlamentu a ve společnosti se to jimi jen hemžilo. Nalezli do OF, vyměňovali ředitele a náměstky a jim nepohodlné lidi likvidovali. Velitelé jednotky hloubkového průzkumu byli agenty VkR zaručeně.

5 2
možnosti
VB

Zatímco Petr Pavel 33 let prokazoval oddanost demokratickému Česku, Babiš prokazoval ve stejné době oddanost zvětšování svého majetku a zamotával se do svým pochybných kauz.

Petr Pavel byl ve válce a za statečnost obdržel francouzský Řád čestné legie. Každý z nich tak má s Francií něco společného. Jeden francouzské vyšetřování nákupu nemovitostí (v souvislosti s Pandora Papers) a druhý francouzské vyznamenání. Trochu rozdíl, že?

31 1
možnosti
JV

Jako podnikatel - v demokratickém a právním státě - zaměstnává Babiš cca 40 tisíc lidí, kteří tu i platí daně, a živí svoje rodiny.

Jako politik prošel Babiš opakovaně demokratickými a svobodnými volbami, jako premiér ČR zredukoval počty ruských diplomatů na ambasádě v Praze.

S Francií má Babiš společné to, že mimo Pandora (kde jsou další slíbená jména, jak slibovala novinářka Holcová?) se s ním "pro Babišovo PR" sejde "na požádání" jeden z nejvlivnější mužů Evropy, prezident Francie Macron. O setkání s nejbohatším mužem světa Arnaultem se 99,9% lidí také může jenom zdát.

Ta vaše posedlost Babišem je mi úsměvná.

Pavla si klidně volte, máte k tomu svoje důvody. Stejně i ti, kteří volí Babiše nebo volit nepůjdou/prázdná obálka.

U nás v rodině i 10leté dítě ví, že okupovat cizí zemi není správné, natož aby to nevěděl člověk ve svých 26 letech. Byť uznávám, že vliv otce a "armádní" výchova hraje velkou roli a "okupace nebyla okupace, ale bratrská pomoc". Ano, jako voják je profesionál.

Za opěvování přátel z Varšavské smlouvy, v Pavlově vlastnoručně psaném životopise, je pro mě osobně JAKO PREZIDENT nevolitelný.

2 1
možnosti
Foto

P42e81t47r 29H44a96n16n29i63g

23. 1. 2023 16:01

Já naprosto nechápu zdejší nenávist diskutérů vůči mému článku. Tady to čteme ještě jednou s nezaujatým kamarádem, který se diví a kroutí hlavou. Vždyť ten článek je tak mírný. Jsou tam jen a jen fakta. Můžete se podívat na stránky Ministerstva vnitra. Tam ten KRIT je, nebo byl. Nepíšu nic, co by nebylo pravda. Jediné vysvětlení, že diskutéři článek nečetli.

11 14
možnosti
VB

I kdybych Babiše hodnotil jen za kákladě posledního týdne. Každá dnešní Babišova lež, podlost, překroucení faktů, vzbuzování strachu, hněvu a nenávisti dokazuje, že nemá být prezidentem. Kdo z voličů je sebevědomý, váží si sám sebe, svého intelektu i nervů, nemůže na tuto hru přistoupit.

Doufám, že lidé v Česku po éře Miloše Zemana nechtějí zažívat dalších pět let konfrontace, překrucování a vykrucování.

Osobně nechci na Hradě někoho, kdo šíří nenávist jako Zeman, má intelekt jako Jakeš a mluví jako Husák.

16 1
možnosti
MV

Pokud byste vůbec někdy za Rozumné získal tolik hlasů, pak byste mohl těm, kteří byli úspěšní, radit co a jak. Nemyslíte?

8 0
možnosti
Foto

P32e20t72r 66H90a34n26n62i94g

23. 1. 2023 19:13

já nikomu neradím

0 0
možnosti
JK

J74a92n 90K70a39r43a95s62e13k

23. 1. 2023 14:07

vazeni spoluctenari, diskuteri, lide.

Dlouho jsem premyslel, co na tento blog odpovedet. Az po dlouhe chvili mi doslo, co vlastne citim a ze to je to, co musim sdelit.

Ja jsem z toho smutny. Zoufale smutny, kdyz musim cist, co zde autor vytvoril. A jsem take smutny z toho, ze zde neni prostor na adekvatni odpoved. Soucasna doba nam naordinovala jakesi vstricne vzajemne chovani, at uz rika kdokoliv jakoukoliv hovadinu, tak jsme vstricni, okamzite upozornime, ze je ta demokracie a ze kazdy muze rikat co chce ....

Jsem smutny ze stavu nasi spolecnosti, Jsem smutny z diskuze zde, protoze zde by byla na miste ta jedina 'rozumna' reakce - plivnout autorovi pred nohy.

Ale to uz jsme se odnaucili.

6 3
možnosti
Foto

P58e80t98r 40H23a76n96n30i69g

23. 1. 2023 14:38

Ano, plivnout, pak fackovat, pak zakázat jezdit tramvajemi, pak zakázat chodit po chodníku, a nakonec poslat do plynu.

8 8
možnosti
JZ

Ano, výběr mezi oběma kandidáty není ideální. Na FB stránkách Trikolory to vystihl dokonale jistý pan Miroslav. Pětikolku a generála Pavla nemusím a volil jsem Vás. Takovou blbost však už v životě neudělám. Pavel není vzorem dokonalosti, ale Babiš to je arcilotr a je hrozné, že jej doporučujete. Tímto s vámi končím.

Ano asi tak, Babiš je člověk, který svůj majetek získal kdoví jakým způsobem a na sociálních sítích se hodně píše o tom, že mafiánské praktiky mu nejsou cizí.

25 0
možnosti
JV

Trikolora Babiše nikdy nedoporučovala, Zieglere. Zase výstřel mimo.

1 13
možnosti
OD

Hanningu, víš, proč tě nikdo nevolil?

Protože zvracením na rohožku druhých se volby nevyhrávají. Tihle dva komouši mají co nabídnout, proto je v prvním kole volil jeden a půl milion lidí. Tobě se o tom může jenom zdát, ty disidente.

Jak se mají neposlušné penisky?

7 3
možnosti
JV

On ale letos nekandidoval, docente.

2 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik