Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Opravdu knucite nad tím, že jste jako "kdysikandidát" nebyl pozván na přípitek s novým panem prezidentem? Opravdu netusite, že mistry v zaklekavani jsou členové partaje ANO (vámi zmiňovany Havlíček)? Vás postoj k ČT je známý, takže tuhle oblast nechám bez řečnické otázky.

Bez omluvy - jste a vlastně vždy jste byl politicky bezvýznamný, až nulový. Sebereflexe žádná - proč by zrovna vás měl nový pan prezident Pavel zvát na číši vína?

Uknourane dítě, nebo senior se začínající demencí - tak bych hodnotil některé vaše názory. Přeju vám, aby se ti nezhoršovalo.

11 9
možnosti
JD

První zaklekávačka bylo ovšem již za ministra financí Kalouska. Firma se soudila a vysoudila mnohamilionové odškodné.

To ovšem tenkrát Valičkům a jim podobným nevadilo.

Dnes je vše jinak. Jak krásné, Havlistické.

2 9
možnosti
Foto

J60o87s43e11f 83B91á43r78t63a

10. 3. 2023 10:53

Tak už se rozebírá, kdo na inauguraci tleskal málo nebo vůbec. Vím, že se to hodně řešilo v Severní Koreji.

4 7
možnosti
JK

Koukám, že vám ještě nedošlo, proč jste ve všech možných volbách neúspěšný. Kritizujete jak zjednaný, ale sebereflexe vám naprosto chybí. Vás nepozvali do Španělského sálu na víno - to je malér. Osobně bych vás nepozval ani do hospody U Bucků.

11 4
možnosti
Foto

P33e54t24r 47H56a25n39n49i49g

10. 3. 2023 10:21

S takovými bych si pivo nevychutnal.

6 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane Hannigu. Také jsem to sledovala - noční rozhovor redaktora Kubala s prezidentem Pavlem by jakž takž fér - něco jsme se o jeho názorech přece jen dověděli. Jinak ve WS známé rituály, povinném úsměvy hlavních aktérů do kamer, jásající davy zvědavců a fanoušků na nádvoří, nic víc. To překvapení - s tou slepovanou prez. standardou to byl góĺ, ale kdoví, jestli ne do vlastní branky. (A podle sdělení v ČT24 prošpikované spousty policistů v civilu). U takových tak zpravidla bývá. Prezidentovi P.P. začíná nový život (státníka), brzy uvidíme jak se zachová. Díky za zajímavý článek. (Jo u těch valorizací penzistů předpokládám že provládně- solidárně, S vládou). Karma. R^

7 14
možnosti
Foto

Návrat oné "slepované" standarTy je velmi symbolický. Pro někoho je symbol české státnosti něco jako nápis na piksle s lanšmítem, pro někoho má význam poněkud jiný. :-)

16 3
možnosti
Foto

1. Jestli někdo ví něco o „zaklekávání,“ tak právě Karel Havlíček.

2. Pořád jste se s tím, že jste v prezidentské volbě propadl, nesrovnal?

13 5
možnosti
Foto

P78e98t70r 96H19a70n80n28i51g

10. 3. 2023 10:23

Já nepropadl. Bez peněz předstihl toho, kterému do kampaně dali 6 milionů. Pouze jsem zaujal názory.

2 5
možnosti
JV

J11o60s20e54f 53V18o96g91l

10. 3. 2023 9:01

Píšete "o něčem jiném" a máte na mysli právě inauguraci, to je právě ten den, kdy se Petr Pavel ujímá funkce: A teď se ukaž čí jsi kandidát! A už mu uvazujete smyčku, pokud nebudeš zákon vetovat, tak jsi na straně toho "všeho hrozného co tu máme". Vůbec nejde o ústavnost, jde pouze o několik po sobě prohraných volbách. Prostě někteří se nedokáží smířit s tím, že se společnost nebude řídit podle "pana" Babiše a Zemana.

12 3
možnosti
JV

Bludy jednoho zkrachovalého kandidáta z "rozumných". ;-D;-D;-D

12 7
možnosti
Foto

Z Vašeho textu není patrné, v čem spatřujete onu naprostou devótnost ČT a co by podle Vás přispělo k naplnění Vaší představy o tzv. vyváženosti.

Ale zajímavá je tato Vaše věta: " Pokládal, sice velmi zdvořile, ale přece jenom věcné otázky".

Slovo SICE zde budí dojem, že i ta zdvořilost Vám zdvihá obočí.

Zajímalo by mne, zda byste kvitoval jako dobrou otázku zajišťující částečně onu vyváženost, kdyby byl pan Pavel dotázán ve věci toho "největšího hnusu" o němž mluvil pan expremiér na brífinku hnutí ANO jako o důsledku práce médií.

A nebo byste trnul strachem, že odpoví třeba takto?: Dokud nebude známo jediné jméno dotčeného spolupracovníka pana Babiše, jméno jediné školy (kde údajně k tomu největšímu hnusu došlo ), jméno jediného studenta a provinilého učitele, je třeba věc vnímat jako příběh s pohádkovými bytostmi stvořenými účelově. S bytostmi, které po sobě logicky nezanechávají žádné stopy, kromě smradu, pro který byly stvořeny.

7 2
možnosti
Foto

"Vlastenci"! Tak už toho "vlastence" Hanniga do toho nenáviděného Senátu konečně zvolte. Už to zkoušel desetkrát a pořád nic. Naposledy jen 3,23 procent. To je celkem už úspěch. Nejméně to bylo 0,79 procent.;-D Proč by někdo takovou politickou nicku měl někam zvát?

11 4
možnosti
MB

Ano dilema Francie. Dá se zvýšit hektarový výnos zemědělce - podpálenou pneumatikou? Podobně zabránit rekordnímu zadlužování země - Demonstracemi proti zvyšování věku odchodu do důchodu? Přitom jde o 2 sílu ekonomiky EU ...

Podobné dilema Senát ČR. Následující ÚS - Lze ČR nařídit, aby se dále zadlužovala? Snahy Babiše dovést nového prezidenta k tomu aby sdělil - ANO, to lze a tak nám bude lépe ..

Všichni víme, tak to dále nejde. Škoda 8 let promarněného populismu s dluhy. Slevy na Vlak byly dobré. Pravda, Důchodová reforma by byla lepší. Předpokládám, Pavel zákon podepíše. Je si vědom - Tato generace důchodců poslední není ...

Těžko říci, tak z hlavy. Třeba vypíše Dekret na slevy - při vypůjčování loděk. Starší se povozí. A tak mezigenerační solidarita bude zachována ...:-)

13 2
možnosti
Foto

Míro. za vlády Babiše státní dluh stagnoval. Za předchozích vlád pořád rostl. Ke změně došlo s covidem. Když zavřeš továrny a obchody, příjmy do státní kasy se ochromí. Když navíc musíš nakupovat zboží, které je proti covidu nezbytné a které se tržně předraží, jde stagnace do kopru a k tomu došlo v roce 2020.

4 8
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik