Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spíš bych zrušil svátky 5. a 6. července (Cyril a Metoděj a Jan Hus)

0 9
možnosti
PS

P18e79t83r 97S45k28á64c68e37l

26. 4. 2023 14:28

Připomínky kultury našich předků, bez níž bychom ještě skákali po stromech, není vhodné rušit. "Kde se ruší kostely a kláštery, tam se plní věznice a psychiatrické léčebny". Tohle moudro jsem četl v nástěnce u kostela sv. Cyrila a Metoděje na Velehradě v červenci roku 1989! Jak příznačné. Máte někdo pocit, že jsme se za 33 roků někam posunuli?

4 1
možnosti
VF

Dobrý den, pobavil jste mne. K diskuzi o tom, jaký jiný významný den zrušit, bych navázal diskuzí o tom, co jiného ještě všechno zrušit. Jistě by se toho našlo ve zdejší absurdistánské, vazalské, neokoloniální gubernii dost a dost. Pak bych k tomu ještě navrhl rozpoutat nekonečnou vřavu na téma kdo za to všechno může, kolik se toho kde rozkradlo a kolik miliard ročně odtéká za hranice do kapes neokoloniálnho korporátu. V nekonečné bouři diskuzního chaosu a marasmu by však nejspíš posléze zvítězilo ono známé tragikomicky chmurné poznání, že je to stejně vše na enóno. Krom toho, myslím, že zrušení 1. máje nebo 17. listopadu, nebo dnů svatého Václava, nebo ukřižování Krista pána, by značná část zdejší populace snad ani nezaregistrovala.

0 2
možnosti
PZ

Zapomenul jste zmínit progresivisty, neomarxisty, greendeal. Jo dnes se chemtrail povedl, že?

0 0
možnosti
MC

Ovšem svátek práce, když je plno levičáků, kteří nikdy pracovat nebudou je také na snadě. Jinak s tím počasí máte pravdu, ale i když EU říká, že se otepluje, tak ten listopad možná bude teplý.

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik