Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen k samotné inauguraci, tak nesledoval jsem ji, jen jsem viděl nějaké fotky a nejvíce mě zaujaly některé "vysmáté" celebrity pózující v oknech. Do nedávné doby mi bylo celkem šumafuk, co kdo dělal před sametem, důležitější pro mě bylo, co dělá nyní. Ale jelikož praní špinavého prádla z dob před sametem, se za poslední roky stalo hodně používanou a v některých případech i jedinou možnou municí proti "nepohodlným" osobnostem od Babiše až po Nohavicu, tak jsem zvědavý, jestli tento trend bude pokračovat i nadále. A pokud tuto munici použil měl použít k inauguraci a okruhu celebit, tak kdo lepší by mohl kádrovaného komunistického rozvědčíka podpořit lépe, než člen KSČ, protežovaný umělec a antichartista ;-)

2 0
možnosti

Kdybyste dokázali jen polovinu, co pan Hannig, tak můžete být na sebe pyšní. Ale když kritizuje někdo, kdo sedí doma za pecí s noťasem na klině, nechá se zbídačit pětišmejdy, tak ta kritika opravdu sedí.

2 0
možnosti

On vám ještě špion ukáže a budete se divit. Byl ještě velké NIC a už naštve Čínu. To náleží maximálně politiků, což on není a nebude. Vždy bude jen špion na Hradě. Už nám plánuje zdražení daní. Přitom mu do toho nic není. Říkal, že chce tmelit národ a chová se jak prasátko v porcelánu a to píši ještě hodně slušně.

1 0
možnosti

Neuveritelne, kandiduje na prezidenta a uz by chtel dozivotne chodit na Hrad na svacinku...

1 1
možnosti
Foto

Nezdá se vám, někteří diskutéři, a bohužel těch je zde většina, že se chováte jako vítězstvím opojení příznivci nacistů? Hitler po 30. lednu 1933 postupně ovládl veškeré důležité, dnes bychom to nazývali ústavní, funkce státu. A pak to jelo jedno za druhém. Křišťálová noc. Bylo úplně jedno, jestli v tom či onom židovském obchodě měli zboží kvalitní, či nikoliv. Jakmile byl majitel žid, tak se u něj nenakupovalo. Starým židům se neříkalo pane, ale pouze se na něj volalo příjmením. I zde se našel jeden diskutér, který jde v těch stopách. Málokdo si přečetl článek, ale jakmile je autorem Hannig, tak se jede v zavedených kolejích. Takže málokdo ze zdejších nenávistníků ani neví, že tento článek nebyl kritikou inaugurace, respektive prezidenta Petra Pavla, ale kritikou tzv. do vlastních řad. Že lidé místo, aby chodili na demonstrace, tak aby chodili ke všem volbám, včetně senátních. Jenže to by ti zdejší diskuzní "kobylky", nebo-li, jak je zde nazývají ti rozumnější uliční výbor, se museli obtěžovat přečíst si celý článek.

3 0
možnosti
Foto

A on někdo chystá Křišťálovou noc???

0 0
možnosti

K52a58r71e45l 22J93a25n30d92a

10. 3. 2023 21:25

Pane Hannigu, založte stranu Nerozumní, to by pasovalo líp.

0 1
možnosti

Přes řádění místního uličního výboru dávám jasnou karmu. R^

2 1
možnosti

A mě tu medaili nedali...béé...a jen Klaus má úroveň ;-D

5 2
možnosti

Opět jsou zde jedinci, kteří uráží pana Hanniga.

Opět jim vadí jeho kandidatura.

Oni tak nějak nikdy nikam nekandidovali, nemají odvahu, jsou silní jen u klávesnice.

10 15
možnosti
Foto

Není 6 smajlíků. Dávám mínus.

5 2
možnosti

Pane autore, z většiny vašich názorů a postojů čouhají jako sláma z bot vaše nenaplněné ambice.. :-(

14 6
možnosti
Foto

P15e70t21r 89H10a88n43n14i32g

10. 3. 2023 13:38

Podle sebe soudím tebe, pane Mudro. Moje životní ambice byly více jak naplněné. Teď si jednom hraji a tak, jako někdo sází tipsport, tak já pro zábavu kandiduji. Vyjde to levněji.

7 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS