Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Zkoušela jsem volit do senátu, ale nevybrala jsem si. Senát je odkladiště pro vyžilé politiky a kulturní celebrity. Převážně neúspěšně prezidentské kandidáty. ;-D

7 3
možnosti
MB

O Senátu již bylo napsáno mnoho.Užitečný systém. Dobře se to projevilo při uplatňování vlivu Zemana, Babiše. Proč není zájem o volební účast netuším. To stejné, jako by Baník porazil Spartu. Body nezíská, protože přišlo málo lidí? Konec mýtům - Při zrušení Senátu? Důchodec by získal 19 Kč. K čemu to? Do Hradní obory, kamene, jelenů, či skladu lihovin? ... :-)

4 2
možnosti
Foto

Mohl byste prosím upřesnit, jak proběhlo zaklekávání Senátorů? Chápu, že pan Havlíček má zkušenost se zaklekáváním podnikatelů prostřednictvím finančních úřadů. Ale zajímal by mě ten technický postup v případě Senátorů.

20 5
možnosti
Foto

Koukám, že se člověk ani nesmí zeptat, aby hned od letky nedostal minus.

4 4
možnosti
DS

Racionálně uvažujících lidí, kteří jsou ochotni se důsledně racionálně i chovat, jsou v populaci jednotky procent. To těch 15% v senátu je ještě dobré vysvědčení.

4 0
možnosti
Foto

Ve Francii Senát schválil zvýšení odchodu do penze z 62 na 64 let a zároveň stanovil minimální důchod, který bude při odpracování předepsané doby ve výši 1200 Eur.

2 1
možnosti
JK

Tak zase jenom další výplach zkrachovalého a zhrzeného politika, který si o sobě myslí, že je nějak důležitý. Není. Stejná sorta jako prorusák Paroubek. Už se zmůžete pouze brečet na tomto blogu. Je to komické a zároveň smutné.

17 8
možnosti
Foto

Prorusák se v principu nijak neliší od antirusáka. Emoce jim omezují schopnost chladně uvažovat a vnímat souvislosti.

9 1
možnosti
RK

Najednou jsou výbory senátu respektované ;-D. Jinak se opět pletete. Senát není strážce ústavnosti, ale pojistka demokracie. Aby každá sněmovna, ať je jakákoliv, měla nějakou brzdičku. Ústavnost hlídá ústavní soud. Proč si pořád tvrdošíjně odmítáte přečíst ústavu? Zejména hlavu o dělbě moci? Zákonodárná, výkonná a soudní ;-)

18 2
možnosti
MV

Zkrátka a dobře - pan Rozumný a aktuálně ruku v ruce s panem Ublíženým...

0 3
možnosti
DR

"Kdo představuje těch 10% občanů, co chodí k volbám do Senátu a co si volí k obrazu svému."

Tak to je všeobecně známo. Jsou to pouze známí a příbuzní kandidátů. A o tom je celá tahle senátní maškaráda.Těžko ovšem tohle tomu většinovému zbytku vyčítat, tahle komora prostě u nás populární není a ani nikdy nebude.

5 10
možnosti
Foto

Někdo někomu zakazuje, aby chodil volit? Já chodím ke každým volbám a nemám s tím problém.

11 0
možnosti
Foto

A to si měl ke své inauguraci pozvat na číši vína ty, co mu před volbami ( a nejspíše i po nich ) nadávají ?

Ve Vladislavském sále při jeho slibu tam byli všichni, kteří tam patří (což za jeho předchůdce jaksi nebylo, že? A to jste nejspíše nekritizoval ).

Oslava jeho zvolení již není povinná a jsou tam ti, kteří jej volili a podporovali. Přítomnost třeba pana Babiše, který si opět neodpustil stupidní veřejnou proklamaci či pana Vícha (SPD), který zřejmě jeho projev neposlouchal a pak hodnotil, by byla jaksi málo žádoucí.

18 0
možnosti
EH

Nebyl Zeman kritizován, že nezve své odpůrce?

Za mě je to OK, odpůrci chtějí jenom škodit.

0 0
možnosti
Foto

Vlastenci?Ke komu tady mluvite?Vy nějak určujeme kdo je vlastenec a kdo ne? Nebo to snad určuje spolu s Vámi ta lůza,která se tímto označením ohání na demonstracích kde řeční prorusti kolaboranti Vrabel,Paroubek, Skála a spol.Prave na takových demonstracích byl stalinista a popírač kytynskeho masakru soudruh Skála označen jako jediný vlastenecký kandidát na prezidenta...

10 2
možnosti
JD

A kdo to vlastenectví tedy určuje? Vy pane Bárto?

2 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,17
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik