Diskuse

Mesiáš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I32v80o 76Ž92á56č93e48k

4. 2. 2023 13:10

Jeden podstatný rozdíl: dnes se konají jakž takž (ne že by nebylo co zlepšovat, to je vždycky) svobodné a demokratické volby. Za bolševického režimu se konala jen šaškárna, které se tak oficiálně říkalo. Takže srovnávat dnešní vládní koalici s tehdejší "koalicí" tzv. národní fronty je směšné.

Spíš by bylo prospěšné zamyslet se nad tím, proč jsou ve vedoucích funkcích ti lidé, kteří tam jsou. Jestli to není tím, že vůdci opozice jsou takové "osobnosti" jako Babiš, Okamura... nebo třeba Hannig.

1 0
možnosti

Není to po prvé, kdy agent KGB se stal prezidentem v jiné banánové republice. Před více než půl stoletím i ve Finsku. Uměle vypěstovaná propagandou politická negramotnost nese své ovoce. KGB není CIA aby se z ní odcházelo do důchodu. Takže, kdo chce kam, pomožme mu tam... Nebo tak nějak.

0 0
možnosti

To jsou ale tlachy... :-P

3 0
možnosti

Ta višeň, z které jste spadl, musela být hodně vysoká. Kde jste byl na to, že si Pavlovi voliči od něj slibují zlepšení ekonomické situace? To byla především doména Babišových voličů, kteří své preference zdůvodňovali tím, že za Babiše bylo líp, že se o lidi postará, že má rád seniory a jiné nesmysly.:-P

3 2
možnosti
Foto

Slaví a radují se Ti, kteří nevidí za hradbou slibů, hezkých úsměvů a na venek rázného chování, to co vedlo onu samozvanou osobu zvolenou už dávno před volbami podporovateli sčítací firmy "Pckard", bídu pramenící z jakékoli války. Málo se zde zdůrazňuje to, v co jsem vždy věřil a co bylo pokřiveno jak v roce 1968, tak i v roce 1989. Bylo to pokřiveno i v roce 1948, ale to si osobně nepamatuji. Ano volil jsem Babiše, i potom, co dělal za covidu, ale nechci takový stát, který mě bude pořád někam tlačit, nepotřebuji tady ani Rusy, ani Američany a nebo Číňany nebo jiné národy, jsme si soběstační a nepotřebujeme ke své obživě kobylky z Afriky, nebo cvrčky, kdo chce, ať je jí, proti gustu žádný dišputát, jak se u nás říká. Proč ale potřebujeme vojska a generály, to mně nikdo nevysvětlí. Každá země by si měla vybrat takové lidi do řad pořádkových jednotek, aby usměrnili ty špatné lidi ne tím, že je zavřou, ale převychovají je (možná nejlépe poctivou prací - ne prací otrockou). Jak vidíme prací otrockou jsou vychováváni lidé otrokáři a to my snad nejsme. Tak musím ať chci nebo nechci přemýšlet o tom zda člověk, který byl celý život vojákem a špionem je ten pravý abych jej mohl respektovat jako prezidenta. Snad mě jeho příznivci neukamenují. Konečně všem, kteří jej volili přeji pod jeho vládou dlouhou radost ze života a dosažení mnoha úspěchů nejraději pod jeho vládou jim přeji absolutní nesmrtelnost, aby si vše to dobré mohli bezmezně užívat.

9 5
možnosti

Neměnil bych na výstižné popisu ani slovo. Přijměte můj hlubokosklon a dík za rozum.

3 4
možnosti

J54a43n 12N83o11v79á12k

31. 1. 2023 14:32

To je nějaká protekce ,či co, že to tu straší už druhý den?:-)

1 0
možnosti

Protekční moudrý autor a chytlavý název. To snad stačí ne?

1 2
možnosti

Chybný úsudek, ostatně jako vždy. My máme radost, že tu snad po deseti letech bude někdo, za koho se nebudeme muset stydět a kdo bude dodržovat ústavu. To vy "Rozumní" nemůžete nikdy pochopit.

6 5
možnosti
Foto

Zejména po odůvodnění volby Babiše jsou pro mne neRozumní.

3 1
možnosti

K70a96r47e96l 30S27t25e98f36l

31. 1. 2023 13:12

Pane Hannig, máte tam pár faulů. Na rozdíl od Národní fronty nejsou další politické strany zakázané. Prostě takto lidé volili. A příště mohou volit jinak.

Argument, že jste slyšel o blokádě Hradu v případě vítězství p. Babiše, je z ranku jeda paní povídala.

A do třetice - nemyslím si, že většina lidí, kteří volili pana Pavla, očekává, že zlepší ekonomickou situaci. Spíš šlo o únavu papalášským stylem p. Zemana a neurvalostí p. Babiše.

7 0
možnosti

Hele neurážejte mě. Volila jsem Pavla a fakt nečekám, že on něco udělá s ekonomickou situací, fakt ne.

A řekla bych, že nebudu sama.

4 0
možnosti

Před chvílí jsem na ČRO Radiožurnál zaslechl nenápadnou zprávičku (31.1.2023, 7:31, cca 15 sekund):

Dnes bude zasedat Výbor pro bezpečnost, který bude na základě návrhu Ministerstva obrany řešit změnu ústavy tak, aby vláda mohla vyslat naši armádu do zahraničí až na 60 dnů, nebo uvítat cizí armádu u nás bez souhlasu parlamentu.

Vzhledem k obsazení parlamentu, prezidenta a ÚS v čele s aktivistou Rychetským (kvůli kterému se z apolitické instituce stala třetí komora parlamentu) se dá očekávat hladký schválení.

Zvláštní je, že na oficiálních stránkách Výboru pro bezpečnost se tuhle věc ani nedozvíte, asi se čekalo na sečtení hlasů.

Je evidentní, že politická klika, která je u moci, hodlá odstranit poslední zarážku, která brzdí opakování srpna 1968. A je jedno, z který strany ta cizí armáda přijde.

A taky je jasně vidět, kam Babiš mířil svým billboardem "Jsem diplomat, ne voják". Jo, válkou strašil, ale pětikolka ji hodlá rozjet naplno. Kolikrát fialovej signalista prohlásil, že ve válce už jsme, se dá na netu dohledat. A když se stal armádní generál vrchním velitelem ozbrojených sil, půjde to jak po másle.

6 4
možnosti

Souhlas až na to, kdo strašil. Válkou začal strašit sám premiér, který lží manipuloval manipulovatelnými.

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik