Diskuse

Řád a klid

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tenhle televizní mladíček snad vyhraje volby Babišovi. V debatě byli dva soupeři proti Babišovi. V tom úseku debaty napadla Babiše geniální replika: "VY DVA chcete válku". A já dávám důraz na to vy dva. Babiš se sice neumí vyjadřovat, na rozdíl od generála, který je bezchybně nabrífován, zato však vystihl v pravý okamžik to nejdůležitější Vy dva chcete válku: https://www.novinky.cz/clanek/volby-prezidenta-urazi-nase-jidlo-a-ani-by-nam-neprisel-na-pomoc-babisova-slova-pobourila-polaky-a-vsimli-si-i-v-litve-40420712#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest205_redesign_feedu_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

5 19
možnosti
JZ

Totální Hannigova hloupost. Nikdo rozumný nechce válku. Kdyby vyhrál Babiš, který se stýkal s kmotrem a mafiánem Mrázkem, bylo by to pro nás hodně smutné vysvědčení.

11 3
možnosti
JK

Jaké hodnoty může preferovat někdo, kdo volí zbabělého lháře? Zase jenom zbabělost a lež. Tyto osoby zaslouží pouze velké pohrdání.

27 2
možnosti
Foto

Dobré ráno pano Hannigu. Se zájmem jsem si přečetl váš dnešní příspěvek a líbil se mi. Společnost je hluboce rozdělena a nikoli jenom kvůli Babišovi. K včerejší debatě jsem se vyjádřil zde A vítězem nedělní superdebaty České televizi se stává Andrej Babiš - Blog iDNES.cz

4 10
možnosti
RK

;-D Další díl pořadu Komik a jeho světR^

3 3
možnosti
Foto

J73a15n 13Š97i73k

23. 1. 2023 8:12

V polských médiích už píšou o Babišově výroku k případnému napadení Polska. Národ, který si zvolí takového člověka do svého čela, vymění čest, poctivost a hrdost za zlatou lžičku. Takový národ pak bude vždy rozdělen, rozhádán a bez sebevědomí a nikdy si nebude vážit sám sebe. To je Andrej Babiš. Vy si svou zlatou lžičku nechte, i když jste ji kdysi neměl, stejně jako já. Já tu svou raději zahodím do kanálu, než tohleto na Hradě. Hezký den

28 3
možnosti
RK

Babiš:

Lidi nechtějí žádný řád a a klid chtěšl už Jakeš...

Takže asi tak

4 3
možnosti
Foto

Pane Kněžínku, prosím, přečtěte si ten článek celý. Vždyť mi vlastně dáváte za pravdu. Ten článek vyznívá v tom duchu, že se tím vrátíme do totality. Vy jste četl jenom ten perex, že?

3 2
možnosti
Foto

Dobrý den pane Hannigu. S chutí jsem přečetl a až se k tomu dostanu, pokusím se odpovědět proč si myslím, že se nynější situace s normalizační atmosférou a metodikou srovnávat nedá. Vlastně mě nějaká smyslupná argumentace napadla poprvé až u Vašeho čtení. Přesto, že nejste zdaleka první kdo o tom píše. Fajn den přeji FV.

1 0
možnosti
Foto

Těším se na odpověď, pane Vracovský. Máte pravdu. Zatím nedá. Ovšem s důrazem na to ZATÍM. Slyšel jste o tom KRITu? To je opravdu síla.

2 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik