Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

i kdyz byl Zeman zaludnej a dost pomstychtivej a obklopoval se prapodivnejma lidma, ve svem remesle se vyznal a hloupej teda nebyl...tenhle pan nevim v cem se vyzna a tak proto mozna radej mlci..mozna v motorkach se vyzna

27 21
možnosti

Dnes není žádný problém, aby měl prezident hafo různých poradců. Nikdo po něm nemůže chtít, aby byl odborníkem na všechno.

12 5
možnosti
RH

Neměl byste spíše zabývat tím, že vláda, poslanci a senátoři nebyli schopni prezidentovi dodat novelu zákona tak, aby mohl rozhodnout v zákonné lhůtě 15 dní?

Neměl byste psát o tom, že mezi platností zákona (jeho podepsáním) a účinností bývá standardně lhůta alespoň jednoho měsíce, aby se s ní mohla seznámit veřejnost? Zvláště v případě novely, která má jednoznačný finanční dopad na všechny občany?

Kdyby naši zákonodární a vládní lempli dali prezidentovi novelu v polovině července, bylo by to v podstatě na poslední chvíli. Oni mu ji předali ale na konci srpna, sedm dní před tím, než měla novela nabýt účinnosti. Dříve to samozřejmě nestihli, protože měli dvouměsíční parlamentí prázdniny. No a nyní svou vlastní neschopnost a lemplovství hází na prezidenta.

Kdyby vám šlo o občany, krtizoval byste to, co jsem napsal výše. Vám jde však pouze o to za každou cenu nakopnout prezidenta. A děláte to tím nejprimitivnějším a nejprůhlednějším způsobem. Ve vašem případě mě to však nikterak nepřekvapuje.

Ostatně vy sám jste se ke své trapné kandidtuře na prezidenta prožebral na Malostranském náměstí, kde jste vyškemrával podpisy pro svou kandidaturu od našich zákonodárců. A váš mrzký výsledek přesně odpovídal tomu, jaké bizarní bláboly dlouhodbě šíříte.

17 12
možnosti
JK

Ale no tak. Každý si může psát, co chce. Teda do té doby, než ho panující režim strčí do lapáku. Tam si odpočine, nabere síly a po propuštění si zase může psát, co chce. Než ho panující režim..... Hele proč to píšu. Tuhle v Saudské Arábii za takové psaní jak obsahuje ten Váš komentář jednomu usekli hlavu. Mám teda ten Váš komentář chápat tak, že by se Vám to líbilo víc, než když se za psaní ptákovin zavírá?

6 6
možnosti

Rozhodní prezidenti netáhnou. Zbožštělý Havel taky vždycky zalezl když se něco řešilo. A pak byl generálem po boji.

Klaus se Zemanem co na srdci to na jazyku. Ať se to líbilo nebo ne.

A tak tu máme teď dalšího generála. A v nejlepší tradici čím méně bude dělat, tím víc bude milován.

22 16
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, pane Řehoři. Což zdejší svazáci, co si za každou cenu musí do mne nepatřičně kopnout, nepochopili.

10 6
možnosti
JK

Náhodou udělal to dobře. Stačilo počkat jeden den a tuhle jsem někde četl, že pan Jurečka povídal, že do předčasného důchodu půjde dalších 10 tis. lidí. Ty lidi to jistě potěší, pan prezident jim přeje. Prostě se jeden den počkalo a jaká se podařila investice do lidí! Přesně takhle by to udělal pan Babiš, on na investice do lidí vždycky kladl maximální důraz. Takže buďme za našeho pana prezidenta rádi a ať nám plesá srdíčko.

3 3
možnosti
Foto

Radování je a místě. Bude možno prokázat snížení stavu stát. zaměstnanců, pro které bylo toto i pro ně výhodné řešení koncipováno, a díky údajnému prezidentskému zaváhání i REALIZOVÁNO

0 0
možnosti

Ne, že by se mi líbil způsob, jakým prezident podepsal penzijní zákon. Měl podle mne dost času na to, aby to stihl do konce srpna. A určitě má dost poradců na to, aby věděl, jaké bude mít ten měsíční odklad důsledky. Dokážu si ale představit, jak by autor tohoto článku zareagoval, kdyby to Pavel podepsal v srpnovém termínu. Byla by to nejspíš dlouhá filipika na téma, jak jde prezident vládě na ruku.

11 0
možnosti
KN

Přesně. Když včas , i když s výhradou případné ústavní žaloby, podepsal omezení červencové valorizace důchodů, odpůrci Petra Pavla křičeli, jaký je to poskok vlády, že je to jasné, že to byl a bude provládní kandidát bez vlastního názoru, který svým podpisem poškodil miliony důchodců. Teď kdy nepodepsal včas tak, jak si to vláda představovala, zase křičí, jak měl na všechno dost času, jak nás všechny chce poškodit, protože v důsledku toho vyplatíme na důchodech miliardy navíc a jak si tím akorát nahání politické body a voliče.

Takže ať udělá co udělá, vždycky je to špatně. Zejména od někoho, kdo sám byl hodně neúspěšným kandidátem na prezidenta, to vyznívá jako "kyselé hrozny".

0 1
možnosti
JB

J45i85r43i 60B59o75r

4. 9. 2023 9:55

Jsme absurdistán, kde hlupák vede "rozumné".

22 2
možnosti
Foto

To je vskutku velmi "rozumný" text. Lepší je tedy (podle autora) říci rozhodné a kategorické "ano" popř. "ne" i kdyby to byl nebetyčný blábol!!

Prezident má procedurální termíny a ty dodržel. V tomto případě v jejich průběhu jen řekl, že nebude vetovat a rozhodne se z uvedených dvou variant. Co je na tom špatného? On pouze řekl, která varianta rozhodnutí je mimo hru. A pak si hned někdo, rádoby "rozumný" uplete bič a švihá s ním prezidenta. Za co??

Zřejmě za to, že neplácá nesmysly, popř. neuráží jako jeho předchůdce? To chce opravdu velkou dávku "rozumu", tím to způsobem se navážet do prezidenta.

29 13
možnosti
VF

Dobrý den. Hezký. Mohla by to být sentimentálně nostalgická vzpomínka starců nad nemilosrdně uplývajícím časem. Mohla. Kdyby proti ní nestál drsný kontrast reality loutkovitého převlékače kabátů generalissima Emanuela, vlajícího jako větrná korouhev v náporech třeskutých mouder svých parazitických ovladačů. Dobře nám tak, konečně zase máme co někteří chtěli a je toho pořád víc. A jiným některým opravdu zůstane jen ta nostalgie a sentiment.

13 17
možnosti
LS

Panečku, to je výron objektivity.

Kolik kabátů Pavel obrátil? Kolik takový Zeman?

Koneckonců i pan Hannig kandidoval za několik stran v řadě měst.

20 9
možnosti
JV

Rozdíl je veliký ! Konečně kultivovaný člověk a ten před ním buran, co se prolhal na Hrad a dělal ve světě ostudu.

28 20
možnosti
JV

Tak Pavel se neprolhal. To se vám povedlo

24 10
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik